🍘#_باسلوق_دوشاب🧉
🥣موادلازم:🍪
آرد گندم یک دوم لیوان
نشاسته گل یک ق غ سرپر
آب سرد دو لیوان
دوشاب(شیره انگور) سه چهارم لیوان
گلاب یک سوم لیوان
پودر هل یک دوم ق چ
گردو نگینی یک دوم لیوان
پودر نارگیل باندازه دلخواه
کنجد سه ق غ
🍥🍘طرزتهیه:
اول نشاسته رو داخل آب سرد بریزین و هم بزنین تا یکدست بشه.بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و با همزن دستی هم بزنین تا آرد گلوله نشه.این ترکیب رو همراه شیره انگور تو قابلمه بریزین و بذارین روی شعله ملایم و مدام هم بزنین تا قوام بیاد.گلاب و پودر هل رو اضافه کنین و وقتی غلظت به اندازه فرنی شد در قابلمه رو دم کنی بذارین و زیر قابلمه روی شعله شعله مخش کن بذارین و باسلوق رو بمدت بیست دقیقه دم کنین.هر ده دقیقه سر بزنین و هم بزنین تا ته نگیره.بعد بیست دقیقه مغز گردو و کنجد رو اضافه کنین و مخلوطش کنین و بمدت بیست دقیقه داخل یخچال یذارین تا خودشو بگیره.بعد به وسیله دوتا قاشق مراباخوری از مواد گلوله هایی بردارین و توی پودر نارگیل بغلتونین و به کمک دست توپک هایی آغشته به نارگیل درست کنین و روشو با گردو تزیین کنین.وقتی همه مواد به این شکل درآوردین توپک هارو بذارین تو یخچال
#شیرینی
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#هویج_پلو
🥕طرز تهیه: ابتدا برای چهارنفر، پنج عدد هویج متوسط رو رنده درشت کنید و بزارید روی حرارت تا کمی سبک بشه، روغن بریزید و سرخ کنید و کمی آبلیمو بش اضافه کنید تا شیرینی هویج گرفته بشه اگر شیرین دوس دارین بجای آبلیمو کمی شکر بزنید ،
300 گرم سینه مرغ رو خرد کنید با 1 عدد پیاز تفت بدید و زردچوبه و فلفل بش بزنید به هویج ها اضافه کنید و نصف استکان زعفران دم کرده بش اضافه کنید . برنج رو آبکش کنی و کمی زعفران دم کرده بریزید ته قابلمه و روغن بریزید و کتف و بال رو با نمک و فلفل اغشته کنید و بچینید ته قابلمه و یک لایه برنج یک لایه مواد هویج و مرغ ودوباره برنج و دم بندازید ، حرارت رو خیلی ملایم کنید تا کتف و بال ها کامل بپزه حدود دو ساعت زمان میبره ، نوش
#شام
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#تزیین_کشک بادمجون
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
۱ کیلو ران و سینه بدون استخوان مرغ رو چرخ کردم. علاوه بر سینه مرغ، از ران هم استفاده کردم چون سینه مرغ به تنهایی خیلی خشک و سفت میشه. بعد به مرغ ۱ عدد پیاز و ۲ حبه سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، پودرسوخاری و زعفران دم کرده اضافه کردم. مواد رو بعد از ورز دادن، بمدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دادم. بعد به شکل کوبیده درآوردم و داخل روغن سرخ کردم.
.
✔️ نکات:
◽این غذا بهمراه برنج یا نان سرو میشه.
◾می تونید درکنارش از آب لیموترش تازه استفاده کنید که فوقالعاده خوشمزش میکنه.
◽میتونید در روغنی که کباب رو داخلش سرخ میکنید، از مقداری کره برای خوشطعم و خوشعطر شدن کباب استفاده کنید.
#کباب_تابه_ای_مرغ
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#کیک_سیب_و_عسل_بدون_روغن
مواد لازم:
1 پیمانه آرد
1 عدد سیب(اگر دوست ندارید می تونید حذف کنید)
5 قاشق غذاخوری عسل
اگر دوست دارید شیرین باشه کمی شکر
باز هم اگر دوست دارید پودر دارچین
و کمی آب
طرز تهیه:
آب رو ذره ذره به آرد اضافه کنید تا زمانی که حالت مایع داشته باشه ولی کش بیاد بقیه مواد به جز سیب هم اضافه کنید و خوب با همزن بهم بزنید مواد رو توی ظرف بریزید.
سیب رو می تونید همینجوری قاچ کنید و بریزید روش اما در این حالت ممکنه بچسبه به ظرف اگر می خواهید نچسبه توی ظرف دیگری به مدت دو دقیقه روی شعله ملایم گرما بدید بعد بریزید روی موادتون.
ابتدا با دمای کم و فقط فر پایین بزارید بعد روی کیکتون رو با خلال دندان چند سوراخ بزنید و فر بالا رو هم روشن کنید بعد از حدودا ربع ساعت نوش جان کنید.
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
#کلوچه_فومن #کلوچه مغزدار
مواد لازم: کلوچه فومنی
آرد ۵۰۰ گ _ مایه خمیر نیم ق س _ شیر ۱ ل سرخالی _ شکر ۱ ق س _ روغن مایع ۶۰ گ _ کره آبشده ۶۰ گ _ مواد میانی شکر ۱ ل _روغن مایع ۶۰ گ _کره ۶۰ گ _ آرد ۱/۵ ل _ جوز هندی دارچین و پودر هل به اندازه و گردو خرد شده
تمام موادرو با هم ترکیب کرده خمیر میکنیم این خمیر نباید شل باشد بعد از ۳۰ دقیقه استراحت از خمیر چونه های کوچک برداشته از مواد حلوایی میان چونه گذاشته میبندیم و مهر میزنیم و رومال زرده و کنجد میزنیم
برای مواد داخل خمیر آردرو تفت داده بوی خامی آرد از بین بره بعد شکر و کره و روغن و ادویه ها اضافه شود مثل حلوا و بعد در فر با درجه ۲۰۰ مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بیشتر از این کلوچه خشک میشه.
💐💐💐💐💐💐💐
http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#پنکیک_موزی_شکلاتی
۲ عدد موز
۲ عدد تخم مرغ
۱ ق چ وانیل
یک پنس نمک
۳۰ گرم شکر
۱۶۰ میلیلیتر شیر ولرم
۶۰ میلیلیتر روغن
۸ گرم بکینگ پودر
۱۵۰ گرم آرد الک شده
۱۵ میلیلیتر سرکه سفید
موز ، تخم مرغ ، روغن
، شیر ولرم رو داخل مخلوط کن میریزیم،بهش شکر ، وانیل و نمک اضافه کرده ، خوب مخلوط میکنیم،
آرد الک شده و بکینگ پودر و سرکه سفید هم میریزیم و داخل تابه حتما نچسب رو با روغن چرب میکنیم و به مدت ۴ دقیقه هر طرف رو میپزیم، و بعد شکلات میزنیم
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راحت و سریع با طعم فوق العاده😍😋
امروز براتون ماکتل تی ورا رو آوردم که مواد زیادی نمیخواد و فوق العاده خوشمزست
🧋مواد لازم
یخ
آب سرد
لیمو ۱ عدد
چای ترش ۲ قاشق
آب آلوئه ورا نصف شیشه
1️⃣چای ترش و آب و آب لیمو و یخ رو تو فرنچ پرس میریزیم و هم میزنیم اجازه میدیم چای ترش رنگ باز کنه
2️⃣توی لیوان آب آلوئه ورا میریزیم و بهش یخ اضافه میکنیم و در صورت دلخواه چند اسلایس لیمو
3️⃣محتویات توی فرنچ پرس رو به لیوان اضافه میکنیم و خوشمزه ترین ماکتل آماده ی خوردنه
🌟