eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
‌ مواد لازم:👇 6 عدد سیب متوسط 1 لیوان شکر 1 قاشق چایخوری دارچین 1 فنجان گردو ریز خردشده برای خمیر:👇 250 گرم کره 1 تخم مرغ 150 گرم ماست 100 گرم پودر قند 1 ق چ وانیل 1 ق غ بکینگ پودر 4-4.5 لیوان آرد ‌ طرز تهیه:👇 برای خمیر ،تمام مواد به جز آرد را در یک کاسه مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید، سپس آرد را به آرامی اضافه کرده ، ورز دهید تا خیلی سفت نشود و به دست نچسبد. از طرف دیگر ، سیب های رنده شده را در قابلمه بریزید ، شکر را اضافه کرده و بپزید تا آب آن تمام شود ، سپس دارچین و گردو را به آن اضافه کنید ، 5 دقیقه دیگر آنها را تفت دهید و بگذارید تا خنک شوند. مواد میانی را بین خمیر (مطابق فیلم)قرار دهید و به آن شکل دلخواه بدهید. در آخر آن را در فر 160 درجه بذارید تا روی آن صورتی شود. بعد از خنک شدن می توانید با پودر قند سرو کنید. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 آرد ۲ پیمانه شکر ۱ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد شیر نصف پیمانه روغن نصف پیمانه بکینگ پودر ۲ ق چ وانیل نوک ق چ مواد مغز شکلاتی نشاسته ذرت ۲ ق غ پودر کاکائو ۲ ق غ آرد ۳ ق غ شکر دو سوم پیمانه شیر ۲ پیمانه وانیل نوک ق چ کره ۱ ق غ موز ۲ عدد 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
(برای ۳ لیوان) آب انار طبیعی ۲ لیوان موز ۲ عدد عسل ۱ تا ۲ ق غ ماست شیرین ۲ تا ۳ ق انار رو دون کنید داخل مخلوط کن ریخته و از صافی رد کنید تا آب انار یکدست بشه موز هارو خرد کرده و یک ساعت داخل فریزر قرار بدید تا یخ بزنه داخل مخلوط کن، آب انار، موز یخ زده، عسل و ماست رو خوب میکس کنید تا یکدست بشه 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
تخم مرغ 4 عدد گوشت چرخ کرده 250 گرم پیاز 3 عدد روغن 100 گرم رب گوجه فرنگی 2 عدد فلفل کمی نمک کمی ابتداپیاز را خلال میکنیم و با روغن سرخ میکنیم تا طلائی بشود و سپس گوشت را داخل پیاز میریزیم هم میزنیم تا آب گوشت کشیده شود. بعد یک لیوان آب، کمی نمک، فلفل و رب گوجه فرنگی را را داخل گوشت میریزیم حرارت را ملایم میکنیم و میگذاریم تا آب گوشت کشیده شود. سپس با پشت قاشق روی گوشت را صاف میکنیم تخم مرغها را روی سطح گوشت میشکنیم کمی نمک و فلفل روی تخم مرغها میپاشیم و دو سه دقیقه در ظرف را میگذاریم تا سفیده تخم مرغ بسته شود. و بعد خوراک را در ظرف بطوریکه تخم مرغ له نشود میکشیم نوش جان 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
مواد لازم: روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری پیاز شیرین خلالی شده ۲ عدد یا تقریبا ۵ فنجان خامه ترش ۱ فنجان دوغ ۱/۲ فنجان نمک ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه: حدود ۲۰ دقیقه پیازهای خلالی شده را روی حرارت متوسط تفت دهید تا کاملا کاراملی رنگ شوند. سپس ۱ قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کرده و روی حرار بسیار کم بگذارید تا آب به خرد پیازها برود. زیر تابه را خاموش کرده و بگذارید برای ۱ ساعت خوب سرد شود. حدود یک قاشق غذاخوری از پیازهای سرخ شده را کنار بگذارید. درون کاسه بزرگی دوغ، خامه ترش و نمک را با هم کاملا مخلوط کنید. پیازهای کاراملی شده را درون این سس ریخته و کاملا هم بزنید. برای تزیین یک قاشق پیاز کاراملی را روی سس بریزید. این سس را همراه با چیپس میل کرده و از طعم متفاوت ان لذت ببرید نوش جان 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸زردآلودوکیلو 🔸نمک مقداری 🍃طرز تهیه 🍃 براي درست کردن لواشک بايد زردآلوها را شسته و هسته ي آن را جا کنيد.بعد با کمي نمک بگذاريد که بپزد. وقتي کاملاً پخت آن را از صافي رد کنيد تا پوست آن کاملاً جدا شود. توجه داشته باشيد که سوراخهاي صافي به اندازه اي باشد که گوشت زردآلو از آن عبور کند.بعد آن را درون سيني که کمي سطح آن را چرب کرده ايد پهن کنيد. قطر آن بايد حداقل يک سانتي متر باشد. آن را جلوي آفتاب قرار دهيد. کمي که روي آن گرفت يک نايلون تميز روي آن بکشيد تا ميکروب در آن نفوذ نکند. بعد با خيال راحت جلوي آفتاب قرار دهيد تا کاملاً خودش را بگيرد و خشک شود. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
تخم مرغ ۴عدد شکر یک لیوان ویک قاشق غذاخوری پر ماست خامه ای یکلیوان روغن مایع یک لیوان سر خالی وانیل یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری آرد ۲لیوان ویک قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو برای لایه های کیک ابتدا فر رو رشن کرده، با دمای ۱۸۰ درجه حالا میریم سراغ کیک تخم مرغ و شکر وانیلرو با همزن زده تا سفید کشدار بشه بعد ماست وروغن مایع رو اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد رو الک کرده همرا بکینگ پودر وبه کیک اضافه کرده در سه مرحله بعد صورت دورانی مخلوط میکنیم قالب مورد نظر رو با روغن جدا کننده چرب کرده یا چرب کنید درآرد پاشیده ومواد کیک رو در سه مرحله به قالب اضافه کرده یک سوم مواد کیک رو ریخته ردش پودر کاکائو الک کرده بعد به این ترتیب ادامه میدیم ودر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵دقیقه میپزیم 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🔷 😍 اشپزی خاص نشاسته 200 گرم شکر400گرم گلاب 1لیوان ابسرد1لیوان روغن مایع دوق غ شیره انگور نصف لیوان مغزگردو هرچی بیشتر بهتر پودر نارگیل وترافل رنگی به دلخواه وسلیقه ای توی یه ظرف تفلون نشاسته رو باابسرد مخلوط میکنیم وروی حرارت میزاریم وتاکاملا حل بشه خیلی مواظب باشید گلوله نشه وقتی مایع حل شد ونرم شدشکر وگلاب وروغن ومغز گردو وشیره رو اضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم تا غلیظ بشه وبه صورت خمیر وسط ظرف جمع بشه بعد از روی حرارت برمیداریم ومیریزیم توی ظرف میزاریم یخچال تا سفت شه بعدش باپودر نارگیل وترافل تزیین کنید 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🥣🍯 ۵ قاشق غذاخوری سرپرنشاسته گندم ۳ قاشق سرپرشیرعسلی ۲ لیوان شیر ۲ قاشق غذاخوری گلاب 🔸نشاسته را با شیر سرد مخلوط کنید. بعد شیرعسلی را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید و هم بزنید تا قوام بیاد، فرنی بعد از خنک شدن کمی سفت تر میشه پس نیازی نیست روی حرارت سفت بشه برای تزئین ازمقداری پودرکاکائو ودارچین که باچندقطره آب یاگلاب مخلوط شده وگل و خلال پسته استفاده کردم 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
🍡🍫 موزها رو برش بزنید به چوب بستنی یا سیخ چوبی فرو کنید اونها رو داخل شکلات آب شده قرار بدید بعد داخل یخچال قرار بدید تا شکلات سرد و سفت بشه 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
شکر نیم کیلو پوست پرتقال 200 گرم آبلیمو 1 قاشق سوپخوری آب دو لیوان قسمت سفیدی های پوست پرتقال را جدا کرده و خلال می کنیم. پوست پرتقال ها را در آبجوش ریخته و اجازه می دهیم 15 دقیقه داخل آن بماند و بعد آبکش می کنیم. این مرحله را کلا" 3 بار تکرار می کنیم و هر بار باید 15 دقیقه داخل آب بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود. شکر را با 2 لیوان آب حل و روی حرارت می گذاریم تا قوام بیاید. بعد پوست پرتقالها و آبلیمو را اضافه کرده و می گذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند. بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می کشیم (از در قابلمه استفاده نکنید) و اجازه می دهیم 24 ساعت در دمای اتاق بماند. آموزش غذاهای سه دقیقه ای از عکس ایده بگیر وتوی مهمونی هات بدرخش 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c