eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
10.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سینه مرغ ۱ عدد ساقه کرفس جوان ۱۰۰ گرم پیاز کوچک ۱ عدد جعفری ۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ آبپز ۲ عدد کوچک سیر ۱ حبه نمک و فلفل به میزان لازم پنیر لبنه یا خامه ای مقدار لازم سس خردل ۱ قاشق غذاخوری گردو ۲ عدد نان تست(یا نان دلخواه) پنیر گودا گوجه کره ابتدا سینه مرغ را با سیر و نمک و فلفل آبپز کنید و بعد از پخت با چاقو ساطوری یا ریش ریش کنید و در ظرف بریزید ،کرفس راهم را جدا و ساطوری کنید و در ظرف بریزید ،جعفری را هم خیلی ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید،تخم مرغ را هم آبپز و بعد ریز خرد کنید و در ظرف بریزید مقداری گردوی خرد شده هم اضافه کنید حالا پنیر لبنه را که به دمای محیط رسیده را مقداری هم بزنیدتا بافتش از هم باز بشه برای رقیق شدن میتونید روغن زیتون هم اضافه کنید همه مواد را باهم مخلوط کنید، حالاااا نان تست را بردارید روش یک لایه پنیر گودا بزارید روش مقداری از مواد و بعد یک لایه گوجه و دوباره پنیر گودا و نان تست بعدی و حالا ساندویچ را در تابه از قبل گرم شده با مقداری کره چرب کنید و ساندویچ را تا وقتی کریسپی میشه اجازه بدید تا در تابه بماند
17.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیله ی مرغ با سس مرکبات😍😋 مواد لازم: فیله مرغ 🍗رو بُرش بدید و با مواد زیر مزه دار کنید. پودر سیر🧄 پودر پاپریکا🌶 نمک🧂 فلفل‌سیاه🌶 آب پرتقال تو سرخ (۲ تا)🍊 نصف لیمو ترش🍋 زعفرون دم شده.💛 به سیخ چوبی بکشید، سرخ کنید(هر طرف ۳ دقیقه) بعد از اون حرارت رو کم کنید و سس مرینیت رو روی فیله ها بزارید و در ماهیتابه رو برای ۵ دقیقه بزارید. . زرشک رو با شکر، یک سر انگشت نمک، کره و زعفرون، ۳۰ ثانیه حرارت بدید، بعد از اینکه خاموش کردید، چند قاشق از اون برنج دم شده رو توی زرشک بریزید و غذا رو سِرو کنید. نوش جونتون.
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با اين روش كه ميگم ترشي درست كن اصلا تغيير رنگ نميده و كپك نميزنه😍😋 كلم بنفش متوسط ١ عدد نمك ٢ قاشق غذاخوري شكر ١ قاشق غذاخوري سركه ١ ليوان آب جوشيده سرد شده ١ ليوان فلفل و سير (دلخواه) ✅ابتدا كلم رو بشوريد،خشك كه شد،خرد كرده و توي ظرفي بريزيد.روش دو قاشق نمك بريزيد و مثل فيلم حسابي ماساژ بدين و بذاريد يك ساعت تو محيط آشپزخونه بمونه.بعد از يك ساعت،آب بنفس كلم هارو بگيريد و توي ظرف ديگه اي انتقال بدين.ترشي رو توي ظرف تميز و خشك بريزيد و توي يخچال قرار بدين دقيقا بعد از يك روز آماده ي مصرفه
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی زعفرانی مناسب گرمای فصل بهار و تابستان👌 ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😍😍 فقط گذاشتم ڪه ببینید شما هم میتونید به راحتے براے خودتون و مهمونے هاتون به سادگے از این ژله هاے خوشگل و قرطے طور درست ڪنید 😊 ژله ے انگور دو بسته آب جوش دو لیوان بستنے وانیلے یک عدد اول از همه یک بسته ژله ے انگور 🍇 رو با یک لیوان آب جوش حل میڪنیم و میذاریم روے بخار ڪترے تا ذرات ڪاملا حل بشن. بعد میذارید سرد بشه (من براے تسریع ڪار ژله رو داخل یخچال میذارم تا سریع تر سرد بشه😉) ویک عدد بستنے وانیلے آب شده رو بهش اضافه میڪنیم و هم میزنیم. قالب رو خیلے ڪم چرب ڪنید و ژله بستنے رو بریزید داخل قالب و بذارید داخل یخچال تا تقریبا نیم بند بشه. حالا دوباره یک بسته ژله انگور 🍇 رو با یک لیوان آب جوش حل میڪنیم ومیذاریم روے بخار ڪترے تا ذرات ڪاملا حل بشن. وقتے ژله سرد شد میریزیم روے ژله بستنے و میذاریم داخل یخچال براے 5الی6 ساعت. تا ڪاملاً ببنده و به راحتے داخل ظرف برگردونید
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت 😍😋 اگه دنبال یه شاموخیلی خوشمزه میگردید این کتلت های خوشمزه رو امتحان کنید طرز تهیه و مواد تشکیل دهنده: 1 عدد سیب زمینی . 1 هویج. گوشت چرخ کرده 350 گرم . نمک، فلفل سیاه، دو طرف را در روغن نباتی سرخ کنید . 6-7 سیب زمینی. نمک، 30 گرم پنیر. کره به مدت 30 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد (400 فارنهایت) بپزید. 1-2 گوجه فرنگی. در روغن نباتی سرخ کنید. اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد. جعفری. سیب زمینی در کنارش .
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
‌مواد لازم: ‌ شیر : ۱ لیتر تخم مرغ : ۱ عدد آرد : ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو : ۳ قاشق غذاخوری شکر : ۷ قاشق غذاخوری شکلات تلخ : (۸۰ گرم) ۱ پاکت مارگارین (یا کره) : ۱ قاشق غذاخوری کیک و موز برای لایه وسط ‌ طرز تهیه: تمام مواد بجز شکلات و کره را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا به قوام محلبی (مثل فرنی) برسد. مدام هم بزنید چون بلافاصله ته میگیرد. بعد از اینکه جوشید مارگارین و شکلات را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شکلات آب شود. سپس کنار بذارید سرد شود و گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد. داخل ظرف های مورد نظر بریزید من برای لایه وسط کیک و موز گذاشتم. روی سوپانگل را به دلخواه خودتان تزیین کنید. .