15.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جوجه_ترش😍😋
جوجه بدون استخوان: ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
مغزگردو: ۱۰۰ گرم
سبزی معطر: ۲ قاشق غذاخوری
ترشی انار: ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پیاز رنده می کنیم و مغز گردو ها را چرخ یا ریز می کنیم.جوجه ها رو با تمام مواد بالا به خوبی مخلوط می کنیم، درب ظرف را قرار می دهیم و برای چهار ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار می دهیم.بعد از به سیخ کشیدن، جوجه ها روی زغال کباب می کنیم.جوجه ترش در مناطق مختلف، ترکیبات متفاوتی دارد که با توجه به ذائقه می توانید ماست، زعفران و آب نارنج به مخلوط مواد اضافه کنید.در اینجا سبزی های معطر ترکیبی از چوچاق، خالواش و نعناع هست در صورت نداشتن از ترکیب جعفری، نعناع و پونه استفاده کنید.
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه ساندویج خوشمزه 😍😋
مواد لازم براى ١ عدد ساندويچ 🥪👇
ژامبون تنورى ٥ ورق 🥓
قارچ ٦-٧عدد 🍄
پنير پيتزا "مقدار دلبخواهى"🧀
نان باگت ١ عدد🥖
گوجه ١ عدد 🍅
خيار شور ٣ عدد 🥒
كاهو كمى 🥬
چيپس خلالى "مقدار دلبخواهى"🥔
سس مخصوص 🥣
مايونز ٢ ق غ 🥄
سس خردل ١ ق غ 🥄
سس قرمز ١ ق غ 🥫
نمك 🧂
فلفل سفيد 🧂
پودر سير 🧂
ريحان تازه يا خشك 🍃
مقدار ادويه ها چشمى هست 🟣
نكته براى كسايى كه فر ندارن :
🔺همين مراحل رو داخل يه تابه انجام بدين ، فقط قبلش بهتره كه قارچ رو تفت بديد تا آب نندازه 🔻
قارچ ها رو خيلى نازك برش بديد🟣
فر رو حتما از ١٥ دقيقه قبل با دماى ٢٠٠ درجه داغ كنيد ، طبقه وسط بذاريد ، حرارت از بالا و پايين ، مدت زمان ٢٠
15.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باقلواترکی ۳سوته با ۳قلم مواد تقدیم به عاشقای باقلوااااا😍😍😍😋🙋🏻♀
تعریف از خود نباشه 😂 به جرات میتونم بگم یکی از بهترین باقلواهایی بود که تا حالا خوردم😍
این مقدار مواد برای یه سینی بزرگ کافیه
میتونید مقدار مواد رو کمتر کنید
چیا لازم داریم؟
خمیر یوفکا مخصوص باقلوا
گردو خرد شده
۱۵۰ گرم کره
سه چهارم استکان روغن مایع
برای شربت:
۲ لیوان شکر
۲ لیوان آب
چند قطره لیمو ترش تازه
❌ وقتی کره و روغن رو مخلوط میکنید سریع از روی حرارت بردارید اصلا نباید کره بجوشه
❌داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید اول ۱۵ دقیقه فقط حرارت از پایین باشه بعدش ۲۰ الی ۲۵ دقیقه حرارت همزمان از بالا و پایین باشه تا روش حسابی طلایی بشه
❌اجازه بدین باقلوا از داغی بیفته بعد روش شربت خنک بریزید
❌هرچی بمونه خوشمزه تر میشه 😋😋
خیلیا دوس دارن به شربت زعفرون اضافه کنن یا به گردو هل و دارچین میزنن نمیگم بد میشه ولی زعفرون و هل و دارچین اینا همش طعم های قوی و غالب هستن و مزه باقلواتونو عوض میکنن
13.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رنگینک قالبی خوشمزه، مقوی و مجلسی😍😋
مواد لازم :
خرما ۲۰۰ گرم
آرد گندم ۲۰۰ گرم
کره ۱۸۰ گرم
پودر قند ۲ ق غ
پودر زنجبیل و دارچین و هل
از هر کدوم یک ق چ
گردو به میزان دلخواه
14.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کبه 😍😋
🥔سیب زمینی آبپز : نیم کیلو (موقع آبپز کردن بهش نمک اضافه کنین که خوش طعم بشه)
🍚آرد برنج: نصف پیمانه
🧂نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر : هر کدوم ۱ قاشق چایخوری
📌مواد میانی:
🍖گوشت چرخکرده: ۱۵۰ گرم
🧅پیاز: یدونه
🍅 رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه
(مث مایه ی ماکارونی درستش کردم)
📌شما می تونین قارچ ، ، پنیر و یا هر چیز دیگه که دوست دارین اضافه کنین بهش
📌آرد برنج به ترد شدن و خوشمزه شدنش خیلی کمک می کنه ، پس حذفش نکنین 😉
#مرغ_پرتقالی🥘
.
🌀مرغ با این روش خیلی خوشطعم میشه.بنظرم خوبه که یکبار امتحانش کنید.
🔆هم میتونید از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید و هم از آبمیوه های پاکتی .فقط اینکه بعضی مواقع که از آب پرتقال طبیعی استفاده میکنیم ممکنه بعد از پخت کمی طعم تلخی داشته باشه.برای اینکه سس غذا خوشمزه تر و براقتر و کاراملی بشه میتونید یک ق عسل هم بهش اضافه کنید که البته یکمی شیرینش میکنه.
.
🌈طرز تهیه:تکه های مرغ رو نمک و کمی فلفل بزنید و لابلاش پیاز بذارید و یکساعت داخل یخچال قرار بدید.
بعد پیازهارو جدا کنید و دور بریزید.
🥘مرغها رو در ترکیبی از کره و روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی بشن.
در این روش نیازی به پیاز سرخ شده نیست ولی اگه بخواید میتونید یکی دو ق بریزید.
🔘بعد برای چهار تکه مرغ ، یک و نیم تا دو لیوان آب پرتقال بریزید و بذارید با حرارت ملایم حدود یک ساعت بپزه و سس غلیظ بشه
#ته_دیگ_زعفرانی
برنج را ابکش کنید و کف قابلمه را نصف فنجان روغن مایع ,نصف فنجان اب سرد و نصف فنجان هم زعفران اب کرده پر رنگ بریزید
و بعد برنج ابکش شده را روی ان بریزید.
دم کنی گذاشته و شعله را متوسط بکذارید تا برنج دم بکشد و ته دیگ جا بیفتد
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله عروس😍😋
مواد لازم و طرز تهیه:
کیوی ها رو حلقه حلقه کنین و با 2 قاشق شکر و یک چهارم لیوان اب بذارین دو سه دقیقه بجوشه
ژله بی رنگ: 🤍
یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار اب جوش هم بزنین تا ذرات ژله کاملا حل کنین
ژله سبز:💚
یک بسته ژله کیوی رو با 1 لیوان اب جوش حل کنین و بعد از اینکه سرد شد نصف لیوان شیر بهش اضافه کنین
ژله سفید:🤍
یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان اب جوش حل کنین و بعد از اینکه ژله سرد شد نصف لیوان شیر بریزین
.
کمی از ژله بی رنگ تو قالب چرب شده بریزین و بذارین تو یخچال نیمبند بشه
.
(من یکم از اون دونه های سیاه کیوی هم ریختم تو ژله)
.
کیوی هایی که جوشوندین رو با فاصله بچینین و روش کمی ژله آلوئه ورا خنک بریزین و بذارین تو یخچال تا نیمبند بشه
.
ژله سبز رو تو قالب بریزین و بعد از نیمبند شدنش ژله سفید رو بریزین و در نهایت 6 ساعت قالب رو تو یخچال قرار بدین
.
اطراف ژله رو از دیواره قالب جدا کنین و برگردونین تو ظرف سرو
به دلخواه تزئین کنین