16.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی با سه قلم مواد فوری 😍😋
فقط با سه قلم مواد و در عرض ده دقیقه یه شیرینی خوشمزه و دلچسب درست کن ! با کوک مگ همرا شو👌
به پانصد گرم خرما احتیاج داریم.
هسته هاشو دربیارید و با چاقو کمی خرد کنین.
بعد داخل میکسر بریزین تا پوره بشه.
سیصد گرم بادام زمینی پوست کنده و تفت داده شده رو هم داخل میکسر خرد کنین .
مواد رو داخل ظرفی بریزین و دو قاشق کاکائو بهش اضافه و کاملا یکدست کنین.
کف ظرف مناسبی کاغذ روغنی بندازین و مواد رو بریزین و صاف کنین و روش نایلون بکشین .
چند ساعت داخل یخچال استراحت بدین تا منسجم بشه.
کاغذ رو جدا کنید بعد هم به اینصورت برشش بزنین.
از طعم عالیش نگم براتون که واقعا محشره و خیلی هم مقویه مخصوصا برای بچه
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستا_ذرت_و_حبوبات😍😋
این حبوبات کلی پروتئین دارند و میشه گفت چیزی از گوشت و مرغ کم ندارن از لحاظ پروتئینی
♦نخود ،لوبیا سفید،ذرت به میزان مساوی حدود یک و نیم پیمانه ترکیب کرده و بعد از چند روز خیس کردن بپزید.(فقط لوبیا و نخود رو خیس کنید ذرت نیازی نیست)
داخل زودپز یک ساعت میپزه.
♦ماست دو ق غ
♦مایونز ۱ ق غ (یا کمتر اگه رژیمید میتونید ماست بزنید)
♦خیارشور ۱ عدد
♦نمک به میزان لازم
♦پودر پاپریکا نصف ق چ
♦آویشن ۱/۴ ق چ
♦سیر ۳ حبه درشت
همه مواد رو کامل با هم میکس کنید تا شکل پوره بشه اگه میخواید رقیق تر بشه بهش یکی از اینا رو میتونید بزنید: روغن زیتون،بالزامیک، آب
بعد سس رو به پاستا پخته شده و ابکش شده اضافه کرده ذرت و قارچ پخته شده هم به میزان دلخواه بهش اضافه کنید.طعم جالبی داره یکمی شبیه ذرت مکزیکی میشه به خاطر ذرتش.میتونید پنیر پیتزا هم بزنید اگه دوست داشتید
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه دسر راحت و سه سوته 😍😋
که توی کمتر از ۵ دقیقه آمادست😍
مواد لازم :
کیک
دنت
توت فرنگی
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رون_مرغ_سوخاری😍😋
خب برای این سوخاری به سر رون مرغ نیاز داریم، اول سر رون مرغ رو تو فیلم مشخصه،
برش بزنید تا گوشتا جدا بشه،
بعد یه برش از کنار بزنید و با دست گوشتارو به سمت پایین بکشید،
بعد بچینیدش توی یه کاسه و مزدارش کنید،
برای مزه دار کردنش
هشت تا رون مرغ
3 حبه سیر خورد شده
یک قاشق غذاخوری سس سویا
یک قاشق غذاخوری روغن کنجد
یک قاشق غذاخوری سس مگی
یک قاشق ادویه مرغ
یک قاشق چایخوری سس چیلی سیری
نمک به اندازه دلخواه همه رو بریزید روی گوشتا و کاملا مخلوطش کنید و بذارید کمی بمونه تا به خورد مرغا بره،بعد مرغارو دونه به دونه بزنید توی آرد و بعد توی تخمرغ هم زده و بعد توی آرد سوخاری تا همه جای گوشت رو بپوشونه،
بعد توی روغن داغ سرخش کنید و بذارید توی صافی روغنش بره و با سس نوش جان کنید
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگرفودمدل_همبرگر😍😋
مواد لازم 🍔🍔🍔
چند عدد سیب زمینی
تخم مرغ
نمک و فلفل و پاپریکا
آرد ذرت
پودر سوخاری
سوسیس سالامی
پنیر ورقه ای
اول سیب زمینی رو آب پز کنید بعد بپیچید تو سلفون وبگذارید تو فریزر نیم ساعت بمونه بعد در بیارید و حلقه ای برش بزنید و اول تو آرد ذرت بعد تو تخم مرغ زده شده و طعم دار شده با نمک و فلفل و پاپریکا بعد تو پودر سوخاری و بعد تو روغن داغ سرخ کنید و روش سوسیس و پنیر بگذارید و یه سیب زمینی هم روش ...بردارین و نوش جان کنید به همین راحتی
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کاچی
آرد یڪ لیوان (آردسبوس دار ترجیحا)
کره۵۰ گرم
روغن حیوانے دو الے سه قاشق پر(اگرنبود روغن جامد)
ادوےهها:زردچوبه ؛دارچین؛زنجفیل؛پودر هل
هر کدام یڪ قاشق مرباخورے
براے شربت:
آب۴ لیوان
نبات حدود یڪ لیوان
زعفران غلیظ ۳ قاشق غذاخورے
گلاب ۱/۳ لیوان
براے شهد آب و نبات و زعفران و گلاب را روے حرارت قرار میدیم تا وقتے که نبات آب بشه بعد شعله رو خاموش میکنیم.
آرد را تفت میدیم با شعله ے کم تا عطرش بلند بشه (مواظبباشید آرد نسوزه )
بعداز ظرف خارج میکنیم و کره و روغن حیوانے رو اضافه میکنیم و آرد روالڪ میکنیم.
باحرارت کم هم میزنیم تا آرد کمے تیره بشه (زیادنه).
حالاادويه ها رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
بعد هم شربت رو کم کم اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا آرد گلوله نشه و مواد یکدست بشه.
حالابا حرارت خیلے کم حدود بیست دقیقه کاچے رو دم میکنیم تا به روغن بیفته.
مغزیجاتهر چے دوست داشتین خرد کنید و توش بریزید. اگرم دوس نداشتید بدون مغزیجات سرو کنید.
کاچ یباید گرم سرو بشه.
🍕🍟 🥂🍻
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چی بهتر از یه غذای لذیذ و اقتصادی😍😋
19.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جانبوشلز یه فینگر فود شیک و مجلسی مخصوص مهمونی و عید نوروز😍😋
پیاز
گوشت چرخکرده
فلفل دلمه
جانبو شلز
پاپریکا، آویشن
رب
جعفری
21.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ کرانچی 😍😋
سینه مرغ ۳ عدد
پنیر پارمسان ۶۰ گرم
خرده نان باگت ۶۰ گرم (حدود ۱ عدد باگت)
سس سالسا مهرام
پنیر پیتزا ۱ پیاله
نمک و فلفل قرمز ۱ ق چ
پاپریکا نصف ق چ
زردچوبه
تخم مرغ ۲ عدد
1️⃣سینه مرغ از وسط نصف کن و سلفون بکش و با گوشتکوب بکوب ۲ طرفشو
2️⃣۶۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده با پودر نون باگت و نمک و پاپریکا و زردچوبه و فلفل قرمز خوب قاطی کن
3️⃣تخم مرغ هارو بشکون تو ظرف و خوب قاطی کن
4️⃣مرغ هارو بزن تو تخم مرغ بعد بزن تو آردها و بذار روی کاغذ مخصو تو سینی فر
5️⃣فر و ۱۰ دقیقه گرم کن بعد ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بذار بپزه
6️⃣بعد روش سس سالسا بزن و پنیر پیتزا اضافه کن و دوباره ۷ دقیقه بذار تو فر و ۲-۳ دقیقه هم فقط با شعله بالا که روش طلایی شه با سیب زمینی سرخ کرده و سس سالسا میل کنید
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیکن_کباب 😍😋
سینه مرغ بی استخوان :یک کیلوگرم
زنجبیل :۱ق غ
سیر:۱ق غ
فلفل قرمز:۲ق غ
نمک:۱ ق چ
ماست:۱۸۰ گرم
ارد تفت داده:۲ ق غ
پنیر موزارلا رنده شده :۴۵گرم
پودر جوز هندی:۱/۴ق چ
پودر هل:۱/۲ق چ
روغن:۲ ق غ
در یک ظرف مرغ هارو با زنجبیل و سیر و نمک و فلفل قرمز به خوبی مخلوط می کنیم و به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه میزاریم داخل یخچال تا مزه دار بشه تا اون موقع در ظرف دیگه ای ماست و آرد و پنیر پیتزا و جوز هندی و هل را مخلوط می کنیم و به مرغ ها اضافه کرده روغن را نیز افزوده و خوب مخلوط می کنیم و برای یک ساعت دیگر زمان میدهیم تا بخوبی مزه دار شود سیخ های چوبی را به مدت ۳۰دقیقه در آب قرار دهید .سپس مرغ ها به سیخ کشیده و در فر که از ۱۰دقیقه قبل گرم کردید قرار داده فر با دمای ۴۸۰F/250c به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه قرار دهید .بعد از فر خارج کرده و روی آنرا کره آب شده بمالید و مجدد ۱۵دقیقه دیگر داخل فر بگذارید روی آنرا گشنیز و آب لیمو ترش بریزید مزه فوق العاده ای پیدا میکنه
14.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاگینه ماست قاشقی😍😋
خاگینه ماست
خاگینه قاشقی
مواد لازم
تخم مرغ دو عدد
ماست شیرین سفت ۲ ق غ سرپر
نمک ۱ پینچ
آرد (من آرد قنادی استفاده کردم) ۳ ق غذاخوری کاملا سرپر
بکینگ پودر ۲ ق چ
زعفران کمی
12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این فوت کوزه گری، معرکه ترین زرشک پلوی دنیا رو بپز😍😋
از ظاهرش هم مشخصه که چه چیییزیه
روی ران های مرغ چند عدد شیار ایجاد کنید و با نمک و زعفرون دم شده مزه دارشون کنید
مرغ هارو داخل کره و ۱ ق روغن دو طرفش رو سرخ و از تابه خارج کنید
۱ عدد پیاز تفت داده شده رو به همراه
۱ ق غ رب گوجه
نمک،فلفل سیاه، زردچوبه داخل تابه تفت بدید
۱ عدد هویج خرد شده
۳-۴ عدد آلو (ترجیحا آلو سیاه که ترش باشد)
۱ دسته کوچک جعفری
آب بریزید
و مرغ هارو داخلش بزارید و اجازه بدید تا مرغ ها بپزه
۱ ق رب انار
۱ ق مربا آلبالو بدون میوه
کمی آب و در آخر ۱ ق زعفرون ترکیب کنید سس روی مرغ های پخته شده بریزید
درش رو ببنید تا حسابی سس به خورد مرغ بره با زرشک پلو هم سروش کنید