eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
3.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چطور وسط هر برش کیک سورپرایز داشته باشیم 😍 این مدل کیک برای پذیرایی های عصرانه عالیه میتونید داخل هر تکه میوه یا مغز گردو یا هرچیز دیگه ای بزارید👌 . . . . .
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی ۴ عدد پیاز ۱ عدد فیله مرغ ۵ عدد نخود فرنگی ۴ قاشق ذرت ۴ قاشق قارچ ۵ عدد شیر ۱ پیمانه خامه ۲ قاشق کره نوک قاشق چای خوری پنیر چدار ۵۰ گرم
5.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲ عدد سینه ی مرغ مکعبی خورد شده ۱ عدد پیاز نگینی خورد شده ۲ عدد سیر رنده شده ۱ عدد فلفل دلمه ۱ ق چ نمک و ادویه کاری و زردچوبه و فلفل ۱ ق غ رب گوجه(دلخواه) نصف فنجان خامه ۱ بسته عصاره مرغ . . . . .
🌹 برای این که زیتونتون کپک نزنه اب و سرکه و نمک رو داخل ظرف بریزید و به اون روغن زیتون اضافه کنید. اینجوری هیچ وقت کپک نخواهد زد☺️
3.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه براونی خوشمزه و رژیمی بدون آرد و شکر؛ فقط در ۲ دقیقه😳 مواد لازم : موز ۱ عدد تخم مرغ ۳۰ گرم پودر کاکائو نوک قاشق بکینگ پودر شکلات چیپسی توت فرنگی
5.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم ایده خوب واسه در اوردن ژله از قالب حتما اینجوری در بیارین ژلتونو 🌹🌹فقط قالبم رو قبل از اینکه ژله داخلش بریزم با چندقطره روغن مایع چرب کردم.وقتی ژله بعد از چند ساعت که داخل یخچال بود سفت شد برای جدا کردنش از قالب اصلا از ابگرم و سشوار و ...استفاده نمیکنم چون بافت ژله خراب میشه. بعد از اینکه ژله کاملا سفته سفت شد اطرافش رو با نوک انگشت یا چاقو ازاد میکنم بعد میزارم ۵دقیقه توی محیط اشپزخونه بمونه بعدم داخل بشقاب برمیگردونم.🌹جنس قالب پلاستیکی هستش با قالبای سیلیکونی نمیتونم کار کنم کمی اذیت میکنن🙈 این ژله ها رو با یک لیوان آبجوش و نصف لیوان شیر مخلوط و آماده کردم ریختم داخل قالب.لایه اول ژله طالبی.لایه دوم ژله پرتقالی . . . . . .
2.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨آموزش کیک یخچالی بسیار ساده و راحت با بیسکویت 🍰🍪 خودم درست کردم عالی شد و خوشمزه😋😋😋 . . . .
6.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه شام سبک و خوشمزه 😊 ❤❤❤ ☘ . . . . . .