#لازانیا_بدون_فر
🌭۵۰۰ گرم گوشت چرخ شده
🌭۲ بسته لازانیا
🌭۳۰۰ گرم سوسیس
🌭۵۰۰ گرم قارچ
🌭۱ عدد سس کچاپ
🌭۱ عدد فلفل دلمه ای
🌭۵۰۰ گرم پنیر پیتزا
🌭۱ عدد پیاز خرد شده
🌭روغن به میزان لازم
🌭نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
🫕طرز تهیه🫕
ابتدا پیاز خرد شده را در تابه تفت داده تا طلائی شود سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید تا خوب سرخ شود .فلفل دلمهای نگینی را تفت دهید و بعد سوسیسهای خرد شده را تفت داده و قارچها را به آن اضافه کنید بعد از کمی سرخ شدن همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را اضافه کنید. در قابلمهای پر آب لازانیاها را پس از پانزده دقیقه جوشیدن آبکشی کنید و کنار بگذارید. در آخرین مرحله مخلوط کردن مواد داخل لازانیا سس کچاپ را به مواد اضافه و به مدت ده دقیقه درب مواد را بسته تا با هم ترکیب شوند. در انتها تابهای را آماده و مقداری روغن در آن بریزید سپس دو برگ لازانیا را به صورت بعلاوه روی یک سینی گذاشته مقداری مواد را همراه پنیر پیتزا روی آنها بریزد و برای جمع کردن لایه ها باز بصورت یکی در میان مواد و پنیر پیتزا ریخته و جمع میکنیم.
#گراتن_بادمجون 🍲 😋
🔸بادمجونا رو یا حلقه ای کنین و سرخ کنین (حتما روغن اضافی رو بگیرین ) و یا کبابی کنین و بعدش ساطوری کنین ( من سرخ کردم ) . پیاز رو نگینی خرد کنین و تفت بدین و گوشت چرخ کرده و ادویه و کمی رب گوجه ونمک ودر صورت تمایل کمی سبزیجات معطر بهش اضافه کنین و بزارین کاملا بپزه . سس سفید یا بشامل هم درست کنید . چون گراتن رو با همون ظرفش باید سرو کنید و سر سفره ببرین ، ظرف نسوز مورد نظرتونو انتخاب کنید . کف ظرفو کمی چرب کنید . اول یه لایه خیلی نازک سس سفید بریزین و بادمجونارو کف ظرف بچینین و بعد روش یه لایه گوشت و قارچ خرد شده بریزین و بعد روش رو با سس سفید بپوشونین و روش پنیر پیتزا بریزین و دوباره یه لایه بادمجون و بعد یه لایه گوشت و قارچ و سپس سس سفید و در آخر روشو کاملا یه لایه با پنیر پیتزا پوشش بدین.... توی فر بزارین تا حدی که پنیرها آب بشن و روش طلایی بشه . چون موادش پخته هستن و نیاز به زمان پخت زیاد نداره . برای طلایی شدن روش میتونیل چند دقیقه گریل رو روشن کنید
#مرغ_بدون_رب
سینه مرغ۲ عدد
روغن به میزان لازم
آب لیمو ترش۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
هل۴ عدد
رزماری۱ شاخه
🧅🥬🧅
میخواهید مرغ را بدون استفاده از چاشنی هایی مانند پیاز و سیر تهیه کنیم برای شما طرز تهیه مرغ بدون رب و پیاز و سیر را آماده کرده ایم با این روش پخت شما طعم و مزه جدیدی را تجربه خواهید کرد.
مرحله ۲
از نکات مهم در پخت غذا این است که ، باید روغنی که قرار است در آن مرغ را تفت دهید و سرخ کنید حسابی داغ باشد و مرغ را بخوبی سرخ کنید تا طلایی و برشته شود. پس از سرخ کردن عملیات مرینیت را انجام دهید.
مرحله ۳
حالا مرغ را درون ماهی تابه ریخته سپس زعفران دم کرده را اضافه کنید و بعد از آن نمک و فلفل را اضافه کنید. حالا آب یک عدد لیمو ترش تازه و چند عدد هل را به خورشت مرغ بدون آب اضافه نمایید.
مرحله ۴
درب ماهیتابه را ببندید و شعله را در حالت کم قرار دهید اجازه دهید تا مرغ با آب خودش کاملاً پخته و جا افتاده شود. توجه داشته باشید که باید درب ظرف کاملاً پوشیده باشد و اگر سوراخی دارد آن را ببندید.
#شیرینی_مراکشی
مواد لازم:
كره دویست گرم
پودر قند چهار ق غ
وانيل پودري ربع ق
آرد سه ليوان
گلاب
براي فيلينگ:
آرد بادام دویست و پنجاه گرم
پودر قند صد و پنجاه گرم
تخم مرغ دو عدد
وانيل پودري يك هشتم ق چ
#باقلوای_گردو
🍮مواد لازم برای 14 نفر
تخممرغ 1 عدد
ماست 30 گرم (2 قاشق سوپخوری)
شیر 2 قاشق سوپخوری
نشاسته 1 قاشق سوپخوری
شکر 50 گرم
گردوی پودر شده 150 گرم
پودر هل 1 قاشق چایخوری
خمیر یوفکا 14 عدد
کره آب کرده 200 گرم
🫔مواد لازم برای تهیه شربت
شکر 400 گرم
آب 200 میلیلیتر
گلاب 60 میلیلیتر
جوهر لیمو یکهشتم قاشق چایخوری
🍘🍘🍘
تخممرغ، ماست، شیر، نشاسته، شکر، گردو و پودر هل ر ا در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه ظرف نسوزی را به اندازه 20 × 20 سانتیمتر چرب کنید و روی 2 ورق از خمیرها کره بمالید.
سپس قدری از مخلوط فراهم کرده روی خمیر بریزید و وردنه باریک مخصوص خمیر باقلوا را رویش قرار دهید و خمیر را دور وردنه رول کنید.
حالا دو طرف خمیر را با دست جمع کنید تا خمیر به شکل چینخورده درآید.
اکنون وردنه را خارج کنید و خمیر رول کرده را در ظرف نسوز بگذارید.
همه ورقههای خمیر یوفکا را به همین ترتیب آماده کنید و کنار هم در ظرف قرار دهید.
اینک رویشان کره بمالید و باقلوا را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه باقلوا اندکی خنک شد، رویش شربت بریزید.
6.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#جعفری_پلو
هروقت جعفری تازه داشته باشید سریع دست ب کاربشین یکبار درستش کنین و ببینین چقدر خوشمزست.
📝موادلازم:
🍀جعفری به مقدار لازم
🍀مرغ ب میزان نفرات
🍀پیاز یک عدد بزرگ
🍀سیر دوحبه بزرگ
🍀روغن
🍀آبلیمو دو ق غ
🍀نمک فلفل زردچوبه دارچین پاپریکا تخم گشنیز پودر سیر
#دسر_کیوی
کیوی خرد شده و شکر وانیل را با نصف لیوان اب روی حرارت قرارمیدهیم تا 5-6 دقیقه بجوشه، سپس از روی حرارت برمیداریم میگذاریم سرد شود. پودر ژله کیوی را با دو لیوان آب جوش بن ماری میکنیم تا کامل حل شود . کیوی جوشیده را رو میکس می کنیم تا پوره شود.
پودر ژله را به کیوی اضافه می کنیم.
سپس بستنی یاخامه رقیق شده را اضافه نمایید و با مواد مخلوط کنید
در اخر دسر را در قالب موردنظرریخته و در یخچال قرار دهید بمدت 5ساعت تا کاملا ببندد
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش قرمه سبزی گیاهی🥦😍
📝مواد لازم:
⬅️روغن: به میزان لازم
⬅️پیاز: ۱عدد
⬅️سبزی قرمه سرخ شده: ۲٠٠گرم
⬅️قارچ: ۳٠٠گرم
⬅️لوبیا قرمز پخته شده: نصف پیمانه
⬅️آب: به میزان لازم
⬅️لیمو عمانی: ۵عدد
⬅️نمک: به میزان لازم
⬅️فلفل سیاه: به میزان لازم
3.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگر_فودمرغ
✍مواد لازم:
⬅️مخلوط ران و سینه نیم کیلو
⬅️پیاز بزرگ یک عدد
⬅️فلفل دلمه ای نصف یک عدد
⬅️هویج یک عدد
⬅️سیر ۴ حبه
⬅️تخممرغ ۲ عدد
⬅️پودر سوخاری ۴ قاشق غذاخوری
⬅️نمک، پودر فلفل سیاه ، زردچوبه
⬅️پنیر پیتزا مقداری
شیرینی قندی
روغن جامد 125 گرم
پودر قند الک شده 125 گرم
پودرهل یک ق م
آرد سفید شیرینی پزی 200 گرم
بیکینگ پودر یک ق چ
پودر کاکائو یکی دو ق غ
روغن جامد+پودرهل+پودرقند راباهمزن انقدر بزنید تا کرم رنگ وپفکی شود (خوب بزنید)سپس مخلوط ارد وبیکینگ پودر سه بار الک شده شده را کم کم اضافه کنید در ابتدا باقاشق مخلوط کنید و سپس با نوک انگشتان دست، مواد را خوب ورز دهید تا خمیر یکدست شود، خمیررا دو قسمت کرده، به یک قسمت پودر کاکائو افزوده و به خورد خمیر دهید،درنهایت با نوک انگشتان دست خمیرها را ورز داده تا کاملا لطیف ویکدست شوند به حدی که گلوله ای از آنها در دست نه حالت چسبندگی داشته باشد نه ترک خوردگی،
ازخمیرها به اندازه یک فندق برداشته گرد کنید درون سینی بچینید برروی آنها با چاقو یک بعلاوه بزنید تا داخل فر کمی شکفته شوند فقط خیلی عمیق نزنید
تخم خرفه یا کنجد بپاشید درفر ازقبل گرم 160 تا 170 درجه حدود 10 تا 15 دقیقه پخت دهید، همین که زیرشون کمی طلایی شد کافیه، پس ازپخت نرم و حالت چسبندگی دارن بمونن و سرد بشن سفت میشن،اگر زیادی داخل فر بمونه شیرینی خشک میشه
بیسکوییت
۲ لیوان و نیم ارد الک شده
۱ لیوان نشاسته
کره نرم شده ۳۲۵ گرم
پودر قند یا پودر شکر ۱ لیوان
هل و وانیل به مقدار لازم
تخم مرغ دو عدد
۱ پنس نمک
همه مواد کم کم اضاف میکنیم و اخرین مرحله تخم مرغ اضاف میکنیم
و نیم ساعت در یخچال استراحت میدیم
و با وردنه خمیر پهن میکنیم قالب میزنیم
و سینی فرکاغذ روغنی میندازیم و خمیرها قالب میزنیم و میچینیم داخل سینی و میگذاریم داخل فر
بعد از خنک شدن بیسکوییت ها
مربا تمشک کشیدم یک سمت بیسکوییت و یکی دیگه باز گذاشتم روش.