eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
این شیرینی با این که خیلی ساده به نظر میاد ولی در عین حال خیلی حساسه دقت داشته باشید دوستانی که تجربه کیک اسفنجی درست کردن را ندارن این شیرینیو امتحان نکنن. چون شیرینیهاتون یه بیسکوییت تخت میشه... . مواد لازم ارد ۷۰گرم نشاسه ذرت۲۵گرم پودر قند یا شکر ۸۵ گرم تخم مرغ ۳عدد وانیل تمام مراحل با دقت مانند کیک اسفنجی رعایت شود. زرده و سفیده جدا شود. سفیده را زده وقتی فرم گرفت نیمی از پودر قند را اضافه کرده و خوب زده تا براق شود. زرده را وانیل و باقی مانده پودر قند زده تا حجیم و کرم رنگ شود. زرده و ارد و نشاسه ذرت را به تناوب به سفیده اضافه کرده.خیلی آهسته و با لیسک به صورت دورانی مواد مخلوط شود در حدی که ارد به خورد مواد مایع رفته.(این مرحله در پف نهایی شیرینیهاتون موثر) در سینی فر کاغذ روغنی جنس مرغوب انداخته تا احتیاج به چرب کردن کاغذ نداشته باشید. مواد را داخل قیف ریخته و به اندازه های دلخواه ولی منظم روی کاغذ پایپ کنید.(دقت کنید وقتی در این مرحله مواد کمی کله قندی و نوک تیز شد یعنی شما کارتون درست بوده) روی شیرینی ها را کمی پودر قند الک کنید. حتما فاصله بین شیرینی ها زیاد باشه. فر طبق معمول گرم شده باشه فر گازی ۲۰۰درجه فر برقی با فن ۱۹۰درجه از ۱۰دقیقه تا۱۵دقیقه چک کنید.بیشتر باعث سفتی شیرینیها میشه. بعد از فر در آورده یکم که سرد شد از کاغذ جدا کنید. خامه را با کمی گلاب فرم دهید و برای بین شیرینیها استفاده کنید 🌟
2.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند ترفند ساده برای تازه نگه داشتن سبزیجات
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 🍗ادویه‌ها و مرینیت: نمک، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، پودر سیر بهمراه سس خردل و روغن زیتون 🍗بردینگ(پوشش مرغ): دو پیمانه آرد گندم نصف پیمانه آرد ذرت نمک، فلفل سیاه و قرمز پاپریکا، پودر سیر اول فیله هارو در مخلوط آرد میغلتانیم بعد آب سرد و دوباره در مخلوط آرد ، دقت کنید به فیله دست نزنید و ارد رو ب سمتش ببرید در انتها حرکات شرید بدید تا پولکی بشه در روغن داغ بسرخید برای سیب زمینی رستورانی یک سیب زمینی بزرگ آب‌پز کنید به قطعات بزرگ خرد کنید در روغن داغ بسرخید😍
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت همبرگر🍔 مواد لازم: ٥٠٠ گرم گوشت چرخ كرده ١ عدد تخم مرغ ٣ ق غذاخوري آرد سوخاري ١ ق غذاخوري خردل ١ ق غذاخوري شيره انگور ١ ق غذاخوري سركه ١ عدد پياز كوچك ١ حبه سير ١ ق مرباخوري نمك ١ ق چايي خوري فلفل سياه طرز تهيه: در يک ظرف گوشت ، تخم مرغ ، ارد سوخاري ، خردل ، شيره انگور و نمك و فلفل رو ميزاريم پياز و سير رو با دستگاه خرد كن خرد ميكنيم و آبش رو ميگيريم ، بعد اينكه آبش رو گرفتيم، به ظرفي كه توش گوشت هست اضافه ميكنيم و ورز ميديم تا كل مواد به خوبي مخلوط بشن. مانند عكس روي در يه ظرف، سلفون ميكشيم. به اندازه لازم از گوشت اماده شده روي سلفون ميريزيم و با كمك قاشق گوشت رو پخش ميكنيم و فشار ميديم. بعد قسمت هاي اضافيه سلفون رو ميكشيم روي گوشت و با دستمون درستش ميكنيم. ميتونين بين گوشت ها سلفون و يا كاغذ روغني بكشين و بزارين فريزر كه بعداً صرف كنين😊😋🍔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
15.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماست کوزه ای محلی 🏺😍 😋 برای تهیه این ماست های کوزه ای خوشمزه ابتدا شیر رو به مدت ۳۰ دقیقه میجوشانیم و بعد اجازه می دهیم تا دمای شیر به حدی برسد که انگشت تحمل کنه . شیر رو داخل کوزه ها می ریزیم و به هر کوزه دو قاشق غذاخوری ماست محلی اضافه میکنیم .و در انتها روی کوزه ها رو با پارچه به مدت ۶ الی ۸ ساعت میپوشانیم تا ماست ببند و سفت شود
9.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 🍗ادویه‌ها و مرینیت: نمک، فلفل سیاه و قرمز، پاپریکا، پودر سیر بهمراه سس خردل و روغن زیتون 🍗بردینگ(پوشش مرغ): دو پیمانه آرد گندم نصف پیمانه آرد ذرت نمک، فلفل سیاه و قرمز پاپریکا، پودر سیر اول فیله هارو در مخلوط آرد میغلتانیم بعد آب سرد و دوباره در مخلوط آرد ، دقت کنید به فیله دست نزنید و ارد رو ب سمتش ببرید در انتها حرکات شرید بدید تا پولکی بشه در روغن داغ بسرخید برای سیب زمینی رستورانی یک سیب زمینی بزرگ آب‌پز کنید به قطعات بزرگ خرد کنید در روغن داغ بسرخید😍
16.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت نوبرانه 😍😋 پیاز: ۲ عدد سینه مرغ: ۵۰۰ گرم گوجه سبز (یا آلوچه😅): ۳۰۰ گرم جعفری: ۳ دسته نعنا: ۱ دسته ادویه: کاری: ۱/۵ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری نعنا خشک: ۲ قاشق عذا خوری آبجوش: ۲ لیوان. . پیاز رو ۲-۳ دقیقه سرخ کنید، مرغ رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه سرخ کنید. سبزی تازه رو خورد کنید اضافه کنید، دو دقیقه بعد ادویه و سبزی خشک بزنید و ۱۰-۱۲ دقیقه دیگه سرخ کنید (هر وقت دیدید داره خشک میشه، نصف فنجون آب یا آبجوش بریزید). در نهایت ۲ لیوان آبجوش بریزید، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا ۱ ساعت بپزه (این زمان حدودی هست، شما باید تا پختن کامل گوجه‌سبز اون رو بپزید) . کته: برنج آب (۱/۵ پیمانه به ازای ۱ پیمانه آب) روغن (یا کره) نمک بعد از اینکه جوشید و آبش رفت حرارت رو کم کنید درش رو ببندید تا دم بکشه.
12.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستیل خانگی😍😋 مواد لازم: پودر ژله آماده🍑🍊🍋:یک بسته گلوگز🥣: یک ق س سر پر آبجوش🔥💧: یک چهارم لیوان دسته دار فرانسه نکته مهم: بعد از اینکه از یخچال خارج کردید و از قالب جدا کردید اگر کمی چسبنده بود ‌یکی دو ساعت داخل بشقاب که خیلی خیلی کم چرب کردید بچینید و تو محیط اتاق بمونه و بعد بچینید داخل ظرف در بسته.
4.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 1.چند رنگ ژله رو درست کنید. می تونید ژله شفاف درست و یا اینکه ژله رنگی رو با شیر یا بستنی درست کنید که کدر بشه. (به ازای هر بسته ژله رنگی یک لیوان آب جوش بریزید و وقتی که خنک شد نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی اضافه کنید) داخل قالب بریزید وقتی کامل بستن از قالبها جدا کنید. می تونید از قالب یخ هم استفاده کنید برای ژله های توپی. 2.ژله آلورا رو با یک لیوان بستنی وانیلی و یا نصف لیوان شیر درست کنید. (برای هر بسته یک لیوان آب جوش و یک لیوان بستنی وانیلی و یا نصف لیوان شیر) ژله وقتی خنک شد بستنی اب شده و یا شیر رو بریزید. 3.بعد از بسته شدن توپی ها آنها رو تو قالب بریزید و ژله سفید رو به روش ذکر شده درست کنید و روش بریزید تا ببنده. برای اینکه ژله های توپی شناور نشن می تونید در چند مرحله ژله سفید رو توی قالب بریزید.
5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 1.5 کیلو گرم پیاز کوچک 1 کیلوگرم گوشت گوساله چرخ شده 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 فنجان کوچک رب انار و نمک و فلفل به مقدار لازم اول، پیاز ها رو پوست بگیرید و از وسط یک قاچ بزنید..نمک و فلفل رو به گوشت اضافه کنید و با دست اون رو ورز بدید‌ درون پیازها رو با گوشت پر کنید و در ظرف فر قرار بدید. حدود نیم لیتر آب جوش را با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید و بر روی مواد بریزید. فر را در حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید..سپس کاغذ روغنی و فویل رو رپی ظرف بکشید و برای حدود ۴۰ دقیقه در فر قرار بدید.. بعد از پخت اولیه رب انار رو با حدود یک لیوان آب مخلوط کنید و روی مواد بریزید، ظرف را مجدد بدون روکش در فر قرار بدید و تا زمانی که روی پیازها کاراملی رنگ بشه اون رو بپزید.این خوراک رو میتونید با نان سرو کنید و نوش جان کنید.