eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
3.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 چند راهکار جالب برای تمیز کردن خونه☺😊👌 آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
 با سس تاتار ابتدا بال ها رو نمک و فلفل و پودر سیر رزماری خشک زدم بعد یک قاشق از چاشنی ساخت وطنی  که طعم بندری داشت بهش زدم(من این چاشنی ها رو از تو پیجشون سفارش دادم ) و چند ساعت موند تا مزه دار شد و در تابه ی دوطرفه با حرارت ملایم گذاشتم تا دو طرفش سرخ بشه .اصلا هم روغن نزدم بهش کاملا رژیمی چون بال خودش چربه و با روغن خودش سرخ شد.. آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
4.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋🍪 آرد 290 گرم پودرقند 250 گرم کره 150 گرم تخم مرغ 2 عدد کشمش 100 گرم وانیل 1/2 قاشق چایخوری آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کرده رو همراه پیاز رنده شده و آب گرفته و سیر رنده شده (له) و آردسوخاری و تخم مرغ و نمک و فلفل و زیره خوب ورز میدیم میذاریم یخچال نیم ساعت استراحت کنه بعد از موادمون به اندازه یه گردو درشت (نارنگی) برمیداریم و روی نایلون (کیسه فریزر) باز میکنیم و داخلش ورقه ای میذاریم البته (یک طرف) بعد مثل فیلم تا میکنیم و لبه ها رو با انگشت فشرده میکنیم یعنی به شکل نیم دایره در بیاد و داخل روغن داغ سرخ میکنیم و همراه پیاز گوجه فرنگی فلفل_سبز شیرین سرخ شده سرو میکنیم آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای ساده و خوشمزه آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
4.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : زنجبیل ۲۵۰ گرم شکر ۱ سوم پیمانه نشاسته ۱ سوم پیمانه ژلاتین ۲ ق چ عسل ۱ سوم پیمانه آب ۱ پیمانه 🏺میتونین به جای شکر نصف پیمانه عسل جایگزین کنین تا کاملا با عسل درست شود زنجبیل رو شسته پوست گرفته خرد کرده به همراه اب کاملا پخته سپس له کرده همه مواد را افزوده ۷ دیقه هم زده تا غلیظ شود سپس داخل یک ظرف سلفون کشیده ملات رو ریخته و پخش میکنیم ۱ ساعت در دمای محیط استراحت داده سپس برش زده و تمام حتما در ارد بغلطونین که چسبندگی نداشته باشد آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
برای تشویق بچه ها به میوه خوردن☺️😍 آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
یکی از غذاهای سنتی استان همدان است. این غذا به دلیل داشتن کلم دارای کلسیم بالایی است. مواد لازم: کلم قمری: یک عدد نخود: یک پیمانه سیب زمینی: ۲ عدد گوشت آبگوشتی: ۵۰۰ گرم پیاز: ۱ عدد زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم کشک: ۱ پیمانه (در صورت تمایل) سیر: ۲ حبه (در صورت تمایل) طرز تهیه: پیاز رو نگینی کنید با روغن گوشت و دنبه سرخ کنید بهمراه زردچوبه و فلفل نخود ها رو پاک و شسته اضافه کنید آب سرد بریزید و بذارید بپزه یکساعت به سرو سیب زمینی ها رو پوست کنید و کلم هارو پوست کنده و در کمی روغن تفت دهید به آبگوشت اضافه حالا یک عدد پیاز متوسط رنده ی ریز کنید دنبه ها رو از آبگوشت کشیده و بکوبید بهش زردچوبه ونمک بزنید و به ابگوشت اضافه کنیدبذارید جا بیفته👌🏼👌🏼👌🏼 نکته:برای کنار غذا سیر وکوبیده وبا کشک مخلوط مکنند ودر کنار غذا سرو میکنن😋 آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕
8.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 فیله ی مرغ ۴ عدد کره ۲۰ گرم ۲ حبه سیر برای سس خامه ای👇👇 ۱ عدد پیاز شیر یک لیوانو نیم خامه صبحانه ۱۰۰ میلیلیتر پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم نمک مقداری به سینه ی مرغ نمک و فلفل بزنید و بذارید نیم ساعت بگذرد اسپاگتی هارو بجوشانید کره رو داخل تابه ریخته و سیر خورد شده رو سرخ کنید سینه ی مرغ رو اضافه و از دو طرف سرخ کنید و روی دستمال کاغذی بیاندازید تا روغن اضافی جذب دستمال شود پیاز رو نگینی خورد کرده و تفت بدین بعد بهش خامه و شیر و نمک و پنیر پیتزا اضافه کرده و هم میزنیم تا غلیظ شود سینه ی مرغ رو برش زده و ابتدا پاستا بعد سینه ی مرغ و بعد سس رو میریزیم و با جعفری روشو پر میکنیم😋 آشپزی ایرانی 👩‍🍳 @ashpazy_irani 🍕