#نان_اندونزیایی
مواد لازم:
آرد (پروتئین بالا) : ۳۵۵ گرم
آب/شیر : ۱۸۰ میلیلیتر (اینجا از شیر استفاده شده)
شیر تغلیظ شده شیرین(شیر عسلی): ۱۱۵ گرم
مخمر: ۶ گرم
نمک: ۳ گرم
کره: ۳۰ گرم
کنجد سیاه برای روی خمیر نان
مواد فیلینگ:
فیلینگ لوبیا قرمز (میتوانید فیلینگ را حذف با با فیلینگ دلخواه مثل فیلینگ شکلاتی جایگزین کنید)
طرز تهیه:
۱- شیر مایع و شیر تغلیظ شده را با هم مخلوط کنید. سپس مایه خمیر را اضافه و خوب مخلوط کنید. آرد را اضافه و ورز دهید. حالا نمک و کره را اضافه کنید و خسابی ورز دهید تا خمیر کشدار شود و تست پنجره به درستی انجام شود.
۲- روی خمیر را پوشانده و حداقل ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
۳- حالا خمیر را به ۱۲ تکهی ۵۰ گرمی تقسیم و گرد کنید.
۴- روی خمیرها را پوشانده و حداقل ۱ ساعت در دمای گرم محیط استراحت دهید. بسته به دمای محیط این زمان قابل افزایش است. بعد داخل خمیرها را با فیلینگ پر کرده و مجدد گرد کنید. روی خمیرها را با زرده تخممرغ برس زده و کمی کنجد بپاشید.
۵- حالا خمیرها را روی سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی چیده و در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد بمدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانیکه لازم است از بالا و پائین بپزید.
۶- پس از پخته شدن، آن را از سینی خارج کنید. (روی نانها را پارچه مرطوب بکشید تا نرم بماند)
🌟
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورشت گوجه سبز 😍😋
نعنا جعفری سرخ شده: ۲۰۰ گرم
گوجه سبز: ۵۰۰ گرم
گوشت گوسفندی: ۲۵۰ گرم
نمک. فلفل. زردچوبه به مقدار لازم
زعفران: به مقدار لازم
پیاز: ۱ عدد
.
ابتدا پیاز نگینی رو تو روغن تفت میدیم وقتی طلایی شد گوشت رو بهش اضافه میکنیم بعد از اینگه گوشتمون یه کم با پیاز تفت خورد زردچوبه، فلفل سیاه و به کم زعفرون به گوشتمون میزنیم و بعد هم نعنا، جعفری که از قبل سرخ کردیم رو به مواد گوشتیمون اضافه میکنیم و یه کم تفت میدیم و در آخر آب جوش رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم سه چهار ساعت بپزه تا خورشت جا بیفته😊
.
بیست دقیقه قبل از سرو خورشت نوبت اضافه کردن گوجه سبز و نمک هست(اگه خواستید طعمش ملس بشه دو قاشق شکر تو این مرحله بهش اضافه کنید)
خورشت گوجه سبز دلبرمون به همین راحتی آماده شد امیدواریم درست کنید و لذتشو ببر...
🌟
19.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ مرغ و بادمجان 😍😋
مواد لازم:
برای دونفر الی سه نفر
سینه مرغ🍗 ۱ عدد تکه شود و با بیفتک کوب کوبیده تا نازک شود
بادمجان🍆 ۱ عدد متوسط(دلمه ای همیشه شیرینه و ریسک نداره)
پنیر گودا 🧀۲ ورق
قارچ🍄 ۶-۷ عدد
پنیر خامه ای🧀 ۲ قاشق غذاخوری پر
گردو ۲ عدد
نان باگت🥖 ۱ عدد بزرگ
ریحان🌱 مقداری
سیر 🧄۱ حبه
روغن زیتون🫒
گوجه🍅
مواد مرینیت مرغ:
ماست 🍶
نمک 🧂
روغن زیتون🫒
اورگانو🍃
پول بیبر🌶
ادویه مرغ مخلوط(نداشتین از مخلوط پاپریکا،پودرسیر و پیاز،فلفل تند،پودرتخم گشنیز،کمی زیره)یا ادویه های دلخواهتون رو میتونید استفاده کنید
🌟
11.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
این دسر زعفرونی جون میده واسه مهمونی و سفره های رنگی 😍😋
3.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸پیسنهاد #صبحانه
یه صبحانه مقوی، خوشمزه، خوشگل و ساده درست کن 😋
13.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#روغن_دنبه خونگی بدون بو 👌🧈
مواد لازم:
دنبه
سرکه ی سفید🍇
ماست🍶
سیر🧄
رزماری🌿
هل
دارچین🪵
بزرگترین نعمت #سلامتی است♥️ پس به فکر تغذیه سالم باشید
11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مـرغ_سوخاری ورمیــشلی با سیبزمینی تنــــوری🍗🥔🔥
✦مواد لازم
ران مرغ : ۲ عدد
پیاز : ۱ عدد
زعفران : به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم
ورمیشل : نصف بسته
روغن برای سرخ کردن
✦طرز تهیه ️
1.ابتدا به مرغ زعفران زده ، پیاز رو خلالی درشت خرد میکنیم حالا ادویه رو اضافه میکنیم و یک ساعت استراحت میدهیم.
2.نصف ورمیشل رو با آب و کمی نمک پخته و آبکش میکنیم.
3.مرغ پخته شده رو در تخممرغ آغشته کرده و در ورمیشل میغلطانیم و سرخ میکنیم.
4.طرز تهیه سیب زمینی تنوری در ماهیتابه
به سیبزمینی خرد شده(روغن،زردچوبه نمک،فلفل قرمز،پودر آویشن،زردچوبه،پودر سیر و پاپریکا)اضافه و ترکیب میکنیم.
به مدت ۲۰ دقیقه در ماهیتابه با حرارت کم و با دمکنی آماده میشود
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه #فینگرفود راحت و خوشمزه که بشدت پیشنهاد میشه 🍘🍗👌🏻
🔹موادلازم
سیب زمینی. ۲ تا متوسط
سینه مرغ. نصف عدد
جعفری خردشده. ۲ تا ۳ ق غ
نمک و ادویه ها : پاپریکا ، فلفل سیاه و قرمز ، آویشن ، پودر پیاز و پودر سیر
🧀مواد پنیری🧀
🍕پنیر پیتزا. نصف پیمانه
☘️جعفری خرد شده ۲ ق غ
🧀پنیرخامه ای. ۱ ق غ
🍘برای سوخاری : آردسفید ، پودر سوخاری ،. یک عدد تخم مرغ با ۲ تا ۳ ق غ شیر و نمک و فلفل سیاه مخلوط بشه.
✅موقع سرخ شدن حرارت متوسط رو به بالا باشه
و بیشتر از دو سه دقیقه سرخ نشن
13.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•چیزکیک سن سباستین🥮😍😋
فقط تنبلا ببینن این دستور پخت و😁از این سه سوته تر هست اصن؟
مواد لازم:
-شكر يك ليوان
-پنير خامه اي ٤٠٠ گرم
-خامه يك پاكت ٢٠٠ گرم
-تخم مرغ پنج عدد
-نشاسته ي ذرت يك و نيم قاشق سرخالي
-وانيل يه قاشق چاي خوري
~دماي فر ١٨٠ درجه تا زماني كه پف كنه و طلايي يا قهوه اي بشه🤩