eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
163.6هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️طرز تهیه هات چاکلت، یا شکلات داغ 🔸شکلات آب‌شده: 100 گرم 🔸پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری 🔸وانیل: 1 قاشق چای‌خوری 🔸شکر: 2 قاشق غذاخوری 🔸شیر: 2 لیوان  🔹 ابتدا شیر، را داخل قابلمه بریزید. و روی حرارت قرار دهید. 🔹سپس پودر کاکائو و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید. 🔹 آن‎ها را به تدریج به شیر اضافه کنید. زمانی‌که پودر کاکائو و شکر در شیر حل شد،وانیل را به آن اضافه کنید. 🔹 تا خوب مخلوط شدن هم بزنید. سپس حرارت را در حالت متوسط قرار دهید و شکلات ذوب شده را به آن‌‌ اضافه کنید. 🔹 شیر را هم بزنید تا شکلات کاملا در شیر حل شود. زمانی‌که شکلات کامل حل شد، شیر را از روی حرارت بردارید. ✨نوش جان✨ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🔸گردوی آسیاب شده (به ازای هر نفر 50 گرم معادل 2 ق غ خ) را با حرارت ملایم تفت میدیم تا تلخ نشه، سه لیوان آب سرد اضافه میکنیم (آب گرم باعث گلوله شدن گردوها میشه) و با حرارت خیلی ملایم اجازه میدیم گردوها بپزه و روغن پس بده تقریبا 3 ساعت زمان میبره در انتهای پخت مرغ هایی رو که از قبل سرخ کردیم به همراه نمک و 3 ق غ رب انار و شکر (طعم فسنجان سلیقه ایه میتونید شیرین یا ترش یا ملس درست کنید ما ملس دوست داریم) و البته زعفران آبکرده به خورشت اضافه میکنیم، اگر با گوشت میپزید بعد از تفت دادن گردوها گوشتم بریزید و یه تفت کوچیک بدین و بزارید با بقیه مواد بپزه، من خودم با گوشت تکه ای دوس دارم، چند تکه یخ هنگام پخت باعث میشه به گردوها شوک وارد بشه و گردو روغن خوبی پس بده روغنی که پس داده از خود گردو هستش من فقط یک قاشق برای تفت پیاز روغن ریختم، اگر فسنجون تیره دوست دارید یه دونه میخ بشورید بندازید تو خورششتون، ربشم زیاد کنید رب رو با آب مخلوط و به خورش اضافه کنید درصورت تمایل چنتا آلو بخارا هم برای خوشمزه شدنش میتونید اضافه کنید
اخ که من مردم براش😍😍😍 ‌ بدون فر 💛 ‌ مواد لازم:👇 ‌یک پیمانه شکر دو ونیم پیمانه آب 4 قاشق غذاخوری شیرخشک 2 بسته پودر کرم کارامل یک پاکت پودر خامه یک پاکت خامه طرز تهیه:👇 یک پیمانه شکر رو روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا طلایی شود و آن را در قالب ها بریزید،یا اینکه از سس کارامل آماده موجود در بسته پودر کرم کارامل استفاده کنید. همه مواد به جز شکر رو داخل مخلوط کن بریزید تا یکدست شود و بعد داخل قابلمه روی حرارت بریزید تا جوش بیاید و آن را در قالب ها بریزید و در یخچال به مدت 4 تا 6 ساعت بریزید. ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️طرز تهیه هات چاکلت، یا شکلات داغ 🔸شکلات آب‌شده: 100 گرم 🔸پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری 🔸وانیل: 1 قاشق چای‌خوری 🔸شکر: 2 قاشق غذاخوری 🔸شیر: 2 لیوان  🔹 ابتدا شیر، را داخل قابلمه بریزید. و روی حرارت قرار دهید. 🔹سپس پودر کاکائو و شکر را در یک ظرف مخلوط کنید. 🔹 آن‎ها را به تدریج به شیر اضافه کنید. زمانی‌که پودر کاکائو و شکر در شیر حل شد،وانیل را به آن اضافه کنید. 🔹 تا خوب مخلوط شدن هم بزنید. سپس حرارت را در حالت متوسط قرار دهید و شکلات ذوب شده را به آن‌‌ اضافه کنید. 🔹 شیر را هم بزنید تا شکلات کاملا در شیر حل شود. زمانی‌که شکلات کامل حل شد، شیر را از روی حرارت بردارید. ✨نوش جان✨ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
🔸گردوی آسیاب شده (به ازای هر نفر 50 گرم معادل 2 ق غ خ) را با حرارت ملایم تفت میدیم تا تلخ نشه، سه لیوان آب سرد اضافه میکنیم (آب گرم باعث گلوله شدن گردوها میشه) و با حرارت خیلی ملایم اجازه میدیم گردوها بپزه و روغن پس بده تقریبا 3 ساعت زمان میبره در انتهای پخت مرغ هایی رو که از قبل سرخ کردیم به همراه نمک و 3 ق غ رب انار و شکر (طعم فسنجان سلیقه ایه میتونید شیرین یا ترش یا ملس درست کنید ما ملس دوست داریم) و البته زعفران آبکرده به خورشت اضافه میکنیم، اگر با گوشت میپزید بعد از تفت دادن گردوها گوشتم بریزید و یه تفت کوچیک بدین و بزارید با بقیه مواد بپزه، من خودم با گوشت تکه ای دوس دارم، چند تکه یخ هنگام پخت باعث میشه به گردوها شوک وارد بشه و گردو روغن خوبی پس بده روغنی که پس داده از خود گردو هستش من فقط یک قاشق برای تفت پیاز روغن ریختم، اگر فسنجون تیره دوست دارید یه دونه میخ بشورید بندازید تو خورششتون، ربشم زیاد کنید رب رو با آب مخلوط و به خورش اضافه کنید درصورت تمایل چنتا آلو بخارا هم برای خوشمزه شدنش میتونید اضافه کنید
🔸گردوی آسیاب شده (به ازای هر نفر 50 گرم معادل 2 ق غ خ) را با حرارت ملایم تفت میدیم تا تلخ نشه، سه لیوان آب سرد اضافه میکنیم (آب گرم باعث گلوله شدن گردوها میشه) و با حرارت خیلی ملایم اجازه میدیم گردوها بپزه و روغن پس بده تقریبا 3 ساعت زمان میبره در انتهای پخت مرغ هایی رو که از قبل سرخ کردیم به همراه نمک و 3 ق غ رب انار و شکر (طعم فسنجان سلیقه ایه میتونید شیرین یا ترش یا ملس درست کنید ما ملس دوست داریم) و البته زعفران آبکرده به خورشت اضافه میکنیم، اگر با گوشت میپزید بعد از تفت دادن گردوها گوشتم بریزید و یه تفت کوچیک بدین و بزارید با بقیه مواد بپزه، من خودم با گوشت تکه ای دوس دارم، چند تکه یخ هنگام پخت باعث میشه به گردوها شوک وارد بشه و گردو روغن خوبی پس بده روغنی که پس داده از خود گردو هستش من فقط یک قاشق برای تفت پیاز روغن ریختم، اگر فسنجون تیره دوست دارید یه دونه میخ بشورید بندازید تو خورششتون، ربشم زیاد کنید رب رو با آب مخلوط و به خورش اضافه کنید درصورت تمایل چنتا آلو بخارا هم برای خوشمزه شدنش میتونید اضافه کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته با مغز بادمجان مواد لازم: 3 عدد بادمجان بادمجان را کبابی کنید(داخل فر یا روی اجاق) و پوست بادمجان را بکنید مواد لازم برای کوفته: 300 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز کوچک نمک و ادویه های مورد دلخواه سیر و کره برای داخل بادمجان مواد لازم برای سس: کره 1 قاشق غذاخوری رب نصف استکان آب طرز تهیه: تمام مواد کوفته را با هم مخلوط کنید کمی از گوشت روی سلفون بذارید و باز روی کوفته سلفون بکشید و با کمک وردنه پهن کنید. بادمجان را روی گوشت بذارید و وسط بادمجان کره و سیر بذارید و نمک اضافه کنید و رول کنید. سپس داخل سینی بذارید. برای اینکه کوفته ها موقع پخت ترک نخورد روی تمام قسمتهای کوفته ها روغن مایع بزنید. در فر 180 درجه بپزید. برای سس کره را روی اجاق آب کنید و رب را اضافه کنید و کمی تفت بدید سپس آب را اضافه کنید و کمی بپزید و اجاق را خاموش کنید. سس را روی کوفته های پخته شده بریزید و برش زده سرو کنید.
✅ دسر سرد و خوشمزه ابتدا دویست و پنجاه گرم بیسکوییت ، ترجیحا ساقه طلایی را داخل میکسر میریزیم و له میکنیم و سپس صد گرم کره آب شده بهش اضافه میکنیم و دوباره میکس ... میکنیم تا کاملا یکدست شه سپس داخل یک ظرف پیرکس کاغذ روغنی میذاریم و مواد رو یکدست کَفِش پخش میکنیم و با ته استکان فشار میدیم تا کاملا به هم بچسبن و داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره داخل یک قابلمه ششصد میلی لیتر آب میریزیم و چهار قاشق غذاخوری شیر خشک و صدوشصت گرم پودر کرم کارامل بهش اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم سپس روی اجاق میذاریم تا به جوش بیاد پس از اینکه کمی غلیظ شد خاموش ... میکنیم حالا ده تا بیکوئست و صدوهفتاد گرم خامه پرچرب رو تو مخلوط کن بریزید ، بعد کِرِمی رو که آماده کردید و هنوز داغه رو بهش اضافه کنیدو میکس کنید حالا موادی که توی یخچال گذاشته بودیم بیرون میاریم و مایعمونو روش میریزیم و دوباره داخل یخچال به مدت سه ساعت قرار میدیم تا دوباره خودشو بگیره وقتی اماده شد از یخچال بیرون میاریم و با الک روش پودر کاکائومیریزیم وسپس بُرش میزنیم
✅گراتن مرغ سبزیجات ✍ مواد لازم : سینه مرغ ......۱عدد قارچ.....۲۰۰گرم بادمجان.....۳عدد کدو.....۲عدد سیب زمینی.....۲عدد پنیر پیتزا.....به مقدار دلخواه فلفل دلمه ای.....۱عدد سس بشامل نمک و فلفل و آویشن 🥣طرز تهیه: سیب زمینی و‌بادمجان و کدو را پوست کنده،نگینی خرد کنید.هر کدام را جداگانه سرخ کنید.قارچ را ورقه کرده و سرخ کنید تا آبش کشیده بشه.سینه مرغ بزارید بپزه،نگینی خرد کنید. داخل یه ظرف مخصوص فر دو قاشق از سس بشامل بریزد.ابتدا یه لایه سیب زمینی بریزد.بعد بقیه سبزیجات را به دلخواه بریزد.مرغ و فلفل دلمه ای هم اضافه کنید.سس بشامل و پنیر پیتزا هم روی سس بریزد.می تونید اگه ظرفتون کوچیک بود،لایه لایه از مواد بریزد.سپس داخل فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت قرار بدید.حدود ۱۰ دقیقه هم گریل روشن کنید.تا روش طلایی بشه.
✅ رولت کرمی شکلاتی ✍مواد کیک: تخم مرغ ۴عدد آرد ۱فنجان شکر ۱فنجان آب گرم ۶-۷ ق غ نشاسته نیم فنجان وانیل ۱ق چ بیکینگ پودر ۱ق چ کاکائو ۲ق غ ✍مواد کرم: شیر ۲لیوان تخم مرغ ۱عدد شکر نیم فنجان نشاسته و آرد ۱ق غ پر وانیل ۱ق چ پودر خامه شانی شکلات شیری کره ای 🥣طرز تهیه : تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده آب ، آرد ، نشاسته ،وانیل و بیکینگ پودر رو اضافه کرده هم میزنیم بعد در سینی فر ریخته و۳۰ دقیقه در فری که با درجه حرارت ۱۸۰گرم شده میپزیم مواد کرم رو هم روی حرارت ملایم گذاشته مدام هم میزنیم تا به غلظت برسد بعد از خنک شدن روی کیک مالیده رول میکنیم .نوش جان