کوکو مرغ مجلسی ✍مواد لازم :
فیله مرغ:5عدد(میتونید سینه مرغ رو جایگزین کنید)
سیب زمینی متوسط:2عدد
پیاز متوسط:2عدد
تخم مرغ درشت:4عدد
فلفل دلمه خرد شده:1/3لیوان
پنیر پیتزا:نصف لیوان
نمک و ادویجات:فلفل سیاه،زردچوبه،کاری،زنجبیل،دارچین:به مقدار لازم 🍜طرز تهیه :
ابتدا فیله ها رو آبپز کنید.
سیب زمینی رو نگینی خرد کرده و سرخ کنید.
پیاز ها رو خرد کرده و سرخ کنید.
فیله های آبپز شده را خرد یا ریش ریش کنید و پیاز و سیب زمینی و فلفل دلمه و پنیر پیتزا رو داخل کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید.
داخل کاسه جدا تخم مرغ را شکسته و نمک و ادویجات رو بهش اضافه کرده و هم بزنید،
سپس به موادمون اضافه کرده و مخلوط کنید.
داخل تابه روغن بریزید و بزارید گرم بشه،
مواد کوکو رو داخلش ریخته و حرارت رو کم کنید و در تابه رو بزارید،
یکطرف که سرخ شد برگردونید تا سمت دیگش بپزه(دیگه احتیاجی نیست در تابه رو بزارید)
#كيك_سيب_زميني
❄️تخم مرغ 4عدد آرد 3 ليوان روغن مايع 1ليوان ماست1 ليوان نمك،فلفل،زردچوبه بميزان لازم سيب زميني3 عدد متوسط جعفري خرد شده 4 ق غ بكينگ پودر2 ق م كنجدبميزان لازم سيب زميني هارو پوستشو گرفته و نگيني خرد ميكنيم ميشوريم ميزاريم اب اضافيش گرفته بشه درظرفي تخم مرغ رو با همزن دستي همزده ب تدريج روغن مايع ،ماست،نمك،فلفل و زرد چوبه (من بجاي زردچوبه زعفران دمكرده)رو اضافه كرده و همزده ارد رو بهمزاه بكينگ پودر الك كرده اروم اروم اضافه ميكنيم در اخر سيب زميني و جعفري خرد شده را مخلوط كرده و خوب قاطي كرده داخل ظرف مورد نظر را چرب كرده و مواد را توي قالب ريخته روشو كنجد ميباشيم داخل فر که از قبل با درجه حرارت 180روشن كرديم بمدت 30دقيقه قرار ميدهيم .
11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهترین و خوشمزه ترین مرغ مجلسی 😋
برای درست کردن این مرغ خوشمزه
ران مرغ یا سینه
فلفل دلمه چند تیکه
چوب دارچین یه تیکه
هویج چند عدد
زعفران دمکرده غلیظ
ادویه (پاپریکا،پودر گوجه،فلفل سیاه،نمک)پودر سیر دلخواه
پیاز دو عدد
روغن برای سرخ کردن
رب دو ق غ
ابتدا مرغ با زعفران غلیظ آغشته کرده بعد ادویه ها رو میزنیم .پیاز نگینی میکنیم با روغن کمی تفت میدیم تا سبک شه بعد زردچوبه به پیاز اضافه میکتیم و مرغ ها رو میجینیم و با شعله متوسط تفت میدیم و میزاریم مرغ ها خوب تفت بخوره .فلفل دلمه هویج میزاریم به یه تیکه چوب دارچین ،میزاریم خوب تفت بخوره رب میریزیم وسط تابه میزاریم با شعله کم خوب تفت بخوره آب جوش میریزیم .در اواسط پخت آبغوره میریزیم.
شعله کم باشه تا مغز پخت شه
🌟
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
کتلت نخود😍😋
یه طعمی بین کتلت و فلافل 🤤
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اسکمو😍😋
آلبالو: یک لیوان
الوی قرمز ترش: یک لیوان
آب: ۱/۳ لیوان
نمک یک ق چ خ
شکر یک ق چ خ
گلپر ب مقدار دلخواه
میتونین از آلبالو خشکه هماستفاده کنین ولی دو سه ساعت باید بخیسونین تا نیم بشه و بعد بپزین هسته آلبالو و آلوها رو جدا کنین. ب همراه آب و نمک و شکر و گلپر بذارین روی حرارت متوسط بپزه. وقتی ب شکلی که توی فیلمرسید زیر گاز رو خاموش کنین خنک که شد ۲۰ ثانیه میکس کنین یا با گوشت کوب له کنین داخل لیوان یکبار مصرف یا بستنی بریزین و کمیآلبالو برای خوشمزه و جذابتر شدنش داخلش بریزین و چوب بذارین و به مدت ۸ ساعت داخل یخچال بزاربد بعد نوش جان کنید
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•رولت یخچالی😋😍
مواد میانی کاملا سلیقه هست 🥰
#مرغ زعفرانی.
طرز تهیه دو تا پیاز متوسط خلالی نازک خرد کردم بعد تو تابه روغن گذاشتم داغ شد پیازها رو اضافه کردم و گذاشتم کمی سرخ شدپیاز کمی سبک بشه کافیه چون دو طرف مرغها سرخ کنیم پیازهم سرخ میشه بعد زرد چوبه ادویه کاری اضافه کردم گوشت مرغ چیدم تو تابه یکطرفشو سرخ شد بر گردوندم طرف دیگه مرغ ها با شعله متوسط سرخ شد هویج حلقه شده و زعفرون دم کرده دو قاشق غذاخوری اضافه کردم در تابه گذاشتم شعله گاز کم کردم اجازه دادم مرغ بپزه و وسط های پخت آبلیموی تازه و دوباره زعفرون دم کرده اضافه کردم و شعله گاز مثل برنج دم میکنم گذاشتم مرغ کامل مغز پخت میشه و به روغن میوفته.به همین راحتی مرغ مجلسی و خوشمزه آماده میشه. نوش جان😊
#كوردن_بلو
غذاي آمريكايي لذيذ و خوشمزه
پيش غذاي شيك و مجلسي🍽
سینه مرغ 4 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
ژامبون مرغ یا گوشت 4 ورق
پنیر زرد ورقه ای 4 عدد
تخم مرغ 2 عدد
پودر سوخاری 300 گرم
روغن مایع به مقدار لازم
سینه مرغ را از کنار آن برش داده، با نمک و فلفل مزه دار کنید؛
یک ورق ژامبون و یک ورق پنیر داخل برش قرار دهید و با خلال چوبی آن را ببندید؛
تخم مرغ را هم زده، سینه مرغ را در تخم مرغ سپس در پودر سوخاری بغلطانید؛
سینه مرغ پرشده را در تابه ای حاوی روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرف آن طلایی رنگ شود. کوردن بلو را به همراه سبزیجات بخارپزشده سرو کنید.🫔🫔🫔
#مرغ_پرتقالی
🥳🥳🥳🥳
یکی از خوشمزه ترینهاست ،به این روش یه مرغ پرتقالی فوق العاده خوشمزه و مجلسی رو خواهید داشت
مواد لازم
.
فیله مرغ ۱کیلو
آب پرتقال شرکتی۱لیتر
زرشک
خلال پسته
روغن و کره
ادویه دلخواه (نمک ،فلفل،دارچین)
زعفرون
طرزتهیه
.
.
فیله های مرغ رو با ادویه و زعفرون مزه دار کنید و از شب قبل با حداقل برای چند ساعت در یخچال بزارید
حالا فیله هارو با مخلوط روغن و کره سرخ کنید
دوطرف مرغها که سرخ شد آب پرتقال رو بریزید تا حدی که روی مرغها رو بگیره
حرارت رو کم کنید و اجازه بدید کامل بپزه
وقتی که سس غلیظ شد زرشک تفت داده شده رو روی مرغها بریزید یکی دو قل که زد امادست حرارت رو خاموش کنید و برای سرو از خلال پسته یا بادوم استفاده کنید.