eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
160.3هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.8هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
7.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چی لازم داریم:👇 📍2 عدد کدو سبز 📍2 عدد گوجه فرنگی 📍 1/2 فلفل دلمه زرد (می تونید از سبز یا قرمز هم استفاده کنین) 📍2 قاشق غذاخوری ماست 📍1/2-1 قاشق غذاخوری سس سویا 📍50 گرم پنیر 📍 نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا 📍کنجد به میزان دلخواه
ای 🥄نصف لیوان نشاسته فرق نمیکنه گل باشه یا ذرت با یک و نیم لیوان آب مخلوط کنید بعد نصف لیوان شکر و دو قاشق غذا خوری گلاب بهش اضافه کنید و هم بزنید خوب خوب که حل شدند یک بسته پودر ژله طعم دلخواه خودتون و‌داخلش بریزید و‌مدام هم بزنید هر چقد حرارت کم باشه و زمان پخت بیشتر باشه تا زمانی که کمی سفت شد دقت کنید اگر شل باشه موقع برش یا قالب زدن خمیری میشه و‌نمیشه برش داد و قتی غلظتش به اندازه کافی شد توی یک سینی سلفون پهن کنید و بریزید داخل سینی بعد داخل یخچال بزارید بعد سه ساعت برش بزنید یا مثل من قالب بزنید و داخل پودر نارگیل یا آرد شیرینی پزی بغلتون
گوشت گوساله یا گوسفند نیم کیلو پیاز نگینی یا خلالی خورد شده ۲عدد ماست ۵ق غ خ سس مایونز۲ق غ خ روغن زیتون بدون بو ۵ق غ خ فلفل سیاه نمک بمیزان لازم طرز تهیه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید بجز نمک بعد که سستون یکدست شد گوشتهای خورد شده رو بریزید داخلش و ی دستکش دستتون کنید و با دست مخلوط کنید تا کاملا به سس آغشته بشه همون موقع گوشتها رو دربیارید و کاملا ساطوریش کنید دوباره بذاریدشون داخل سس با دست هم بزنید که کاملا به سس آغشته بشن درش رو بگذارید و بذارید داخل یخچال ۲الی۳ساعت بمونه و در آخر که خواستید سیخ بزنید نمک رو بریزید قاطی کنی مواد رو با دسستون و سیخ بزنید ذغالتون رو زیاد باد نزنید که مغز پخت بشه هرچند این کباب بخاطر ماست و ساطوری کردن راحت میپزه و زمانبر نیست فقط موقع سیخ زدن گوشتها رو بهم بچسبونید تا مانع خشک شدنشون بشید در اخر هم داخل یک قابلمه کره رو اب کنید گوشتها رو بریرید داخلش ی هم بزنید که همه گوشتها به کره آغشته بشن و سرو کنید
🍝 برا این ژله خوشکل پاناکوتا درست کردم( با ۴ لیوان شیر و تقریبن ۱ لیوان شکر و۴ق پودر ژلاتین و ۱ بسته خامه صورتی و یکم وانیل )بعد تو ۶ تا ظرف ریختم و بهش رنگ خوراکی اضافه کردم بعد داخل ظرف مستطیلی ریختم و داخل یخچال گذاشتم بعد از بسته شدن قالب زدم و درون قالب بزرگتر چیدم‌. بعد ی بسته ژله الوئورا را که با ۱ و نیم لیوان اب جوش حل کرده بودم روی قلبا ریختم و گذاشتم یخچال . به همین خوشمزگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودر نارگیل درشت ۱ ل آرد بادام ۱/۲ ل شیره ۱/۴ ل وانیل ۱/۲ ق چ نمک کمی شکلات بدون قند ۳ ق غ کره یا روغن نارگیل ۳ ق غ . .
🥘برای این پاکورای خوشمزه احتیاج داریم به این مقدار مواد واسه دوتا سیب زمینی نسبتا بزرگه نیازه 🥔سیب زمینی را بپزید در حدیکه نه کاملا پخته ونه نیمه خام باشه بعد حلقه حلقه کتید نه نازک ونه زیاد ضخیم توی فیلم نشون دادم 🥘توی ظرفی یک لیوان ارد نخود خام دوستان منظورم ارد نخودچی نیست ارد نخود خام را خواربار وفروشیها دارن پودر کردنش توی خونه کار سختیه پس باید اماده بگیرید ویکبار هم الک کنید چون ناخالصی زیاد داره بعد یک ق غ سر پر نشاسته ذرت وادویه کاری وپودرزیره وپودرتخم گشنیز وفلفل باید طوری باشه که تندی را احساس کنید همه را اضافه ودوق غ جعفری ریز خرد شده ودوق غ تره ربز خرد شده ونمک همه را مخلوط وبعد اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا غلظت مواد ما مثل ماست بشه اگر زیاد شل بشه اطراف سیب زمینی را پوشش نمیده بعد سیب زمینی را هم میتوتید چند تا با هم بریزید توی مواد همه یه حلقه وخوب به مواد اغشته کنید وتوی روغن سرخ کنید تا طلایی بشه وتا گرمه با نان وسبزی وماست ولیمو میل کنید حتی میتونید بدون نان با سس فلفل تند بخورید بسیار خوشمزه است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر ۶ لیوان دسته دار پودر کاسترد ۶ قاشق غذاخوری شکر ۶ قاشق غذاخوری اگه شیرین دوس دارین بیشتر بریزین خامه صبحانه ۱۰۰گرم
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
: ڪروڪت گوشت و پنیر مواد لازم : گوشت چرخ كرده ٥٠٠گرم تخم مرغ دو عدد نمك يك ق.م+يك ق.چ براي تخم مرغها فلفل نصف ق.م+يك ق.چ براي تخم مرغها آويشن نصف ق.م پياز رنده شده و آب گرفته يك عدد متوسط سير رنده شده دوحبه دستور تهیه : آرد سوخاري و آرد سفيد به ميزان لازم گوشت چرخ كرده رو با نمك و فلفل و آويشن و پياز ورز ميديديد،به اندازه پنجاه گرم ازش برداريد ،كف دست پهنش كنيد ،بينش پنير موزارلا بذاريد و به شكل لوله اي بهش فرم بديد،تخم مرغهارو با يك ق.چ نمك و فلفل بزنيد تا از لختگي دربياد،كروكتهارو اول در آرد سفيد بغلتونيد،بعد تخم مرغ ،در آخر آرد سوخاري ،بذاريد يكساعت داخل فريزر، بعد در روغن داغ و شناور سرخ كنيد
موادلازم کنجد آسیاب شده :2 پیمانه فیله سینه مرغ :300 گرم کدو حلوایی پخته شده :یک پیمانه پیاز داغ :یک پیمانه رب انار :1/3 پیمانه شکر :1/2 پیمانه کره :به میزان لازم نمک و زردچوبه :به میزان لازم آب :4 پیمانه طرز تهیه فیله مرغ را با کره تفت دهید. زردچوبه اضافه و بعد کنجد را اضافه کنید و خیلی کم تفت دهید (اگر زیاد تفت دهید می سوزد و تلخ می شود) . آب را هم اضافه کنید و به همراه کدو حلوایی بگذارید تا خورشت بجوشد. زیر آن را کم کنید و بگذارید تا حدودا 1/5 ساعت ریز بجوشد. در آخر نمک، شکر و رب انار را اضافه کنید و مجددا بگذارید حدود نیم ساعت بجوشد تا خورشت جا بیفتد
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آنچیلادا با مرغ یه غذای مکزیکی تند😋😍😋 آنچیلادا که با مرغ درست کردم از خوشمزگیش هرچقدر بگم کم گفتم 😋 قول میدم اکثرتون درستش کنید✌🏼 . مواد لازم : 👇 روغن ذرت به میزان لازم فیله مرغ ۳۰۰ گرم پیاز متوسط نگینی خرد شده ۱ عدد سیر دو حبه پوره گوجه فرنگی ۲ پیمانه رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری لوبیا قرمز پخته ۲/۳ پیمانه آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری ذرت پخته نصف پیمانه مخلوط پنیر پیتزا و چدار ۲ پیمانه نان پیتا فلفل دلمه ای قرمز ۱/۲پیمانه نمک،فلفل سیاه،پاپریکا،فلفل قرمز ،آویشن به میزان لازم سس فلفل تند به میزان لازم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا