eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توپک خرما جایگزین قند 🤎 🤎
18.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکات مهم یه فلافل ترد 💛 💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
3.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 مواد لازم: * خمیر فیلو * 1 و نیم فنجان فندق ریز آسیاب شده * پودر قند نصف قاشق چایخوری * زرده تخم مرغ 1 عدد * 3 قاشق غذاخوری شکلات ذوب شده * کره برای پوشاندن قسمت بیرونی؛ * 160 گرم شکلات شیری * 1 قاشق چایخوری فندق آسیاب شده 🌟
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد برای مزه دار کردن مرغ ها : ران مرغ ۳عدد ماست ۳ ق غ رب ۱ ق چ کاری ۱ ق چ آویشن نصف ق چ پاپریکا یک ق چ فلفل یک سوم ق چ زیره سبز یک سوم ق چ (به دلخواه) روغن زیتون ۴ ق غ سیر ۲ حبه یا یک ق چ پودر سیر نمک به میزان لازم سیب زمینی ۳ عدد گوجه دو عدد در ابتدا برای تهیه ی سس مورد نیاز برای مزه دار کردن؛ ماست، رب، سیر، روغن زیتون و ادویه ها با هم مخلوط کرده و مرغ ها را به سس آغشته کنید و اجازه بدید به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت کنه، سپس سینی فر رو چرب کنید و به همراه سبزیجات دلخواهتون (سیب زمینی و گوجه) در ظرف فر چیده یا در کاغذ روغنی و سپس فویل پیچید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ _۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بپزید.
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این مقدار برای چهار لیوان ژله انار یک بسته آب انار طبیعی دو لیوان آب دو لیوان انار دون شده یک لیوان پر بستنی وانیلی چهار اسکوپ دو لیوان آب بزارید رو گاز تا بجوش بیاد. جوش که اومد پودر ژله بریزید با قاشق بزنید تا حل بشه یک الی دو جوش که زد گاز رو خاموش کنید.وبزارید کنار تا سرد سرد بشه انار دون شده رو بریزید تو جام (حدود پنج سانت) از ژله سرد شده با قاشق بریزید رو انار به اندازه ای بریزید که فقط روی انار رو بگیره (اینکار به این دلیله که انار بالا نیاد) وبزارید یخچال تا ژله کمی خودشو بگیره کمی که خودشو گرفت چند قاشق دیگه ژله بریزید وبزارید یخچال تا کامل ببنده. ژله که سفت شد از یخچال بیرون آورده یک اسکوپ بستنی وانیلی بریزید رو ژله و آب انار رو بستنی🙂به همین راحتی خیلی خوشمزس ایده خوبیه برای شب یلدا😊 برای آب انار اگر دستگاه ندارید انار رو دون کنید بریزید تو صافی وبا گوشت کوب حسابی بکوبید سپس از الک رد کنید. ویا میتونید تو کیسه نخی بریزید وبا وردنه بزنید. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
10.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یخچالی 🥳🥳🥳🥳🥳 40 گرم (3 قاشق غذاخوری) شکر 30 گرم (3 قاشق غذاخوری) کاکائو 5 گرم (1 قاشق غذاخوری) قهوه فوری 375 میلی لیتر (1 فنجان) شیر 120 گرم (پیمانه فنجان) کره 100 گرم (1 فنجان) شکلات بیسکویت 460 گرم (4 لیوان) گاناش: خامه شکلات طرز تهیه: برای شربت: در یک قابلمه شکر ، کاکائو ، قهوه فوری را اضافه کرده و مخلوط کنید. شیر را بریزید و مخلوط کنید. کره را اضافه کرده و مخلوط کنید تا ذوب شود. شکلات را اضافه کنید. آن را خوب مخلوط کرده و سپس بگذارید تا خنک شود. بیسکویت ها را به قطعات خرد کرده و شربت را روی آنها بریزید. نیمی از مخلوط را روی فویل مخلوط کرده و بگذارید. یک رول درست کنید و به مدت 2 ساعت درون فریزر قرار دهید. برای گاناش: در شکلات و خامه آب شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. آن را روی رولها بریزید و 1 ساعت دوباره در فریزر بگذارید. آنها را برش داده و سرو کنید. 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قلم گوسفند چند ساعت تو اب نمک‌ گذاشتم، سپس شستم و داخل زودپز ریختم تا بالای قلم ها اب اضافه کردم.دوعدد پیاز بزرگ اضافه کردم.ادویه نریزید چون ادویه تو هر غذای متفاوته، وقتی پخته شده صاف کردم داخل ظرف اب جداگانه تو یخچال گذاشتم تو خودشو بگیره قلم ها دوبار داخلش اب ریختم یکساعت که جوشید ژله ها از قلم جدا کردم میکس کردم و گذاشتم یخچال خودشو که گرفت برش دادم‌ و داخل فریز گذاشتم.عصاره اول واسه انواع خورشت ها و عصاره دوم برای انواع پلوهای مخلوط مثل عدس پلو ماش پلو‌ انواع دمپختک ها‌ و حتی اش و سوپ 💐💐💐💐💐💐💐 http://eitaa.com/joinchat/1430519829C8a006c9c0c