eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
برای اینکه بفهمید تخم مرغ هایتان خوب آبپز شده یا نه👇 آن را بچرخانید اگر چرخید خوب پخته اگر نه که نپخته است. ‎‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‍‌‌‎‌‎‌‍‌‌‎‌‎
5.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 🌀مایعی که ریخت :آویشن و پاپریکا و روغن بود
🍰☕️ تخم مرغ ٢عدد/ يك و نیم پيمانه شكر /دو سوم پيمانه روغن /يك دوم پيمانه ماست/ يك دوم پيمانه وانيل/ و ـودر هل كمي/ زعفران غليظ دو ق غ/ بيكينگ پودر/ دو ق چ ارد / بيكينگ پودر را الك كنيد و بذاريد كنارتخم مرغ و شكر را با وانيل خوب هم بزنيد حدود پنج شش دقيقه تا خوب كش دار و كرمي رنگ بشه روغن و هل را اضافه كنيد و باز هم بزنيدتا مخلوط بشه ماست را كمي با قاشق هم بزنيد و به مواد اضافه كنيد و با همزن بزنيد در اخر زعفران را اضافه كنيد و همزن رو بذاريد كنار. ارد را كه از قبل الك كرده ايد در چند مرحله به مواد اضافه كنيد و با ليسك اهسته بصورت زيرو رو هم بزنيد تا مخلوط بشن و بعد بريزيد داخل قالب. حتما حتما يك سوم قالب مواد بريزيد من بيشتر ريختم و كيك از اطراف بيشتر اومد بالاروي كاپ كيك ها را كمي كنجد ريختم و بعد گذاشتم توي فر
🍜 بستنی وانيلی۱فنجان شيرپرچرب۱فنجان گلاب۱ق غ هل سائیده۱پینچ زعفران سائیده۱ق غ 🔸مواد را در دستگاه میکسر مخلوط کنین
🌀برای درست کردن این غذا ابتدا پیاز رو سرخ میکنیم و سپس زردچوبه رو اضافه میکنیم و چهار عدد گوجه رو رنده میکنیم و میریزیم داخل قابلمه تا آبش جمع بشه و از خامی دربیاد من کمی رب هم میزنم برنج خوشرنگتر بشه بعد که خوب تفت خورد یک عدد سیب زمینی متوسط رو نگینی خورد میکنبم و داخل قابلمه تفت میدیم بعد دو پیمانه برنج اضافه میکنیم و نمک میزنیم و آب میریزیم تا برنج و سیب زمینی بپزه من دویست گرم گوشت رو با یه عدد پیاز متوسط و نمک مخلوط میکنیم و قلقلی میکنیم و سرخ میکنیم . وقتی برنج بی آب شد قاطی برنج میکنیم و دم میکنیم
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امیدوارم از این در کنار خانواده لذت ببرید💐
یا 🍿 🌀طرز تهیه:دو ق نشاسته ذرت (سفید رنگ،پودری و ترده. هایلایتها بخش مواد غذایی رو ببینید) رو در یک لیوان شیر سرد حل کنید و روی شعله ملایم بذارید و هم بزنید.وقتی شروع به غلیظ شدن کرد ،یک تا یک و نیم لیوان رنده شده و در صورت تمایل کمی پودر سیر و فلفل بهش اضافه و مخلوط کنید تا پنیر ذوب و یکم غلیظ بشه.یادتون باشه وقتی از داغی میفته غلیظتر میشه.از روی شعله بردارید و این دیپ خوشمزه رو گرم سرو کنید.
😍🍓 مواد لازم: شیر: 3 لیوان، آرد برنج: 2 ق غ، نشاسته ذرت: 3 ق غ، شکر : 3 تا 4 ق غ، گلاب: 1 ق غ، پوره توت فرنگی: نصف پ طرز تهیه: ابتدا آرد و نشاسته رو با شیر سرد مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا در شیر حل بشن سپس از صافی رد کرده و روی حرارت ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم، سپس شکر رو اضافه میکنیم و همچنان هم میزنیم، تا وقتی که به غلظت برسه ،در آخر گلاب رو اضافه کرده سپس از روی حرارت برمیداریم و پوره توت فرنگی رو اضافه میکنیم. در ظرفهای دسری یا پیاله های کوچک میریزیم و به دلخواه تزیین میکنیم.
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسپاگتی متفاوت و خوشمزه😋 مواد لازم: اسپاگتی ۱ بسته پنیر خامه ای ۱ فنجان پوره گوجه فرنگی پنیر پارمسان ۱/۴ فنجان روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری برگهای ریحون تازه برای تزیین گوشت قلقلی آماده شده برای مواد میانی اسپاگتی رو در آب نمک بپزید و آبکش کنید، سپس رشته های اسپاگتی رو مثل ویدیو در کنار هم بر روی صفحه پیچیدن سوشی بچینید. در کاسه ای پنیر خامه ای، پنیر پارمسان و پوره گوجه فرنگی را ترکیب کنید و از این مواد روی اسپاگتی ها بریزید و گوشتهای قلقلی ای که از قبل آماده کرده اید را روی آن بچینید و سوشی را بپیچید. برشهای سوشی را در بشقابی که از پوره گوجه در کف آن ریخته اید بگذارید و روی آن را پنیر پارمسان و ریحون تازه بریزید. 🌟
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرد پانصد گرم تخم مرغ یک عدد شکر یک قاشق غذاخوری روغن مایع شش قاشق غذاخوری خمیر مایه یک قاشق سوپ خوری شیر ولرم یک پیمانه میتونید از آب هم استفاده کنید نمک یک قاشق مرباخوری همه مواد رو با هم مخلوط کنید جز آرد وقتی که با هم خوب مخلوط شدن آرد رو کم کم اضافه کنید زیاد آرد به خوردش ندید تا نون خشک نشه شاید کمتر از پانصد گرم هم لازم داشته باشه بستگی به ارد داره از آرد قنادی استفاده کنید پس از اینکه خمیر نرم ولطیفی بدست اومد روشو بپوشونید تا حجمش دوبرابر شه شاید یک ساعت ونیم تا دوساعت طول بکشه پس از استراحت خمیر رو باز کتید فیلم گویای نوشته های منه مواد داخلش هر چیزی که دوست داشتید میتونید استفاده کنید چرخ کرده هم داخل این اشترودل خیلی خوشمزس من سینه مرغ رو با یک عدد پیاز تفت دادم ودرشو گذاشتم تا با پیاز بپزه وسرخ شه مقداری هویج هم بخار پز کردم ونگینی خرد کردم قرمزا فلفل دلمه هستن البته فلفل دلمه‌ای سبز خوشمزه من نداشتم من پیازی که با سینه هم سرخ کردم اضافه کردم قارچ هم تفت بدید تا قارچ موقع پخت آب نداره مواد رو که داخل خمیر گذاشتی پنیر بریزید وبپیجید وروشو با یک عدد زرد یک قاشق روغن مایع کمی چند قطره زعفران دم کرده رومال کنید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای صدوهشتاد درجه تا هروقت روش طلای شد.
2.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسنک رولی تابه ای😋 ( پارت اول ) 🫔 🫔