فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک رولی تابه ای😋 ( پارت اول )
🫔 🫔
17.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته مرغ
🥳🥳🥳🥳
مواد لازم :
مخلوط سینه و ران چرخ شده ۴۰۰ گ
برنج پخته شده یک پیمانه
لپه پخته شده نصف پیمانه
شوید ۳ ق غ
ترخون ۳ ق غ
مرزه ۲ ق غ
نمک یک ق چ
زردچوبه یک ق چ
فلفل سیاه نصف ق چ
پیاز رنده شده دو تا متوسط
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک رولی تابه ای😋 ( پارت دوم )
🫔 🫔
8.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سس
2 کیلو گوجه فرنگی
1 کیلو فلفل کاپیا
2 عدد پیاز
4-5 حبه سیر
2 قاشق غذاخوری نمک
نصف لیوان چای سرکه
نصف لیوان چای روغن
8.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با #املت_سبزیجات
مواد لازم
قارچ
پیاز سبز
اسفناج
تخم مرغ
کره
کره را ذوب کرده قارچ ،پیازچه و اسفنان را تفت داده طبق ویدیو و نمک و فلفل میزنیم
و در اخر تخم مرغ را اضافه میکنیم ،درب ماهیتابه را بگذارید تا تخم مرغ ها بپزد
با بربری تازه میل کنید
نوش جاااااان
#شنیسل_مرغ
شنیسل مرغ رو که همه با طرز پختش اشنایی دارن ولی بازم روشی که باهاش خیلی ترد و خوشمزه میشه رو براتون میگم:
اول سینه مرغ رو از استخوان جدا میکنیم و چند قسمتش میکنیم بعد بین پاکت فریزیر میزاریم و با استیک کوب میکوبیمش زیاد هم نباید نازک بشه بعد حدود 4_3 ساعت توی نمک و فلفل و ابلیمو و زعفران و روغن زیتون و اب پیاز میخوابونیم .(اب پیاز باعث تردی شنیسل میشه)بعد هر تکه رو اول توی ارد سفید میزنیم بعد توی تخم مرغ و دراخر ارد سوخاری که البته من یه کم کنجد هم توی ارد سوخاری ریختم و بعد سرخشون میکنیم
#کیک_آرد_برنج 🍰 😋
▫️کیک آرد برنج با دستور نفیسه
▫️آرد برنج يک و نيم ليوان
▫️شكر يک ليوان
▫️كره 50گرم
▫️تخم مرغ 3 عدد
▫️ب.پ يک ق چ
▫️وانيل نصف ق چ
▫️ماست 5 ق غ اگر شير استفاده كردين نصف ليوان
▫️پودر مغز گردو يا بادام ويا فندق 5 ق غ
🔸اول تخم مرغ رو با شكر و وانيل ميزنيم خوب پوک بشه و گرم رنگ و كشدار و بعد كره آب شده و شير يا ماست رو بهش اضافه ميكنيم دو دور با همزن ميزنيم و بعد تو دو مرحله آرد برنج رو بهش اضافه ميكنيم و خوب ميزنيم تا موادمون يكدست بشه در آخر ب.پ و پودر گردو ويا هر چى دوست دارين رو بهش اضافه ميكنيم و ميريزيم تو قالب 22 سانتى با درجه 180 فر كه قبلا گرمش كرديم به مدت 30 تا 40 دقيقه ميپزيم
#قهوه_با_بستنی_نارگیلی🍨
💌مواد لازم :
☢️قهوه
☢️۱ ق غ شکر قهوه ای
☢️۱ اسکوپ بستنی نارگیلی
☢️۱/۴ ق چ دارچین
☢️۱/۲ ق چ نارگیل خرد شده
🔰طرز تهیه 🔰
برای درست کردن این دستور ساده، با آماده سازی قهوه شروع ، شکر قهوه ای و بستنی نارگیلی را اضافه کنید.
سپس دارچین را اضافه و به خوبی مخلوط کنید. در نهایت، نارگیل خرد شده را روی آن بریزید بعد این نوشیدنی خوش مزه را میل کنید.
#ژله_ویترینی_خوشگل
مواد لازم:
پودر ژله آلوئه ورا
ژله در رنگ ها و طعم های دلخواه
بستنی وانیلی : یک لیوان برای هر بسته یا شیر
اب جوش و اب سرد: به مقدار نیاز .
میوه دلخواه
طرز تهیه:
برای تهیه این نوع ژله ابتدا ژله دلخواه را آماده نمایید و چند سانت ازش رو کف قالب بریزید وقتی که ژله نیم بند شده در حدی که به انگشت بچسبه میوه دلخواه رو بچنید و با قاشق مقداری از ژله رو روش بریزید و یخچال بذارید تا میوه ها فیکس بشن. بعد از اون بقیه ژله رو بریزید و داخل یخچال قرار دهید. (توجه داشته باشید که برای سفت تر شدن ژله می توانید از مقدار آب کمتر و یا مقداری پودر ژلاتین استفاده نمایید.) یا مثل این کار لایه اول رو ژله آلورا بریزید و لایه بعدی رو قرمز.
حالا ژله سفید
پودر ژله آلوئه ورا را با آب جوش مخلوط نموده و به جای آب سرد معادل آن یعنی برای هر بسته یک لیوان بستنی وانیلی اضافه نمایید. ژله حتما سرد شده باشه بستنی هم بیرون یخچال آب شده باشه. حالا
مخلوط ژله آلوئه ورا و بستنی رو روی ژله رنگی بریزید
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
0 سینه ی مرغ شکم پر 🥠🍣🤤
مواد لازم ؛
سینه مرغ ۲ عدد
نمک: ۲ قاشق چایخوری
فلفل رنگی: ۱ قاشق چایخوری
پودر لیمو: ۲ قاشق چایخوری
پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر : ۱ قاشق چایخوری
پودر کره: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
زعفران: به مقدار دلخواه
جعفری و گشنیز خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری (اگه خالواش و چوچاق دارین حتما یک قاشق بهش اضافه کنین)
گردو: ۸ عدد
پیاز: ۲ عدد
رب انار (یا رب ازگیل) : ۱ قاشق غذاخوری
غوره خشک هم ۲ قاشق غذاخوری که طعم ملس و خیلی خوبی داره
برای نتیجه ی بهتر حتما به مرغ زمان بدین تا طعم ها خوب به خوردش برن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کباب_خانگی
#کباب_در_فر
گوشت_چرخ_شده : ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده: ۱ عدد
سیر رنده شده: ۱ پر
آرد_سوخاری: ۴ قاشق غذاخوری
روغن : ۱ قاشق غذاخوری
شیر : ۱ قاشق غذاخوری
آب : ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل_سیاه، فلفل_سفید ، فلفل_قرمز پرک شده، زیره ، آویشن ، ادویه_کباب
سیخ_چوبی
ابتدا سیخ های چوبی را در آب گذاشته تا خیس و مرطوب شوند.
تمام مواد و ادویه جات را در کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
روی مواد را پوشانده و نیم ساعت استراحت بدهید.
کنار دستتان مقداری آب بگذارید و برای به سیخ کشیدن گوشت کمی دستتان را خیس کنید و طبق فیلم گوشت ها را به سیخ بکشید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید و با فرچه کمی روغن یا کره روی کباب ها کشیده و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید. برای کنار کباب می توانید از سیب زمینی کبابی استفاده کنید. سیب زمینی را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و کمی رزماری یا اورگانو و روغن زیتون مزه دار کنید و در فر بزارید تا کبابی شوند.