eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
168.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
29.2هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
سوهان توري مواد لازم شكر ٢٥٠گرم كنجد ٢٠٠گرم كره ٥٠گرم عسل ٥٠گرم پودر هل و زعفرون به دلخواه ١ق چ خامه ٢ق س آرد ١ق س طرز تهيه كره و عسل رو توي يه كاسه روي بخار كتري قرار ميديم تا به روش بن ماري كره ذوب بشه وبا عسل مخلوط بشه وقتي كره كامل ذوب ومخلوط شد آرد و پودر هل و كنجد و شكر رو اضافه ميكنيم كنجد رو ميتونيم بيشتر هم بريزيم بعد باهم مخلوط ميكنيم حالا خامه رو كمي با قاشق هم ميزنيم وبه موادمون اضافه ميكنيم ممكنه شكر كامل مخلوط نشه ولي نگران نباشيدمشكلي پيش نمي ياد حالا نوبت سيني فر كفش كاغذ روغني پهن ميكنيم اگه نگرانين كه بچسبه ميتونين كمي چربش كنين فر رو از قبل روي درجه ١٥٠گرمش ميكنيم واز مواد به اندازه يه فندوق بر ميداريم وبا فاصله توي سيني مي چينيم و در طبقه وسط به مدت ١٢الي ١٥ دقيقه اجازه ميديم تا آماده بشه وقتي دورش برشته شد از فر در مياريم واجازه ميديم تا توري ها از دما بيوفتن وبا كمك كاردك از سيني جدا شون ميكنيم نوش جان 😋😋😋 @ashpazy_irani
خانمهایی که مستاجرن یا تو خونه کوچیک زندگی میکنن بیان😘😘👇 ✅چیدمان پذیرایی ال شکل ✅چیدمان پذیرایی مستطیل ✅چیدمان خواب بدون کمددیواری ✅چیدمان آشپزخونه کوچیک ✅چیدمان آشپزخونه با کابینت کم بزن رو لینک تا مشکلت حل بشه 😍😍👇👇 http://eitaa.com/joinchat/3568369684C54710e618a
🧇 😋 1. ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان) آرد رو با ۱ عدد کَره‌یِ ۱۰۰ گرمی مخلوط کنید و ورز بدین تا مثلِ تیکه هایِ بیسکوییت بشه. 2. ۸۵ گرم ( یا ۱/۳ لیوان) شکر، ۱/۳ قاشُقِ چایخوری فلفلِ تازه بهار که یکم کوبیده شده ، ۱/۲ ق چایخوری نمک، ۱ عدد تخم‌مرغ و ۱/۳ لیوان شیر و اضافه و ترکیب کنید. 3. وقتی مواد یکدست شد، دو قاشق غذاخوری کشمش بریزید. 4. بعد بهتره بذارید ۱ تا ۲ ساعت تو یخچال بمونه. 5. مواد رو با وردنه به ضخامتِ ۱ سانت پَهن کنیدو با قالب یا فنجون به صورت دایره دایره برش بزنید. 6. حالا داخلِ ماهیتابه داغ که فقط کمی کفش چرب شده بزارید تا حرارت ببینن و بپزن. نیازی به روغن نیست. اگه خواستید بذارید داخل فر (۱۵ دقیقه تو دمایِ ۱۶۰ درجه یِ سانتیگراد) . ♦️میشه فلفلو حذف کرد ولی فلفل برای عطر بیشترش استفاده میشه ولی نمیشه بجاش دارچین زد @ashpazy_irani
هدایت شده از آشپزی ایرانی🍔
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. اینم یک مدل اسنک خوشمزه مخصوص آشپزهایی که دستگاه ساندویج ساز ندارند 😉❤️ مواد لازم : پنیر چدار یک پیمانه سوسیس دو عدد( در صورت دلخواه می تونید از کالباس ، مرغ یا گوشت چرخ کرده ی تفت داده شده استفاده کنید) گوجه فرنگی یک عدد فلفل دلمه ای یک عدد جعفری یا گشنیز خرد شده ۳ قاشق تخم مرغ ۳ عدد نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن به میزان لازم نان ۱۰ عدد . کافیه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و روی نون ها بریزید و در با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ربع تا ۲۰ دقیقه اجازه بدید که آماده بشن @ashpazy_irani
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮 شکلات را ذوب کنید و داخل قالبهای یخ بریزید وقتی کمی خودشو گرفت ولی هنوز نرمه، چوبهای بستنی رو داخلش بزارید و وقتی سفت شد از قالب خارج کنید اینجوری میتونید یه هات چاکلت یا شیر شکلات فوری داشته باشید ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @ashpazy_irani
اما مواد لازم برای ترشی سبزی مرزه،جعفری،گشنیز،نعناع و سیر و فلفل سبز تند رو خرد میکنم(غذا ساز )و هویج، کرفس،خیار کوچیک و قلمی،کلم قرمز رنده شده،زیتون بدون هسته،قوره،زنجیل تازه رنده شده،ذرت، بادمجون کباب شده ساطوری،فلفل رنگی قرمز،زرد،نارنجی ،ولی سبز نمیزنم،گل کلم،قارچ،تمام اینهارو خرد میکنم و سرکه قرمزو چند قاشق رب گوجه و اب قوره رو روی تمام مواد میریزم و تو ظرف میزارم این ترشی تو یخچال نگهداری میشه بعد از سه هفته میرسه . پ.ن. دوستان اگه دوست دارید میتونید کمی زردچوبه بزنید و اگه طعم تند دوست دارید فلفل رو بیشتر بزارید پ.ن. دوستان اون شیشه ای که قرمزه با رب گوجه و سرکه قرمز مخلوط شده و اون شیشه کناریش فقط سرکه قرمز و کمی آبغوره بهش اضافه شده پ.ن. ادویه مخصوص ترشی که آماده تو بازار هست و زردچوبه که به مواد زدم البته کمی هم فلفل قرمز هم بهش زدم نکات ترشی انداختن :تمام سبزیجات باید خشک باشن یعنی آبشون گرفته شده باشه @ashpazy_irani
گوشت چرخ کرده300 گرم _۱پیاز متوسط_نان تست 3 تکه__۱زرده تخم مرغ  نمک- فلفل و زرد چوبه به میزان لازم دور نون های تست رو جدا کنید و نونها رو در کمی آب یا شیر خیس کنید تا نرم بشن. پیاز رو هم رنده کنید. نیازی نیست آب پیاز گرفته بشه .گوشت وپیازو نون تستی رو که له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید.  تو دست بهشون شکل بدین و در روغن با حرارت کم سرخ کنید. در ظرف رو ببندید تا کمی پخته بشن بعد کبابها رو برگردونید تا سمت دیگه هم پخته و سرخ بشه @ashpazy_irani
‍ ✅حلوا شكلاتی دورنگ😋 ✍مواد لازم : آرد سفید 125 گرم آردنخود چی 60 گرم روغن جامد 50 گرم پودر قند 60 گرم دارچین 2 ق چ شکلات تلخ یا شیری 150 گرم شکلات سفید 170 گرم برای قسمت سفید 🍲طرز تهيه : آرد سفید و نخود چی را جداگانه تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند و از خامی در آید (نیازی به تفت دادن زیاد ارد به مانند حلوای سنتی نیست ) سپس آرد ها را آلک کرده و مخلوط کنید . روغن را داخل ظرف مناسبی ریخته و آردها را اضافه کرده کمی تفت دهید - در این مرحله حلوا حالت پودری دارد- مواد را از روی حرارت برداشته و پودر قند و دارچین را اضافه کنید - شکلات تلخ را روی بخار آب ذوب کرده و اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید - قالب ناودانی را با سلفن پوشانده و مواد شکلاتی تیره را داخل آن ریخته و کنار بگذارید تا ببندد. برای حلوا با شکلات سفید هم تمام مراحل را طبق دستور بالا انجام داده فقط در مرحله آخر به جای شکلات تلخ شکلات سفید ذوب شده را اضافه کنید . حلوای شکلات سفید را روی شکلات تلخ ریخته و کنار بگذارید تا ببندد- برای حلوا با شکلات سفید میتوانید به جای دارجین از پودر زنجبیل استفاده کنید. @ashpazy_irani
‍ ✅پاناکوتا سه رنگ😋 ✍ مواد لازم: برای این قالب قلبی مواد نوشته شده: ۴ لیوان شیر ۱۳ قاشق غذاخوری شکر ۴ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین نصف لیوان اب سرد ۲۰۰ گرم خامه 🍲 طرز تهیه: ابتدا پودرژلاتین رو با اب سرد مخلوط کنید بعد بزارید رو بخار کتری و هم بزنید تا پودر ژلاتین کاملا یکدست بشه..بعد بزارینش کنار تا سرد بشه..حالا شیر و شکر و بزارید رو حرارت انقدر هم بزنید تا شکر حل بشه ولی نجوشه فقط گرم بشه کافیه. بعد حرارت رو خاموش کنید و بزارید شیر کاملا سردبشه حالا یه لیوان از شیر رو با خامه هم بزنید تا یکدست بشه بعد به کل شیر اضافه کنید. بعد پودر ژلاتین که یکدست و سرد شده رو به شیر اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا مواد رو به سه قسمت تقسیم کنید. به یه قسمت کمی وانیل اضافه کنید. به قسمت دوم دوقاشق غذا خوری پودر نسکافه اضافه کنید. به قسمت سوم ۲ غذاخوری پودر کاکایو و کمی شکلات آب شده اضافه کنید. اگه خواستید تو قالب بریزید حتما از صافی رد کنید تا اضافات هر سه مایع گرفته بشه. با توجه با قالب مواد رو چند برابر کنید. قالب رو حتما قبلش چرب کنید با روغن. @ashpazy_irani