🍮#دسر_دنت 🍮
🍴مواد لازم:
◽️ژله پرتغال.1بسته
◽️دنت پرتغال1بسته
◽️شیرنصف پیمانه
◽️خامه صبحانه.سه قاشق غذاخوری
◽️ژلاتین.1قاشق مرباخوری
🍵طرز تهیه:
ابتدا ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده .تا تمام ذرات ژله حل شود.بعد نصف لیوان آب سرد به ژله اضافه می کنیم.
ژلاتین هم با 1/4 پیمانه آب سرد روی حرارت غیر مستقیم قرار می دهیم تا صاف و شفاف شود.
شیر و خامه و دنت (از همین دنت هایی که تو بازاره منظورمه) را بهتر از قبل بیرون بزارید تا به دمای محیط برسد.وقتی ژله خنک شد ، بقیه مواد را آروم به ژله اضافه می کنیم و با همزن دستی می زنیم تا یکدست شود من آخر سر از صافی هم ردکردم.
ژلاتین را بزارید کمی خنک شود بعد به مواد اضافه کنید.مواد را داخل قالب ریخته بمدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کامل سفت شود.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
🥄#نکته_تهیه_ژله 🥣
🍮برای اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود باید قالب پلاستیکی و یا سیلیکونی را با برس روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل ان بریزید .
🍮اگر قالب فلزی دارید فقط آنرا خیس کنید و در فریزر گذاشته تا یک لایه نازک یخ ببندد و بعد مایه ژله را بریزید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
6.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه بار مرغ و این مدلی درست کنید عاشقش میشید😋😍
مواد لازم :
مرغ ۴ تکه
زعفران دم کرده
پیاز ۳ عدد
سیر ۳ حبه
لیمو ۳ عدد
زرشک چند ق غ
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
16.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بقچه ی خوراک مرغ😍😋
مواد لازم:
طرز تهیه کرپ:
یک لیوان شیر🥛 رو با یک عدد تخم مرغ🥚 خیلی خوب هم میزنیم تا تخم مرغ از لختگی در بیاد،
بعد دو قاشق جعفری خرد شده🍀 و یک لیوان آرد🥡 رو آروم آروم بهش اضافه کنید تا مواد کرپ آماده بشه
و داخل ماهیتابه نچسب کرپهارو درست کنید و کنار بزارید
مواد لازم:
سینه یا فیله مرغ🍗
یک عدد پیاز🧅
قارچ خرد شده🍄
نمک و فلفل🌶🧂
سه قاشق خامه به دلخواه🥣
میتونید خوراک مرغتون رو هر جوری دوست دارید درست کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#دسر_فرنی_بستنی_با_کراست_بیسکوئیت
موادلازم:
بیسکوییت دو بسته من از ساقه طلایی استفاده کردم
کره ۱۰۰ گرم
شیر ۲ لیوان
عسل ۱ استکان
ارد برنج دو ق س
پودر ژلاتین ۱ ق چ
زعفرون غلیظ دم کرده ۱ ق س
بستنی ۱ لیوان
وانیل مقداری
طرزتهیه:
قبل از هر کاری بیسکوییت و کره رو داخل غذاساز یا بلندر مخلوط میکنیم و داخل قالب تارت میریزیم و فشرده میکنیم کمی وسط رو گود میکنیم تا بتونیم فیلینگ رو روش بریزیم و در یخچال استراحت میدیم بمدت ۷ تا ۸ ساعت حالا آرد برنج و شیر و وانیل و بستنی رو مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم تا کاملا غلیظ بشه بعد از روی حرارت بر میداریم و زمان میدیم تا از داغی بیفته و مرتب هم میزنیم تا رویه نبنده. بعد عسل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم در آخر ژلاتین رو با دو ق س آب سرد بنماری میکنیم و با زعفرون به فرنی اضافه میکنیم و روی کراست میریزیم و میزاریم داخل یخچال تا ببنده.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#کاکا_کدو_حلوایی
کدو حلوایی پخته و له شده 1پیمانه
آرد گندم 1پیمانه
شیر1چهارم پیمانه
گلاب 1تا2قاشق غذاخوری
دارچین و هل 1قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1قاشق چایخوری
تخم مرغ1عدد
شکرنصف پیمانه
تموم مواد رو مخلوط میکنیم باویسک هم میزنیم ومیزاریم یخچال 1ساعت استراحت کنه. میتونیم نصف آرد برنج و نصف ارد گندم استفاده کنیم..دراین صورت بیشتر باید استراحت بدیم. کمی روغن میریزیم داخل تابه وباحرارت خیلی کم سرخ میکنیم
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
529.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_شکلاتی
مواد لازم :
شکر یک و نیم لیوان
روغن یک لیوان
آرد 2 لیوان
شیر یک و نیم لیوان
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 10 گرم معادل یک قاشق غذا خوری
وانیل 5 گرم معادل یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو 50 گرم طرز تهیه :
آرد با وانیل و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و 3 بار الک کنید
شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با همزن بزنید بعد یک لیوان از این مایع بردارید کنار بذارید
بعد تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید
در نهایت مخلوط ارد رو اضافه کنید و هم بزنید البته با قاشق یا لیسک دیگه همزن لازم نیست
ظرف مورد نظر رو چرب کنید و ارد بپاشید و مواد رو بریزیدو در فر 170 درجه به مدت 30 الی 35 دقیقه بپزید
تو همون ظرف برش بزنید و حالا اون یک لیوان سس شکلاتی که نگه داشته بودین روی تمام سطح کیک بریزید بذارید خنک بشه.
بعد از ظرف خارج کنید و در ظرف سرو بچینید.
دقت کنید چون خیلی زود خورد میشه
اصلا نگران هم نباشید کیکتون با سس شکلاتی خمیر نمیشه فوق العاده خوشمزه است.
من کیکو برش ندادم همونجور که داغ ب...
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
4.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاناکوتا_توت_فرنگی
📍مواد لايه اول:
🔺خامه:١٠٠ ميلي ليتر
🔺ماست ساده:٤٠٠ گرم
🔺شكر:١٠٠گرم
🔺آبليمو:١ ق غ
🔺ژلاتين:٥گرم
🔺توت فرنگي اسلايس شده براي دور ليوان 📍مواد لايه دوم:
🔺توت فرنگي پوره شده:١٨٠ميلي ليتر
🔺خامه:١١٠ميلي ليتر
🔺شكر:٢٠ گرم
🔺ژلاتين:٥گرم 📍مواد لايه آخر:
🔺ژله توت فرنگي:٧٠ ميلي ليتر
🔺ژلاتين:٢گرم
براي تزئين هم از توت فرنگي و يا هر ميوه ديگر به سليقه خودتان استفاده كنيد❤️
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#اسموتی_بنفش
مواد لازم:
هندوانه خرد شده 1/4 یک هندوانه متوسط
بلوبری 1 پیمانه
توت فرنگی منجمد 1/2 پیمانه
موز 1 عدد
شیر یا شیر نارگیل 1 پیمانه
پودر لبو 1 ق چ
رنگ پودری خوراکی آبی 1 ق چ
طرز تهیه:
همه مواد را در مخلوط کن ریخته و میکس کنید. بعد از یکدست شدن در لیوان های دلخواه بریزید و با چند بلوبری و توت فرنگی و کمی نارگیل رنده شده یا پودری دیزاین و سرو کنید. رنگ خوراکی قابل حذف است.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#دسر_شعریه
ردیف اول: یک لیوان بیسکویت ساقه طلایی یا پتی پور که پودر کردیم با یک قاشق کره بادام زمینی و پنجاه گرم کره آب شده و یک قاشق آب با هم مخلوط می کنیم و در ظرف میریزیم
ردیف دوم:نصف لیوان شعریه خرد شده را کمی تفت می دهیم و یک قاشق کره و شیرعسل یا سس توفی ربع لیوان با هم مخلوط می کنیم و روی بیسکویت ها می ریزیم
ردیف سوم: یک لیوان شکلات صبحانه با ربع لیوان بادام زمینی خرد شده با هم مخلوط می کنیم و روی ردیف دوم می ریزیم و شش ساعت در یخجال میذاریم و بعد برش میزنیم
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#کیک_شکلاتی
آرد دو لیوان
شکر یک و نیم لیوان
تخم مرغ سه عدد
روغن مایع سه چهارم لیوان
آب جوش یک لیوان
پودر کاکائو ۴ق غذا
پکینگ پودر ۲ ق چ
جوش شیرین نوک ق چ
تخم مرغ و شکر و وانیل و حدودا هفت دقیقه بزنید. روغن نایع رو اضافه کنید در حد مخلوط شدن هم بزنید. آب جوش و پودر کاکائو رو مخلوط کنید و به مایع اضافه کنید و هم بزنید. آرد ، پکینگ پودر و جوش شیرین رو مخلوط کرده و الک کنید در سه مرحله به مایع اضافه کنید و با لیستک به حالت دورانی در حد مخلوط شدن هم بزنید.قالب رو چرب کرده ته قالب کاغذ روغنی پهن کنید و مایع رو بریزید . داخل فر از قبل گرم شده بذارید .
با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.
روی کیک هم که سس گاناش هست.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]