17.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستیل_خانگی
نصف بسته ژله
یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
یک قاشق مرباخوری گلوکز
چند قاشق شیر
.
❌قالب سیلیکونی نیاز به چرب کردن نداره ❌
❌بعد اضافه کردن شیر به باقی مانده مواد ممکنه لخته بشه بهتر دوباره روی بخار کتری بنماری کنید ❌
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
2.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باورتون میشه سیب زمینی این همه کاربرد داشته باشه؟
از پوست و مو گرفته تا گل و گیاه و حتی تمیزی ظروف!
خودتون ببینید 👌
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
10.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماکارونی تابه ای😍😋
150 گرم پاستا
120-150 گرم سینه مرغ مکعبی خورد شده
5-6 عدد قارچ
1 عدد پیاز کوچک
۱ تا ۲ حبه سیر
2 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق مرباخوری کیپر با کاپاریس (اختیاری)
150 میلی لیتر خامه
300 میلی لیتر آب
1 قاشق چایخوری نمک
پودر پاپریکا یا پول بیبر،فلفل سیاه
پنیر پیتزا رنده شده
پیاز چه
روغن را در تابه گرم کنید و مرغ ها را تفت دهید تا تغییر رنگ دهند سپس پیاز خرد شده،سیر له شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید بعد قارچ های خرد شده را اضافه کنید کمی تفت دهید سپس مطابق فیلم کپیر و پاستا را اضافه کنید و در آخر آب، خامه و ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم بپزد تا پاستا نرم شود حدود 10 دقیقه،وقتی پاستا پخته شد پنیر پیتزا و پیازچه را بریزید و گرم در صورت تمایل با روگولا سرو کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
4.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_چای_با_سس_شکلات😍😋
3 عدد تخم مرغ
1 فنجان شکر
1 فنجان چای ( دم کشیده)
نصف لیوان روغن
1 ق چ وانیل
1 ق چ بکینگ پودر
3 قاشق غذاخوری کاکائو
2 فنجان آرد
برای سس شکلات:
100 میلی لیتر خامه را گرم کنید ، 100 گرم شکلات تیره اضافه کنید و مخلوط کنید.ابتدا تخم مرغ و شکر را حداقل 5 دقیقه با همزن بزنید. سپس مواد مایع را اضافه کرده و مخلوط کنید. آخرین مواد خشک را با الک کردن اضافه کنید و با همزن دستی اروم هم بزنید. قالب کیک را چرب و مواد کیک را بریزید و در فر 180 درجه بپزید با خلال دندان تست شود. سپس سس را روی کیک بریزید و سرو کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
11.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ گوشت قلقلی با پنیر و سس گوجه و جعفری 😍😋
سس گوجه جعفری:
۷-۸ عدد گوجه رو پوره یا رنده کنید و با نمک و روغن بذارید رو حرارت کم تا بپزه (۴۰ دقیقه) دو دقیقه آخر جعفری خرد شده رو اضافه کنید و تمام.
گوشت قلقلی:
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
نمک و فلفل سیاه
یک عدد پیاز رنده شده (کوچک باشه)
یک قاشق چایخوری تخم گشنیز یا پودر سیر (این ادویه اختیاری هست)
خوب ورز بدید، مثل من گوشت قلقلی درست کنید و سرخ کنید.
هر چند ثانیه اونهارو بچرخوید و در آخر یه چیکه آب بزنید تا کاراملی بشه! حرارت رو کم کنید پنیر ورقهای (پیتزا، موزارلا یا پارمسان) بذارید و یک دقیقه در ماهیتابه رو ببندید.
همه چیز آماده هست.
مثل من ساندویچهارو درست کنید و نوش جون کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#دسر_با_پوره_میوه
ما در این مطلب آموزش درست کردن دسر پوره میوه خوشمزه برای کودکان را آموزش خواهیم داد
مواد لازم
سیب درختی نیم پز شده یک عدد
هلو رسیده و نرم
موز از هر کدام یک عدد
شیرنصف پیمانه
طرز تهیه
سیب را با شیر در مخلوطکن ریخته و خوب میکس میکنیم.سپس هلو پوستکنده و موز را هم به آن اضافه میکنیم تا نرم و یکدست شود.در ظرف مورد نظر ریخته و به کودک میدهیم.
نوش جان 💖
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#ترفند_آشپزی
چگونه بفهمیم قارچی که میخواهیم بخوریم سالم است یا خراب
روی قارچ کمی نمک بریزید
اگر رنگ قارچ سیاه شد سالم است
و اگر رنگ آن زرد شد خراب است و باید دور ریخته شود
نوش جان 💖
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#_محلبی_قهوه
دو ق غ آرد قنادی و با شعله کم یک ربع تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه ولی تغییر رنگ نده بعد یک ق غ نشاسته ذرت بهش اضافه کنید و یه کوچولو تفت بدید.حالا شش ق غ شکر و سه لیوان شیر و که با یک ق غ قهوه مخلوط کردین کم کم به آرد اضافه کنید و تند هم بزنید تا آرد گوله نشه.شعله روی ملایم باشه تا ته نگیره...مدام هم بزنید تا به غلظت ماست شل برسه بعد دو ق غ خامه بهش اضافه کنید و هم بزنید و شعله رو خاموش کنید و شکلات تخته ای و بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.یه بسته بسکوئیت پتی بور و کاملا خرد کنید و تا محلبی داغه بریزید تو ظرف و لایه دوم و بسکوئیت بریزید بعد محلبی و دوباره لایه آخر و بسکوئیت بریزید و بذارید یخچال تا چند ساعت
نوش جان 💖
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#ژله_نوشابه_با_کف_و_یخ
مواد لازم
ژله آلوئه ورا ۲ بسته
نوشابه مشکی و گازدار ۱ لیوان
آب جوش ۲ لیوان
طرز تهیه
یک بسته ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان نوشابه مشکی مخلوط میکنیم.آرام هم میزنیم تا گاز آن نرود، دو سوم ژله را در هر لیوان میریزیم و یک سوم مابقی ژله را نگه می داریم.ژله نوشابه با یخ یک سوم باقی مانده را با همزن میزنیم تا کف کند و وقتی ژله نوشابمان که داخل یخچال گذاشتیم نیمبند شد کف را قاشق قاشق روی ژله میریزیم.
برای یخ هم باز یک بسته دیگر آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و می گذاریمببندد بعد مربع مربع برش می دهیم و مثل یخ می ریزیم روی نوشابه ها و یک نی برای طبیعیتر جلوه دادن آن داخلش می گذاریم.
نوش جان 💖
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#بیشتر_بدانید_از_نکات_مهم_در_درست_کردن_لازانیا
اگر می خواهید ورق های لازانیا در حین جوشاندن در آب به هم نچسبند، مقداری روغن و نمک داخل آب جوش بریزید.
هنگام جوشاندن لازانیا در قابلمه ورق ها را به کمک یک قاشق چوبییا کفگیر به آرامی تکان دهید تا به هم نچسبند. مراقب باشید ورقه های لازانیا زیاد نجوشند زیرا باعث خرد شدن ورقه های لازانیا می شود.
هنگامی که می خواهید ورق های لازانیا را آبکشی کنید حتما آبسرد روی آنها بریزید. این کار باعث می شود حرارت داخل ورق های لازانیا کم شود و در حین پخت، ورق ها خمیر نشوند.
نوش جان 💖
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#ترشی_پیاز_و_لیمو
موادلازم
پیاز قرمز ۳ عدد
لیمو حلقهای خرد شده ۱/۲ عدد
آب لیموترش تازه ۱/۲ عدد
دانه فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
دانه گشنیز ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
سرکه ۱ پیمانه (۲۵۰ میلیلیتر )
آب ۱/۲ پیمانه (۱۲۵ میلیلیتر )
پیاز ها را پوست بگیرید و به صورت حلقههای یک اندازه خرد کنید.
در قابلمه آب لیموترش،دانه فلفل، دانه گشنیز ، نمک ، شکر ، سرکه و آب را با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود و چند دقیقه بجوشد سپس از روی حرارت بردارید.
در این مدت برشهای پیاز و لیموترش ( روش تلخی گیری در انتهای کپشن توضیح داده شده است ) را داخل شیشهای تمیز بریزید و خوب فشار دهید تا فشرده شوند.
مخلوط سرکه را داخل شیشه بریزید تا حدی که روی پیاز و لیمو با ان پوشیده شود. درب شیشه را ببندید و اجازه دهید در دمای محیط خنک شوند سپس در محلی خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید.
این ترشی بعد از طی یک روز آماده مصرف و یهترین زمان مصرف آن سه ماه آینده است
نوش جان 💖
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]