eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
4.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳😍😋 فلفل دلمه ای……۲عدد سینه مرغ…..۲۵۰ گرم پیاز…..۱عدد سیر…..۳حبه پنیر خامه ای…..۱قاشق غذا خوری پنیر پیتزا…..به مقدار لازم نمک و فلفل و پودر گوجه قارچ…..۲۰۰ گرم طرز تهیه: ابتدا فلفل دلمه ای را از وسط برش بزنید.روشو نمک و فلفل و روغن بریزد.داخل فر بزارید حدودا بیست دقیقه تا کمی نرم بشه.پیاز داخل روغن تفت دهید کمی که نرم و طلایی شد ،مرغ نگینی خرد شده را اضافه کنید.اجازه بدید کمی نرم بشه،بعد نمک و فلفل اضافه کنید.بعد قارچ ورقه شده را بریزد.بزارید اب قارچ کامل کشیده بشه.پودر گوجه و سیر اضافه کنید.در آخر پنیر خامه ای را بریزد.از روی حرارت بردارید.داخل فلفل ها را از مواد پر کنید.و روشو پنیر پیتزا بریزد.داخل فر به مدت یه ربع قرار دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
18.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍 1) دو عدد بادمجان را پوست گرفته و 30 دقیقه در آب نمک قرار بدین و بعد سرخ کنید. 2) یک عدد پیاز متوسط خرد شده رو با کمی روغن تفت بدین و مقداری زردچوبه اضافه کنید. 100 گرم گوشت چرخکرده (به ازای هر بادمجان 50 گرم) اضافه کنید و بعد از تغییر رنگ گوشت ، ادویه ها (پودر تخم گشنیز ،نمک ، فلفل و پاپریکا از هر کدوم نصف قاشق چای خوری) و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید (رب گوجه فرنگی رو در مرکز ماهیتابه کمی تفت بدین که خوشرنگ بشه بعد با مواد مخلوط کنید)، یک فنجان آب اضافه و بذارید گوشت بپزه ، وقتی آب گوشت کشیده شد ، میریم سراغ سس : 1 ق غ رب گوجه تفت داده شده و ادویه ها (1ق چ نمک و پودر گشنیز، نصف ق چ فلفل سیاه ، فلفل چیلی و پاپریکا)، 1ق غ رب انار (یا آلوچه)، کمی بعد 2 عدد گوجه رنده شده 1.5 فنجان آب و یک حبه سیر رنده شده بذارید جا بیفته و بعد از روی حرارت بردارید 1 فنجان آب به سس اضافه و هم بزنید. شکم بادمجون ها رو باز کنید و با قاشق کمی فشرده کنید. مواد گوشتی رو با 1ق غ زرشک تفت داده شده مخلوط کنید و با این مخلوط شکم بادمجون ها رو پر کنین. می تونید کمی پنیر هم اضافه کنید 🌟
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 تخم مرغ ۲عدد شیریک لیوان شکر یک لیوان روغن یک سوم لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر۲قاشق چایخوری آرد حدودا ۲ونیم لیوان(تقریبی) زعفران غلیظ یک قاشق مرباخوری پودرکاکائو ۲قاشق چایخورخوری تخم مرغ وشکرووانیل روباهم مخلوط کرده هم میزنیم تاکرم رنگ بشه بهش روغن وشیررواضافه میکنیم ازمقدارآرددوتاسه قاشق برمیداریم مابقی آردوبکینگ پودرروطی چندمرحله الک میکنیم وهم میزنیم موادروبه سه قسمت تقسیم میکنیم به یکی پودرکاکائو،به یکی زعفران اضافه میکنیم آردی روکه کنارگزاشتیم یکی به زعفرانی ویکی به ساده اضافه میکنیم کف تابه روچرب میکنیم وازموادمطابق فیلم قاشقی میریزیم وتاانتها ادامه میدیم بعدازاتمام درب تابه رومیزاریم روی حرارت ملایم بمدت حدودی ۴۰دقیقه بپزه 🌟
805K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 میتونید بسته به ذائقه بعضی از موادو حذف کنید اگه دوس ندارید و یا چیز دیگه بهش اضافه کنید☺مثل ذرت یا نخود فرنگی یا کرفس و ... من اینطور درست میکنم 👇👇👇👇 کدو و بامجون رو حلقه حلقه کردم و سرخشون کردم گذاشتم کنار بعد سیب رمینی مکعبی خرد شده رو هم سرخ کردم گذاشتم کنار قارچ هم همینطور حالا تو تابه یه سینه مرغ رو که مکعبی خورد کرده بودمو سرخ کردم خوب پیاز داغ اضافه کردم بعد فلفل دلمه ای های رنگیمو که خورد کرده بودمو اضافه کردم و تفت دادم یکم تا نرم بشن نمک فلفل زردچوبه و ادویه و یه حبه سیرهم اضافه کردم(در صورت دلخواه). یه قاشق رب به موادم زدم تا خوشرنگ بشه. قارچ و کدو و بادمجونای سرخ شدمو اضافه کردم میتونید سیب زمینی ها رو هم الان به موادتون اضافه کنید ولی من کنار غذا سرو کردم خوب هم بزنید و چند دقیقه در تابه رو بزارید تا مزه ها به خورد هم برن و بپزن😋 🌟
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد بلغور و گندم 😍😋 1 عدد کاهو رومی بزرگ 1 عدد خیار درشت 4 ساقه پیازچه 3 دسته جعفری ایتالیایی 4 عدد گوجه فرنگی 1/4 کلم سبز دسته کوچک نعناع تازه 1/2 لیمو خرد شده با پوست روغن زیتون بلغور گندم با روغن زیتون تفت دهید تا تغییر رنگ بده و طلایی بشه حالا مقداری آبلیموی تازه و رب گوجه رو اضافه کرده تفت دهید سپس 🌟
14.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طعم مرغ رو اینجوری خوش طعم‌تر کن👌🤩 مواد لازم : مرغ ۶ تکه سیب ترش ۳ عدد رب ۲ ق غ زعفران زردچوبه فلفل سیاه پولبیبر آب ۱ لیوان شکر ۱ ق غ
طرز تهیه خمیر رو به صورت آماده و یا در منزل تهیه کنید. برش مثلثی بزنید، سوسیس سرخ شده رو بین خمیر بگذارید و رول کنید. روی انها رو با فرچه زرده تخم مرغ بمالید و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 190 تا 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بگذارید تا خمیر خوب پف کرده و طلایی شود
مواد لازم کدو سبز رنده شده 500 گرم تخم مرغ 3عدد سیر یک بوته گوجه فرنگی 500 گرم رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری روغن به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه سیر و گوجه‌فرنگی‌ها را پوست کنده و رنده کنید. تابه را روی حرارت قرار داده و سیر را در روغن سرخ کنید و سپس کدوها را اضافه کرده و تفت داده تا آب آن کشیده شود. اکنون گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و مخلوط کنید تا آب آن کشیده و غلیظ شود. حالا کمی روغن افزوده رب، نمک، فلفل و زردچوبه را نیز اضافه کنید. کمی آب اضافه کرده و مخلوط کنید، وقتی میرزا کدو جا افتاد تخم‌مرغ‌ها را روی آن شکسته و در تابه را ببندید تا خودش را بگیرد و سفت شود. میرزا کدو آماده است
مواد لازم پوره كدو حلوايي ٤٠٠ گرم ماست ١٠٠ گرم خامه قنادي ٤٥٠ گرم دارچين ١/٢ ق چ جوز هندي ١/٤ ق چ زنجبيل ١/٤ ق چ شير يك پيمانه شكر يك پيمانه پودر ژلاتين ١٤ گرم طرز تهيه در شيرجوش شير و ژلاتين را ريخته و روي حرارت قرار داده تا ژلاتين حل شود (در حدي كه بخار كند ولي جوش نيايد ) حالا زمان دهيد كمي خنك بشه . پوره كدو حلوايي و ماست و دارچين و شكر و زنجبيل و جوز هندي رو با دور آرام بهم زده و سپس خامه رو اضافه كنيد ، به آرامي مخلوط شير و ژلاتين را اضافه كنيد ... حالا در ظرف سرو بريزيد و يك صبح تا شب در يخچال بذاريد
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببینید🔈 پودر ژله ۱ بسته(طعم دلخواه) گلوکوز ۲قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری آب ۱ فنجان اول پودر ژله دلخواه و دو قاشق پودر ژلاتین رو داخل یک ظرف مناسب بریزید و سپس یک فنجان آب رو بهش اضافه می کنیم و یه مقدار هم می زنیم تا پودر ژله و آب ترکیب و یکدست بشه.بعد ژله رو رو کتری میزاریم تا با بخار آب به روش بن ماری ذرات ژله کاملا حل بشه.بعد 2 قاشق گلوکوز رو اضافه کنید و اون رو خوب با مواد حل می کنیم.بعد کف هایی که سطح ظرف به وجود اومده رو به کمک یک قاشق خارج می کنیم تا مایه شفاف بشه.در آخر مواد مایع رو با یک قاشق داخل قالب های سیلیکونی بریزید و به مدت 30 دقیقه داخل فریزر قرار بدید تا پاستیل های ما آماده 👨‍🍳
برای تمیز کردن ملاقه‌های چوبی، هر چند وقت یه بار توی یه قابلمه آب مقداری سرکه بریزید و بذارید ۱۰ دقیقه با هم بجوشن. 🎀 🌸 🎀 ✨ ✨ 💞