فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه ی راحت و خوشمزه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه😍😋
تا فصلشه این غذای خوشمزه رو درست کنید که خیلی خوشمزه اس 😍
من از کنسرو برگ انگور استفاده کردم اگر تازه دارید ساقه اشو بچینید برگ هارو خوب بشورید و حدود سه دقیقه تو آبجوش بزارید و بعد آبکش کنید
پیاز دو عدد
گوشت چرخکرده دویست گرم
یک لیوان لپه
یک لیوان برنج
رب گوجه در صورت دلخواه رب انار یا ازگیل
سبزی شامل تره ترخون مرزه شوید گشنیز و پیازچه
این مقدار زیاد میشه اگر تعداد کمتری هستید مواد رو نصف کنید ❤️
لپه رو خیس بدید از قبل و بپزید برنج هم خیس بدید و فقط آبکشی کنید
برای سسش ما این روش رو ترجیح میدیم و خیلی خوشمزه تر میشه شما هم بنظرم امتحان کنید خوشتون میاد اگر نه آب و سرکه و شیره یا شکر بریزید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
دسر رنگی رنگی 😋
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک زعفران و گردو
𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴𖣴
مواد لازم:
نحوه درست کردن مایه کیک:
اول ۲۰۰ گرم کره 🧈(که تو دمای اتاق کامل نرم شده) رو به همراه ۲۰۰ گرم شکر🍚، به مدت ۴ دقیقه با همزن برقی مخلوط کنید.
حالا ۳ عدد تخم مرغ🍚 رو به فاصله زمانی یک دقیقه بزنید و مخلوط کنید.
دو قاشق زعفرون 💛دم شده بزنید و مخلوط کنید.
وقتی یکدست شد، موارد زیر رو بزنید:
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر🥄
۲۰۰ گرم آرد 🥡
۱۰ عدد گردو خُرد شده
آروم و در یک جهت مخلوط کنید، برای اینکه یکدست بشه، ۶ قاشق غذاخوری شیر🥛 رو اضافه کنید، مخلوط کنید و توی قالب بریزید.
قالبی که به خوبی با کره چرب شده و بعد حدود ۴۵ الی ۵۰ دقیقه تو فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارید.
نوش جونتون
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان پنبهای
🥐🥖🥐🥖🥐
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ:۲ عدد
شیر ولرم:۱ لیوان
آب ولرم:۱ لیوان
روغن:۱ لیوان
خمیر مایع:۲ق.غ یا یک بسته دکتر اوتکر
شکر:۴ق.غ
آرد:۵ الی ۶ لیوان
برای رومال:دوعدد زرده تخم مرغ،زعفرون،کنجد
#نان
پارت اول
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان پنبهای
🥖🥐🥖🥐🥖
یه صبحانه و میان وعده عالی
#نان
پارت ۲
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوجهی ترش گیلان🥰
مواد لازم :
ران مرغ ۶۰۰ گرم
مغز گردو ۱ مشت
چوچاق ۱ مشت
پیاز ۲ عدد
رب انار ۲ ق
برنج ۳ پیمانه
زعفران
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#مرغ_با_سس_پرتقالی🍗🍊
🌀طرز تهیه: روی مرغ زعفران زدم و با کره سرخ کردم
نمک وفلفل و کمی پودر سیر و یک ونیم لیوان اب پرتقال تازه که خودم گرفتم بهش اضافه کردم.
یکدونه زردک هم برش زدم و به مرغ اضافه کردم
با شعله کم یک ساعت و نیم زمان پخت بهش دادم چند تا برش پرتقال اواخر پخت بهش اضافه کردم کمی زعفرون هم وقتی از رو حرارت برداشتم بهش اضافه کردم . مرغش و اخر سر هم که سیب زمینی های گل رز سرخ کردم
کمی سرخ کردم که طلایی ترش
👇
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه😍😋
تا فصلشه این غذای خوشمزه رو درست کنید که خیلی خوشمزه اس 😍
من از کنسرو برگ انگور استفاده کردم اگر تازه دارید ساقه اشو بچینید برگ هارو خوب بشورید و حدود سه دقیقه تو آبجوش بزارید و بعد آبکش کنید
پیاز دو عدد
گوشت چرخکرده دویست گرم
یک لیوان لپه
یک لیوان برنج
رب گوجه در صورت دلخواه رب انار یا ازگیل
سبزی شامل تره ترخون مرزه شوید گشنیز و پیازچه
این مقدار زیاد میشه اگر تعداد کمتری هستید مواد رو نصف کنید ❤️
لپه رو خیس بدید از قبل و بپزید برنج هم خیس بدید و فقط آبکشی کنید
برای سسش ما این روش رو ترجیح میدیم و خیلی خوشمزه تر میشه شما هم بنظرم امتحان کنید خوشتون میاد اگر نه آب و سرکه و شیره یا شکر بریزید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا مرغ و سبزیجات😃
مواد بازم :
سینه مرغ
آویشن
پودر سیر
ادویه مرغ
فلفل دلمه
قارچ
زیتون
مواد سس :
سس خردل ۲ ق غ
سس رنچ ۱ ق غ
روغن زیتون ۱ ق غ
جعفری ۱ ق غ
سیر ۱ ق چ
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت لای پلوی خوشمز
مواد لازم:
گوشت گوسفندي🥩
زردچوبه :١قاشق غذاخوري سرخالي
ادويه مخلوط:١قاشق غذاخوري
چوب دارچين:٢عدد
ليموعماني براي پخت گوشت🍋٢عدد
پياز:🧅٣عددمتوسط
برنج :🍙٤پيمانه
شويد خشك:🌿٧يا ٨قاشق اگر تازه داريد ١كيلو خردكرده
اين ادويه ها براي زماني است كه ميخواهيد گوشت وداخل پياز داغ تفت بديد
پيازبراي پياز داغ:🧅٧-٨تا متوسط
پودر ليمو عماني سياه:٢قاشق غذاخوري
نمك🧂
روغن
زردچوبه:١قاشق مربا خوري
ادويه مخلوط :١قاشق غذاخوري
شويدخشك:🌿بستگي به خودتون داره من يه ٧،٨تا قاشق ريختم
براي سس :
٢ قاشق رب 🥫
آب گوشت واز صافي ردكردم
به رب اضافه كِردم 🥘
نمك 🧂
آبليموي تازه🍋
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه فینگرفود جذااااب دیگه براتون آوردم شما خودتون ببینید😍😋
مواد لازم :
فیله مرغ ۵ عدد
قارچ ۵ عدد
شیر نصف لیوان
کره ۲۰ گرم
نان تست ۶ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری ۱ لیوان
پنیر گودا ۱ ورق
آویشن
پودر سیر
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هات داگ با بیکن و پنیر🌭•
اصن از مزه خوبش نگم براتون:))عالیههه😍
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه مدل بستنی فوری
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پودر_سوخاری_رنگی😍😋
نون باگت یا نون همبرگر
آب
رنگ خوراکی
اسپری
نون رو بزارین یک شب بمونه تا خشک بشه یا میتونین تو فر بزارین تا خشک بشه بعد رنده کنین یا با دستگاه خوب پودر کنین بهتره پوسته قهوه ای رو جدا کنین رنگ خوراکی رو تو مقداری آب حل کنین و تو اسپری بریزین پودر سوخاری رو روی حرارت کم بزارین و مخلوط آب و رنگ رو اسپری کنین و هم بزنین تا به رنگ دلخواه برسه و همزمان پودر سوخاری خشک بشه اگر گلوله شد میتونین بعداز خنک شدن که کامل خشک شد مجددا پودر کنین با دستگاه پودر کنین
🌺مهم ترین نکته برای داشتن پودر سوخاری یکدست و خوشرنگ اینه که کم کم رنگ روی اسپری کنین و مدام هم بزنین.
🌺من از رنگ های ژله ای شف مستر استفاده کردم
ولی برای رنگقرمز بهتره از رنگ خوراکی فو استفاده کنین تا یه پودر سوخاری قرمز خوشرنگ داشته باشین برای درست کردن پودر سوخاری چند رنگ هم کافیه بعد از آماده شدن پودرای سوخاری رنگی رو باهم مخلوط کنین
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_بستنی_انار 🍧 😋😍
▫️ژله انار یک بسته
▫️یک عدد انار دون کرده
▫️یک لیوان بستنی وانیلی
▫️این اندازه ها بستگی به سایز قالب شما داره
قالب من ۴-۵ لیوان آب گنجایشش بود
قبل از درست کردن حتما قالب تون رو اندازه گیری کنید
🔸پودر ژله انار را با دو لیوان آبجوش کاملا حل کنید تا ژله شفاف بشه ،انار های دون کرده را داخل قالب بریزید برای اینکه انار ها تکون نخورن اول چند قاشق از ژله خنک را رویش بریزید و یه ربع در یخچال بگذارید
بعد از یک ربع تا لب دونه ها از ژله بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ببندد ولی روی ژله حالت چسبناک داشنه باشد
بعد بستنی وانیلی را در مخلوط کن ریخته و هرچه از ژله باقی مونده بود رویش بریذید و دو دقیقه بزنید.
بعد از ژله بستنی روی ژله بریزید و ۴-۵ ساعت بهش اجازه بدید تا خوب ببندد.
این دسر براحتی از دیواره قالب جدا میشود ،اگه دیدید که جدا نشد چند ثانیه در آبگرم قرار دهید و بعد در ظرف برگردانید،
اگه بشقاب را خیس کنید ،موقعی که دسر را برگردونید می تونید روی بشقاب حرکتش بدهید تا وسط بشقاب قرار بگیرد
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد بلغور
سالاد بلغور و سبزیجات یا تبوله☺️
مواد لازم :
بلغور ریز ۱ لیوان
جعفری ۲۰۰ گرم
کاهو ۵،۶ برگ درشت
نعنا تازه
لیمو ترش تازه
گوجه ۲ عدد
پیازچه ۳ ،۴ ساقه درشت
آبلیمو ترش
نمک
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کاناپ_پنیروتخم_مرغ😍😋
مواد لازم
8 عدد تخم مرغ
100 گرم پنیر (هر نوعی که سفت باشد یا پنیر سفید یا موزارلا یا...
2 قاشق غذاخوری خامه ترش (یا سس مایونز) خامه ترش در فروشگاها با نام کاله هست
2 حبه سیر
3عدد قارچ
1 عدد خیار
شوید و انار برای تزیین
طرز تهیه
تخم مرغ ها را آبپز کنید زرده ها را جدا کرده و خرد و رنده کنید. قارچ ها را ریز خرد کرده و در روغن مایع تفت دهید و بزارید سرد شود و به زرده ها اضافه کنید. پنیر را نیز رنده کرده و اضافه کنید . سیر را نیز رنده کرده و بیافزایید ، خامه ترش (سس مایونز) را اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید.انحنای زیر سفیده ها را برش بزنید تا صاف بایستند سپس سفیده تخم مرغ ها را با این مخلوط پر کنید . با خیار ، شوید و دانه های انار تزئین مانند ویدئو تزیین کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تست_ریحون😍😋
سس:
گوجه: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
سس گوجه: ۴ قاشق غذاخوری
ریحون تازه: حدود یک لیوان
قارچ: ۵-۶ عدد
روغن زیتون
نمک
فلفل سیاه
موارد بالارو خوب یکدست کنید، روی نون تست(یا باگت) بزنید، پارمسان، گوجه، ریحون، قارچ و روغن زیتون بزیند و اون رو توی فری که از قبل داغ کردید بذارید (دما ۲۱۰). این خیلی نکته مهمی هست. همیشه اول فر رو داغ کنید بعد مواد رو توی فر بذارید.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت😍😋
❇️سیب زمینی : ۴ عدد
❇️جعفری و گشنیز خورد شده : ۳ ق غ
❇️تخم مرغ : ۱ عدد
❇️نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
❇️پیاز : ۱ عدد
چجور درستش کنیم 🤔
1️⃣ابتدا سیب زمینی هایی که پختیم و رنده کردیم رو به همراه همه موادی که بالا براتون نوشتم ترکیب کنید
2️⃣یک کاسه آب رو بردارید و دستاتونو باهاش خیس کنید و به کتلت هاتون فرم بدید و بعد در روغن داغ سورخ کنید
✴️👇نکات
🔴اگه مواد کتلتون خیلی چسبنده بود و اگر کار باهاش سخت بود تا پنج ق غ سر خالی ارد رو میتونید اضافه کنید اگه یک مقدار چسبنده بود اون عادی هست و مشکلی پیش نمیاد
🟠تخم مرغ رو اروم اروم اضافه کنید تا دو تا تخم مرغ رو میتونید اضافه کنید ولی دونه دونه اضافه کنید و مخلوط کنید تا خیلی چسبنده نشه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_بدون_گوشت😍😋
مواد مورد نیاز برای ۴ نفر:
ده عدد گردوی متوسط
یک تا دو عدد بادمجون متوسط
چهار ق غ رب انار
دو ق غ پیاز داغ
ادویه ها شامل(زردچوبه یک ق چ،فلفل سیاه نصف ق چ،نمک به میزان لازم )
مغزگردو ها رو آسیاب کنید و همراه رب انار دو دقیقه تفت بدید.دو لیوان آب و یخ اضافه کرده و دوساعت زمان بدید تا گردوها به روغن بیفته.بادمجونها رو پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کرده کمی نمک بپاشید تا تلخیش گرفته بشه بعد هم داخل روغن خیلی کم سرخ کنید.سپس پیاز داغ و نمک و ادویه ها رو اضافه کرده و مخلوط کنید.ده دقیقه ی آخر بادمجونها رو به خورش اضافه کرده و صبر کنید تا خورش جا بیفته این خورش رو هم با نون میتونید سرو کنید هم با برنج.
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتف سوخاری به روش رستورانی درست کن به راحتی🤩 مغز پخت هم میشه
مواد لازم🥣 :
کتف مرغ : هشت عدد
گرانول سوخاری پولکی ( پانکو طلایی ) مارک تردک : یک بسته
آرد گندم : یک لیوان
تخم مرغ : دو عدد
نمک، فلفل قرمز، پاپریکا و آویشن : به مقدار لازم
زعفرون : ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری
شیر : نصف استکان
کتف هارو مثل ویدیو برش بزنید و از هم جدا کنید.
تو ظرفی دو تا تخم مرغ، ظرف دیگه آرد و ظرف دیگه پودر سوخاری بریزید. به تخم مرغ شیر اضافه کنید تا لخته نباشه. به تخم مرغ و آرد ادویه اضافه کنید.
کتف هارو اول توی تخم مرغ، بعد آرد و دوباره تخم مرغ و آخرش پودر سوخاری. بعد آماده شدن، همشون به مدت نیم ساعت بذارید تو یخچال.
توی ظرفی روغن بریزید و کمی که داغ شد، کتف هارو سرخ کنید. با شعله کم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه سرخ کنید. بعد سرخ شدن، بذارید روی توری فلزی یا دستمال تا روغن اضافیش گرفته بشه. بعد نوش جان کنید😋
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااااااااام رفقا 🤟🏼🖤
👩🏻🍳 به نوعی نان بادکنکی حتما دوستش میدارین 😋
با من باشین 🥰
♨️ نان کنجدی جادویی ♨️
📌مواد لازم:
خمیرمایه -----> ۱ ق غ خ
نمک -----> ۱ ق چ خ
شکر ----> ۱ ق غ خ
شیر ----> ۲ پیمانه
آرد ----> ۵ پیمانه
شیر ----> ۱/۴ پیمانه
کنجد ----> ۱ پیمانه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]