eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با بطری جای روغن این خوشمزه ها رو درست کنید 😍😋 مواد لازم یه دونه تخم‌مرغ چهار قاشق شکر یه قاشق کره اب شده وانیل یه قاشق چای خوری نمک بین دوانگشتتون ارد یه لیوان شیر یک چهارم لیوان غلیظ شد یا رقیق شد شیر و اردتون‌رو میتونید کم و زیاد کنید جای روغن‌رو سرش رو سه تا سوراخ درست کنید وو بریزید داخلش داخل تابه بدون‌روغن‌بریزید و اونو رولی جمع کنید با پودر قند یا کاکائو تزیین کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•سیب زمینی تنوری😋😍 ~💚مواد لازم: سیب زمینی فسقلی کره نمک/ فلفل سیاه/ عصاره مرغ/ پاپریکا/ زست لیمو/ پودر سیر
11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان کشمش گردو 🥐🫓🥐🫓🥐 مواد لازم ارد فانتزی یک و نیم لیوان دسته دار شکر ۲۰ گرم خمیر مایه ۱ ق م تخم مرغ ۱ عدد سفیده برای داخل خمیر زرده برای رومال کره نرم ۳۵ گرم شیر یا اب ولرم ۹۰ میلی‌لیتر،نصف لیوان نمک یک هشتم ق چ کشمش و گردو ۴۰ گرم .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
11.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان کشمش گردو یه صبحانه عالی یا تغذیه عالی برای مدرسه بچه‌ها Part2 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
14.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 نون باگت یا نون همبرگر آب رنگ خوراکی اسپری نون رو بزارین یک شب بمونه تا خشک بشه یا میتونین تو فر بزارین تا خشک بشه بعد رنده کنین یا با دستگاه خوب پودر کنین بهتره پوسته قهوه ای رو جدا کنین رنگ خوراکی رو تو مقداری آب حل کنین و تو اسپری بریزین پودر سوخاری رو روی حرارت کم بزارین و مخلوط آب و رنگ رو اسپری کنین و هم بزنین تا به رنگ دلخواه برسه و همزمان پودر سوخاری خشک بشه اگر گلوله شد میتونین بعداز خنک شدن که کامل خشک شد مجددا پودر کنین با دستگاه پودر کنین 🌺مهم ترین نکته برای داشتن پودر سوخاری یکدست و خوشرنگ اینه که کم کم رنگ روی اسپری کنین و مدام هم بزنین. 🌺من از رنگ های ژله ای شف مستر استفاده کردم ولی برای رنگ‌قرمز بهتره از رنگ خوراکی فو استفاده کنین تا یه پودر سوخاری قرمز خوشرنگ داشته باشین برای درست کردن پودر سوخاری چند رنگ هم کافیه بعد از آماده شدن پودرای سوخاری رنگی رو باهم مخلوط کنین .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
17.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍧 😋😍 ▫️ژله انار یک بسته ▫️یک عدد انار دون کرده ▫️یک لیوان بستنی وانیلی ▫️این اندازه ها بستگی به سایز قالب شما داره قالب من ۴-۵ لیوان آب گنجایشش بود قبل از درست کردن حتما قالب تون رو اندازه گیری کنید 🔸پودر ژله انار را با دو لیوان آبجوش کاملا حل کنید تا ژله شفاف بشه ،انار های دون کرده را داخل قالب بریزید برای اینکه انار ها تکون نخورن اول چند قاشق از ژله خنک را رویش بریزید و یه ربع در یخچال بگذارید بعد از یک ربع تا لب دونه ها از ژله بریزید و داخل یخچال بگذارید تا ببندد ولی روی ژله حالت چسبناک داشنه باشد بعد بستنی وانیلی را در مخلوط کن ریخته و هرچه از ژله باقی مونده بود رویش بریذید و دو دقیقه بزنید. بعد از ژله بستنی روی ژله بریزید و ۴-۵ ساعت بهش اجازه بدید تا خوب ببندد. این دسر براحتی از دیواره قالب جدا میشود ،اگه دیدید که جدا نشد چند ثانیه در آبگرم قرار دهید و بعد در ظرف برگردانید، اگه بشقاب را خیس کنید ،موقعی که دسر را برگردونید می تونید روی بشقاب حرکتش بدهید تا وسط بشقاب قرار بگیرد .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد بلغور سالاد بلغور و سبزیجات یا تبوله☺️ مواد لازم : بلغور ریز ۱ لیوان جعفری ۲۰۰ گرم کاهو ۵،۶ برگ درشت نعنا تازه لیمو ترش تازه گوجه ۲ عدد پیازچه ۳ ،۴ ساقه درشت آبلیمو ترش نمک .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
9.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۹ عدد کوکو ( برای ۳ نفر)😍😋 سیب زمینی ۲ عدد، پیاز ۱ عدد، قارچ ۶ عدد، نمک و فلفل، آرد سوخاری ۱ ق غ، جعفری خرد شده ۱ تا ۲ ق غ، تخم مرغ ۲ عدد، فلفل دلمه ای نصف عدد 🔴قارچ ها رو ریز خرد کردم. سیب رمینی رو آبپز کردم وگذاشتم کمی خنک بشه و پوستش رو کندم و رنده کردم . فلفل دلمه ای رو ریز خرد کردم پیاز رو رنده کردم سیب زمینی و پیاز و قارچ و کمی نمک و فلفل رو مخلوط کردم. تخم مرغها رو جدا کمی زدم و به مواد اضافه کردم . آرد سوخاری و جعفری و فلفل دلمه رو نیز اضافه کردم و مواد رو مخلوط کردم . داخل تابه مقداری روغن ریختم و از مواد سرخ کردم .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم 8 عدد تخم مرغ 100 گرم پنیر (هر نوعی که سفت باشد یا پنیر سفید یا موزارلا یا... 2 قاشق غذاخوری خامه ترش (یا سس مایونز) خامه ترش در فروشگاها با نام کاله هست 2 حبه سیر 3عدد قارچ 1 عدد خیار شوید و انار برای تزیین طرز تهیه تخم مرغ ها را آبپز کنید زرده ها را جدا کرده و خرد و رنده کنید. قارچ ها را ریز خرد کرده و در روغن مایع تفت دهید و بزارید سرد شود و به زرده ها اضافه کنید. پنیر را نیز رنده کرده و اضافه کنید . سیر را نیز رنده کرده و بیافزایید ، خامه ترش (سس مایونز) را اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید.انحنای زیر سفیده ها را برش بزنید تا صاف بایستند سپس سفیده تخم مرغ ها را با این مخلوط پر کنید . با خیار ، شوید و دانه های انار تزئین مانند ویدئو تزیین کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
10.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سس: گوجه: ۲ عدد پیاز: ۱ عدد سس گوجه: ۴ قاشق غذاخوری ریحون تازه: حدود یک لیوان قارچ: ۵-۶ عدد روغن زیتون نمک فلفل سیاه موارد بالارو خوب یکدست کنید، روی نون تست(یا باگت) بزنید، پارمسان، گوجه، ریحون، قارچ و روغن زیتون بزیند و اون رو توی فری که از قبل داغ کردید بذارید (دما ۲۱۰). این خیلی نکته مهمی هست. همیشه اول فر رو داغ کنید بعد مواد رو توی فر بذارید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد مورد نیاز برای ۴ نفر: ده عدد گردوی متوسط یک تا دو عدد بادمجون متوسط چهار ق غ رب انار دو ق غ پیاز داغ ادویه ها شامل(زردچوبه یک ق چ،فلفل سیاه نصف ق چ،نمک به میزان لازم ) مغزگردو ها رو آسیاب کنید و همراه رب انار دو دقیقه تفت بدید.دو لیوان آب و یخ اضافه کرده و دوساعت زمان بدید تا گردوها به روغن بیفته.بادمجونها رو پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کرده کمی نمک بپاشید تا تلخیش گرفته بشه بعد هم داخل روغن خیلی کم سرخ کنید.سپس پیاز داغ و نمک و ادویه ها رو اضافه کرده و مخلوط کنید.ده دقیقه ی آخر بادمجونها رو به خورش اضافه کرده و صبر کنید تا خورش جا بیفته این خورش رو هم با نون میتونید سرو کنید هم با برنج. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]