eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.6هزار دنبال‌کننده
17.6هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام گرم در طلوع زیبای یک صبح سرد پاییزی تقدیم شما مهربانان آرزو میکنم پنجره دل تون همیشه روبه خوشبختی باز بشه صبح پاییزی تون بخیر و خوشی روزتون شاد
مواد لازم: تخم‌ مرغ : 4 عدد پودر شکر: 170 گرم‌ رنده پوست پرتقال: 1 ق غ رنده پوست‌ لیمو: 1 ق غ آب پرتقال: 100 میلی لیتر آب لیموترش: 50 میلی لیتر روغن‌ مايع: 60 میلی لیتر آرد سه‌ صفر: 180 گرم‌ بیکینگ پودر: 10 گرم‌ کرم‌ تارتار: 4 گرم‌ نمک: 1 پنس طرز تهیه: ابتدا در يک ظرف بزرگ ،آرد، پودر شکر، بیکینگ پودر، روغن، زنده ی پوست‌ پرتقال و لیمو، آب پرتقال و لیمو و چهار عدد زرده ی تخم‌ مرغ رو اضافه و حسابی مخلوط میکنیم تا کاملا مواد یک‌دست شوند. حالا 4 عدد سفیده ی تخم مرغ و کرم‌ تارتار رو داخل ظرف تمیزی ريخته و مخلوط می‌کنیم ابتدا با دور کند همزن، سپس با دور تند تا زمانی که سفیدها از ظرف نریزد با همزن می‌زنیم. در اين مرحله‌ سفیدها رو کم کم به‌ مواد قبلی اضافه و مخلوط میکنیم طی چند مرحله‌ حالا داخل قالب شیفون رو با کره‌ چرب و آردپاشی می‌کنیم. مواد کيک رو آروم داخل قالب ريخته و در فر از قبل گرم شده قرار می‌دهیم.ابتدا با دمای 160 درجه‌ به‌ مدت‌ 40 دقیقه، بعد بدون‌ اينکه در فر رو باز کنیم 10 دقیقه ی دیگه با دمای 175 درجه میذاریم کيک بپزه. پس از اینکه کيک پخت ،بلافاصله از فر خارج نکنين چون‌ پفش می‌خوابه، در فر رو نیمه باز بزارید تا يکم از دما بيفته، بعد از فر خارج کنید. وقتی کيک کاملا خنک شد از قالب دربیارین و با پودر قند و برش های پرتقال و لیمو تزئین کنيد. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
** 🥞🥞 🥞تخم مرغ ۱عدد 🥞روغن مایع ۲قاشق غذاخوری 🥞شیر نصف لیوان 🥞شیره انگور یا هر شیره دیگه ای ۲.۵ قاشق غذاخوری(طبق ذائقه شخصی کم و زیاد کنید) 🥞 آرد ۳/۴ لیوان 🥞سویق ۱ قاشق غذاخوری 🥞بکینگ پودر نصف قاشق مرباخوری تخم مرغ و خوب بزنید از حالت لختگی که در اومد شیر و روغن مایع اضافه کنید هم بزنید سپس آرد و سویق و بیکینگ پودر الک شده رو اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه موادمون سپس در آخر شیره انگور رو اضافه کنید و هم بزنید در ماهی تابه کوچیک داغ شده بدون روغن روی حرارت ملایم مقداری از مواد و بریزد روی مواد که حباب زد برگردونید طرف دیگه هم سرخ بشه (من قالب و چرب کردم گذاشتم تو ماهی تابه از موادم به اندازه ۲ قاشق ریختم داخل قالب و وقتی روی مواد حباب زد از قالب جدا کردم و برگردوندم ) .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
• من اومدم با یه خلاقیت راحت، که می تونید کلی دسر رو راحت برای مجالس و مهمونی هاتون درست کنید. بریم برای دستورش👇 2 لیوان شیر یک سوم پیمانه شکر دو قاشق پودر کاکائو یک و نیم قاشق پودر ژلاتین همرو بریزین تو قابلمه و روی حرارت متوسط هم بزنین تا شکر و ژلاتین حل بشن 200 گرم خامه رو بنماری کنین و مقداری از مواد شیری گرم به خامه شل شده اضافه کنین هم بزنین تا یکدست بشه خامه رو به مواد شیری اضافه کنین و از صافی رد کنین مایه دسر رو تو لیوانای کاغذی بریزین و بذارین حدودا 3،4 ساعت تو یخچال بمونه لیوان رو قیچی کنین و دسر رو خارج کنین و برش بزنین توی پودر نارگیل بغلتونید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فروماژ پرتقال ✍مواد لازم: زرده تخم مرغ : 4 عدد شکر : 1 پیمانه آب پرتقال : 2 پیمانه و نیم خامه صبحانه : ۲۰۰ گرم وانیل :1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین : دو‌قاشق چایخوری سر پر رنده پوست پرتقال نصف قاشق چایخوری پالپ پرتقال : دو‌قاشق غذاخوری(پرتقال بدون پوست خرد شده) 🍜طرز تهیه : زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را خوب هم می زنیم تا کرم رنگ و غلیظ شود.سی دقیقه روی بخار کتری بن ماری کنید و هر چند دقیقه یکبار مخلوطش کنید، اینجوری خیالتون کاملا از بابت پخته شدن زرده راحته پودر ژلاتین رو با ۱/۴ آب به روش بن ماری حل می کنیم. زرده مخلوط شده با شکر و وانیل را با آب پرتقال مخلوط میکنیم سپس ژلاتین آب شده را اضافه کرده و مجددا خوب مخلوط می کنیم . در این مرحله پوست پرتقال و پالپ پرتقال و خامه رو هم اضافه میکنیم و خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود ، مواد را در قالب مورد نظر بریزید و به مدت ۴ساعت درون یخچال قرار دهید تا کرم بسته شود. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مدرسه‌ای😊 اینم مدل دومش که قولش داده بودم :)) مواد لازم : تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۷۵ گرم بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ پودر کاکائو ۱ ق غ وانیل ۱ ق چ آرد ۱۴۰ گرم شکر ۱۱۰ گرم شیر ۷۵ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
شیرین پلو برای سه پیمانه برنج پنج تا شش عدد هویج رو خلال کنید.درظرفی مقداری کره بریزید و خلال هویجها رو بهش اضافه کنید و واسه چنددقیقه تفت بدید.سپس سه قاشق غذاخوری زعفران دمکرده و کمی آب و کمی شکر بهش اضافه کنید.درظرفتون رو ببندید و بزارید تا هویجها نرم‌بشن.خلال نارنج شیرین شده هم باید بریزید که من از مربای خلال نارنج استفاده کردم.حالا خلال بادام‌و خلال پسته رو بعدازکمی تفت به همراه خلال نارنج به هویجها اضافه کنید و مخلوط کنید.من کمی از موادمو با برنج‌مخلوط کردم‌و بقیه رو هم روش ریختم. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍗 🔸فیله های مرغ رو با نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا و پیاز خلالی شده مزه دار کنید و بزارید داخل یخچال یه دوساعتی بمونه. به دو عدد تخم مرغ دو قاشق غذاخوری شیر و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بزنید تا از لختگی دربیاد. فیله های مرغ رو اول به آرد سفید بزنید بعد داخل تخم مرغ بزنید و در آخر هم به پودر سوخاری .یه نیم ساعت بهشون استراحت بدین و داخل روغن داغ سرخ کنید. مدت زمان سرخ شدن فیله ها سه تا چهار دقیقه ست.زیادی بمونه سفت میشه.البته بچه های من ترد دوست دارن و من کمی بیشتر داخل روغن نگه میدارم. اگه فیله هاتون کلفت بود بین دوتا کیسه فریزر بزارید و با گوشتکوب روی فیله ها به آرومی بکوبید تا کمی نازک بشه ولی مواظب باشید پاره نشه .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان کشمش گردو 🥐🫓🥐🫓🥐 مواد لازم ارد فانتزی یک و نیم لیوان دسته دار شکر ۲۰ گرم خمیر مایه ۱ ق م تخم مرغ ۱ عدد سفیده برای داخل خمیر زرده برای رومال کره نرم ۳۵ گرم شیر یا اب ولرم ۹۰ میلی‌لیتر،نصف لیوان نمک یک هشتم ق چ کشمش و گردو ۴۰ گرم .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
تخم مرغ 3 عدد شکر 1 لیوان روغن مایع 3/4 لیوان پوره هلو 1 لیوان آرد 1و 3/4لیوان وانیل 1قاشق چ پکینگ پودر 1/5قاشق چ دارچین 1/5قاشق چ گردو خرد شده هرچقد که کرمتونه ابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل را به مدت 5 دقیقه با دور تند همزن میزنیم که کاملا کرم رنگ و کشدار بشه. بعد روغن و پوره هلو و دارچین رو اضافه میکنیم .در نهایت آرد و پکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و 2 بار الک میکنیم و با همزن دستی قاطی مواد میکنیم. در آخر هم گردو خرد شده رو اضافه میکنیم  مواد رو داخل قالب چرب شده میریزیم و تو فر از قبل گرم شده به مدت 40 دقیقه با دمای 180 درجه میذاریم بپزه.وسط کیکتونم میتونید تکه های هلو بذارین. این کیک فوق العاده خوشمزست. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
خوشمزه ترین شکلات که خیلی راحت درست میشه🍫🍰 ویفر (هرنوعی که دوست دارید به میزان دلخواه) شکلات تخته ای (به میزان دلخواه) طرز تهیه:👇 شکلات را در مایکروویو یا با بخار آب ذوب می کنیم و آن را در قالب سیلیکونی پخش می کنیم و در یخچال حدود یک ربع نگه می داریم. بیسکوییت ها را در غذاساز یا خردکن، ریز می کنیم و سپس 4 یا 5 قاشق غذاخوری از آن می ریزیم روی قالب و پخش می کنیم و فشار می دهیم و کمی شکلات آب شده را به عنوان آخرین لایه روی بیسکوییت پخش میکنیم. و در یخچال ، تقریباً دو ساعت بذارید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍مواد لازم‌ لوبیا پخته شده : ۱ لیوان ‌سیب زمینی آبپز : ۱ عدد کاهو : ۱ عدد ‌خیارشور : ۱۰ عدد هویج : ۱ عدد شوید : ۱ مشت . ‌ موادلازم‌سس👇‌ ماست چیکیده : ۴ ق‌غ ‌‌مایونز : ۳ ق‌غ ‌‌آب نصف لیمو ترش ‌‌نمک و فلفل : ۱ ق‌چ طرز تهیه کامل در فیلم هست .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
برای سس شکلاتی:نصف لیوان شیر و نصف لیوان شکر کمی وانیل دو قاشق خامه دو قاشق پودر کاکائو میریزیم تو مخلوط کن بعداز اینکه یه چهار دقیقه همزدیم کم کم نصف لیوان روغن مایع رو در حالی که مخلوط کن کار میکنه اضافه میکنیم روغن که تموم شد سی شکلاتی آمادس. میتونین توش گردو خرد شده یا فندق خرد شده یا آسیاب شده بریزین که عااالی میشه .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور کیک اسفنجی راحت و خوشمز ه توی کلیپ مراحل کامل مشخص فقط اندازه ها و یکسری نکات رو لازم هست میگم.. آرد284 گرم شکر284گرم تخم مرغ هشت عدد بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری وانیل به دلخواه نکته: آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و حتما سه بار الک کنید و کم کم به خمیر اضافه و در یک جهت ارام ارام هم بزنید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
چهار عدد تخم مرغ درشت را با يك پيمانه شكر و يك قاشق غذاري سرپر پوست ليموترش مخلوط كرده و با همزن برقي بزنيد تا تخم مرغ ها سفيد شوند ،سه چهارم پيمانه اب نارنگي و اب ليمو و نصف پيمانه روغن مايع ريخته و مخلوطشان ميكنيم ،دوپيمانه و يك قاشق غذاخوري ارد و دو قاشق م بيكن پودر الك شده كم كم اضافه كرده و هم ميزنيم ،ميتوانيد يك قطره رنگ خوراكي هم بدلخواه بريزيد ،مايه را درون قالب ريخته و با درجه حرارت صدو هفتاد س و تقريبا به مدت چهل تا چهل و پنج دقيقه لازم است تا كيك بپزد ،وقتي كيك پخته و سرد شد ،روي كيك شير عسلي و همچنين كمي خلال پسته و بادام و كمي گل برگهاي رز ،بريزيد نوش جان .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 شیر .....۲ لیوان خامه....۲قاشق غذا خوری نشاسته ذرت ......۴قاشق غذاخوری شکر ......نصف پیمانه موز .......۲ عدد خرد شده پودر ژلاتین ......۲و نیم قاشق غذا خوری آب سرد......۱پیمانه طرز تهیه : شیر را روی حرارت گذاشته.شکر و نشاسته بهش اضافه کنید.ژلاتین روی آب سرد بپاشید.روی بخار کتری قرار دهید.تا کاملا یکدست بشه. مواد روی حرارت بزارید یکم خودشو بگیره و به غلظت فرنی برسه.خامه بهش اضافه کنید.سپس موز خرد شده و ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کنید.داخل قالب از قبل چرب شده بریزد.داخل یخچال بزارید تا خودشو بگیره. به جای موز در این دسر میتونید از آناناس هم استفاده کنید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
برای ۴ نفر برنج ۴ لیوان نمک به میزان لازم روغن ۲ ق غ زعفران ۲ ق غ برنج را نیم ساعت خیس کنید. می شوییم و در قابلمه می ریزیم و تا ۱ بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب می ریزیم و روغن را به همراه نمک، زعفران به برنج اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا هم نمک به همه جای برنج برسد. و طعم بگیرد و هم زعفران رنگش در برنج یکدست شود. حرارت شعله را زیاد می کنیم تا آب برنج بجوش بیاید و زعفران و نمک کاملا جذب پلو شوند. در حین جوش آمدن آب برنج را چندین بار هم می زنیم تا آب آن کاملا جذب برنج شود و حرارت را ملایم می کنیم. و یک دم کنی روی درب قابلمه می گذاریم تا برنج کاملا دم بکشد. (زیر دندان گیر نداشته باشد) بعد حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد و بعد از روی حرارت برمیداریم و ۵ الی ۱۰ دقیقه بعد صبر می کنیم. (درب قابلمه را اصلا در این زمان باز نمی کنیم) تا حرارت داخل قابلمه کم شود و ته دیگ کاملا از قابلمه جدا شود و قابلمه را روی بشقاب مورد نظر برمی گردانیم. اگر می خواهید پلو زعفرانی قالبی داشته باشید از قابلمه نچسب استفاده کنید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیزکیک سن سباستین🥮 فقط تنبلا ببینن این دستور پخت و از این سه سوته تر هست اصن؟ مواد لازم: -شكر يك ليوان -پنير خامه اي ٤٠٠ گرم -خامه يك پاكت ٢٠٠ گرم -تخم مرغ پنج عدد -نشاسته ي ذرت يك و نيم قاشق سرخالي -وانيل يه قاشق چاي خوري ~دماي فر ١٨٠ درجه تا زماني كه پف كنه و طلايي يا قهوه اي بشه .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍫 مواد لازم : 🌰فندق بو داده : ۳۰۰ - ۲۵۰ گرم 🍬پودر کاکائو: ۳۰ گرم 🍚 پودر قند (پودر شکر) : ۳۰ گرم 🧂نمک : یک پنس 🍾روغن خوراکی : ۱۰ میلی لیتر 🥛شیر : ۱ قاشق سوپخوری (برحسب غلظت نوتلاتون شیر میشه کم و زیاد بشه و از شیر مدت دار استفاده کنید) 🙋‍♀️نکته :(خیلی باید هم بزنید حدود یک ربع تا کرمی بشه و خرد کنتون تیز باشه و حتما بهش استراحت بدید، فندق تازه بو داده باشه و داغ باشه بهتر) 💚نوش جاان .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوی پروتینی با برنج قهوه ایی و سفیده تخم مرغ ترکیبات کوکو و برنج پروتیینی - برنج قهوه ایی پخته شده ( سه قاشق غذاخوری ) - هویج رنده شده 🥕 -کدو رنده شده -پیازچه - سفیده تخم‌ مرغ ( یک عدد) 🥚 - ادویه دلخواه ( پاپریکا، پودر سیر، فلفل سیاه و نمک ) 🧂 🌶 🧄 🥦 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍🍳 👩‍🍳 3 عدد تخم مرغ 3 لیوان شیر 2.5 لیوان آرد 1 قاشق مربا خوری نمک 2 قاشق غذاخوری روغن مایع مواد داخل: 500_400 گرم گوشت چرخ کرده 2 عدد گوجه فرنگی 2 عدد فلفل سبز 1 عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری رب 2 حبه سیر روغن زیتون نمک ، فلفل سیاه ، زیره برای سس بشامل: 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد 2 لیوان شیر نمک .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
▫️500 گرم مرغ (سینه باش بهتر) ▫️1 قاشق کره ▫️فلفل قرمز فلفل سیاه آویشن نمک 1 ▫️گوجه فرنگی بزرگ ▫️1 پیاز ▫️سماق ▫️نصف دسته جعفری ▫️3 لواش 🔸مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید. به اندازه کافی آب داغ در قابلمه بریزید. جوجه ها را در آب بجوشانید. مرغ آب پز شده بعد از پخت و نرم شدن. کره را در یک تابه عمیق ذوب کنید. مرغ ها و ادویه ها را اضافه کرده و تفت دهید. نان لواش داخل مواد بزنید تا ساندویچ خوشمزه تر بش مقداری از مرغی را که تفت دادین روی لواش تفت بریزید. پیاز سماق ، گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را اضافه کرده و بپیچید. مطابق تصویر در کنار آن با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
كرپ رول ژامبون 4تخم مرغ ،2🥛ارد،نمك يك ق چ،1🥛شير،روغن4ق غ،ژامبون كاهو گوجه فرنگي و خيارشور پنير ورقه اي گودا سس مايونز براي بين رول به ميزان روغن ابتدا تخم مرغ را يك دقيقه با دور كند همزن زده و شير و روغن و نمك را اضافه كنيد ومخلوط كنيد يك دقيقه بزنيد رنگ خوراكي مورد علاقه را اضافه كنيد و مخلوط كنيد،براي اينكه كرپ شما ترك نخورد به مدت نيم ساعت مواد را يخچال گذاشته و كف تابه را كمي با فرچه چرب كنيد ودو ملاقه از مركز وسط تابه ريخته و تابه را چرخانده تا مواد همه جاي تابه برود و بعد از يك دقيقه كرپ را برگردانده تا كمي ديگرو روي حرارت بماند بين يك حوله رول كنيد و بعد از يك ربع ابتدا تمام سطح كرپ را سس مايونز بزنيد و پنير گودا ژامبون كاهو گوجه ي خورد شده و خيارشور ريخته و رول كنيد و برش بزنيد .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 ✅مواد لازم خمیر پیتزا آرد سفید ۵۰۰گرم آب ۲۵۰گرم روغن مایع یا زیتون ۴۰گرم شکر ۵ گرم نمک ۸ گرم بکینگ پودر ۳گرم مخمر ۳ گرم ابتدا کل مواد خشک رو با هم ترکیب میکنیم آب رو در چند مرحله اضافه میکنیم وقتی خمیر منسجم شد حدودن ۴ یا پنج دقیقه زمان میبره روغن رو در چند مرحله اضافه میکنیم اگه دستگاه دارید ۶ دقیقه کافیه ورز بدین اگه مثل من نداشتین تمام مراحل رو با دست انجام بدین فقط اینکه زمان ورز دادن با دست بیشتره .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]