eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
8.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : ۴ عدد سیب ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو ۱ لیوان گردو نصف لیوان آرد نصف لیوان شکر قهوه ای ۱۱۰ گرم کره ۱ لیوان جو دو سر نصف قاشق مرباخوری دارچین ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎.👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای 🔷موادلازم : 🔹نشاسته گل : ۱ پیمانه 🔹آب سرد : ۱ و ۱/۲ پیمانه 🔹پودرژله : ۱ بسته 🔹شکر : ۱/۲ پیمانه 🔹 گلوکز : ۱ ق‌غ 🔹روغن مایع : ۱/۴ پیمانه 🔹گلاب : ۱ ق‌غ 🔹نشاسته ذرت یا پودر نارگیل : به مقدارلازم ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎.👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 🌹در كانال حرفه اي و خاص بانو بيتا منافي🌹 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
2.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم📝 ۱ لیوان گردو ۸ عدد خرما ۲ ق غ ارده ۱-۲ ق غ گلاب ۶۰ گرم شکلات تلخ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
مواد لازم : شیر دو پیمانه کره شصت گرم ارد سفید نصف پیمانه شکر یک پیمانه موز دو عدد وانیل یک هشتم ق چ پودر نارگیل و پسته برای تزیین کف یک قالب بیستو پنج سانتی رو کمی پودر نارگیل پاشیده و کنار بگذارید کره را داخل ظرف ذوب کنید ارد رو به ان اضافه کنید کمی تفت دهید سپس شکر و شیر را اضافه کرده هم بزنید تا جوشیده و غلیظ شود سپس وانیل رو اضافه کرده و از روی حرارت بردارید و بلافاصله کف قالب اماده ریخته و تا داغ است سطحش رو صاف کنید، قالب رو حداقل یک ساعت داخل یخچال بزارید تا کاملا خنک شود ، لایه شیری بسته شده رو به شکل نوار های با عرض دلخواه برش بزنید ، موز ها را نیز در همان ابعاد برش زده در لبه لایه شیری بگذارید و رول کنید ، دسر رو چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا لایه شیری طعم موز را به خود بگیرد با پسته و مربا گیلاس به صورت خنک سرو کنید نوش جان🌹 .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد پایه👇💝 ۲ بسته بیسکویت ساقه طلایی (یا پتی بور) ۱۰۰ گرم کره مواد پنیری👇💝 ۲۰۰ گرم پنیر لبنه ۱۰۰ میلی لیتر خامه قنادی یا صبحانه ۱ عدد تخم مرغ ۱ق غ نشاسته ذرت نصف ق غ آرد قنادی ۱/۲ لیوان شکر یا پودر قند رنده پوست یک عدد لیمو ترش ژله انار اب جوش ۱ لیوان ژلاتین ۱ق س + ۱/۴ لیوان اب سرد ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎.👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
8.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷موادلازم : 🔹خامه صبحانه : ۱ بسته ( ۲۰۰ گرم ) 🔹اسانس وانیل : ۱/۲ ق‌چ 🔹شیر : ۴ پیمانه 🔹شکر : ۱ پیمانه سرخالی 🔹پودر ژلاتین : ۴ ق‌غ 🔹آب سرد : ۱ پیمانه 🔹پودر ژله انار : ۱ بسته 🔹آبجوش : ۲ پیمانه 🔹دونه انار : ۱ پیمانه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
5.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی پنج عدد لبو دو عدد ماست چکیده یک پیمانه ذرت پخته یک پیمانه خیارشور خرد شده یک پیمانه(به نظر من نصف پیمانه کافیه البته بستگی به ذائقه خودتان دارد) روغن زیتون و شوید برای تزیین 📝 لبو و سیب زمینی را بپزید بعد پوست کنده و با گوشتکوب له کرده با هم مخلوط کنید(لبو را می توانید رنده ریز کنید) حسابی ورز دهید تا مواد به خورد هم بروند( اگر دوست داشتید کمی کره نرم شده در دمای محیط را به مخلوط سیب زمینی ولبواضافه کنید) حالا از مواد گلوله به اندازه یک نارنگی برداشته در دست گرد کرده وسطش را مانند کاسه گود کنید.ذرت و خیار شور نگینی خرد شده را مخلوط سپس ماست چکیده را اضافه کنید و درون کاسه ها را با این مخلط پر کنید سپس روی هر کدام کنی جعفری خرد شده و روغن زیتون بریزید و برای تیم ساعت درون یخچال گذاشته بعد نوش جان کنید. .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
7.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای 🔷موادلازم : 🔹نشاسته گل : ۱ پیمانه 🔹آب سرد : ۱ و ۱/۲ پیمانه 🔹پودرژله : ۱ بسته 🔹شکر : ۱/۲ پیمانه 🔹 گلوکز : ۱ ق‌غ 🔹روغن مایع : ۱/۴ پیمانه 🔹گلاب : ۱ ق‌غ 🔹نشاسته ذرت یا پودر نارگیل : به مقدارلازم ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎.👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
2.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
٢ ليوان آب انار ٧ ق غ نشاسته ذرت ٢ ق غ عسل يا شيره طبيعى ١/٢ ق چ وانيل ۵۰ گرم مغز پسته ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ .👩‍🌾. [<🍕😋@ashpazy_irani >]