808.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خنکای صبح پاییزی
همراه بامهربانی رانفس بکش
گوش كن صدای
بال فرشتگان راميشنوی
امروز روز توست
زیرسایبان رحمت خدابایست
فرشتگان
نـوید روزی زیبـارابرایت آوردهاند
🍂🍂سلام روز قـشنگتووون بـخیر🍂🍂
#شیرینی_پاستانه_گردویی
آرد4 لیوان
پودرقند7 قاشق غذاخوری
روغن80 گرم
کره125 گرم
گردومقداری
سفیده تخم مرغ1 عدد
سرکه سیب2 قاشق مرباخوری
شکلات80 گرم
وانیل شکری1 پاکت یا 5 گرم
🍘کره، پودر قند، سرکه، سفیده تخم مرغ، روغن مایع ، را در ظرفی ریخته و تا وقتی که یکدست شوند هم بزنید .
سپس آرد و وانیل را در حالی که الک می کنید به مواد اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر نرمی شود(آرد را با کنترل بریزید)
خمیر را وسط دو عدد کاغذ روغنی بذارید و با وردنه باز کنید و با قالب شکل گل برش بزنید .
در سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید .
در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بذارید تا وقتی که کمی سرخ شود(حدود 15 تا 25 دقیقه) .
روی کوکی پخته و خنک شده یک قاشق مرباخوری شکلات آب شده به روش بن ماری بذارید و روی شکلات گردو بذارید و تا وقتی که شکلات سفت شود صبر کنید.
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا زعفرانی خوشمزه با نان میکادو
مواد لازم
آب دولیوان
شکر دولیوان
زعفران مقدارلازم
هل کمی
گلاب نیم لیوان
آرد دولیوان
کره ۱۰۰ گرم
روغن الیوان
پسته برای تزیین
نان میکادو
#شیرینی_کیک_دسر
🌸🍰
#گراتین_سیب_زمینی
.
سیب زمینی هارو به صورت چیپسی برش میزنیم و تو ظرف نچسب یا پیرکس به اینصورت میچینیم 👈 کف ظرف و کمی چرب میکنیم و بعد یکی دو ردیف سیب زمینی میچینیم و کمی نمک و فلفل میزنیم و کره رو به ورقه های نازک برش میزنیم چند برش میچینیم روی سیب زمینی ها و کمی
پنیر پیتزا میریزیم روش و دوباره یه ردیف سیب زمینی و کره و پنیر و ... ادامه میدیم تا مواد تموم بشه و ظرف پر بشه و در آخر یک لیوان شیر میریزم روی مواد میذاریم کف فر با دمای 175 درجه ی سانتی گراد و بدون فویل تا زمانیکه روی گراتین طلایی بشه تقریبا پنجاه دقیقه زمان میبره
💖💖
#نان_کنجدی_کره_ای
مواد لازم:
▫️شیر دو سوم لیوان(شیر ولرم)
▫️آب ولرم دو سوم لیوان
▫️یک قاشق غذاخوری خمیر مایه
▫️یک قاشق چایخوری نمک
▫️شکر دو قاشق غذاخوری
▫️روغن مایع دو قاشق غذاخوری سر خالی
▫️یک تخم مرغ کوچک
▫️آرد حدود چهار لیوان
طرز تهیه:
شیر و آب رو مخلوط کنید شکر رو هم باهاش مخلوط کنید بعد خمیر مایه رو باهاش مخلوط کنید روشو بپوشانید و پنج دقیقه صبر کنید تا عمل بیادبقیه ی مواد به غیر از آرد رو مخلوط کنید خمیر مایه رو بهش اضافه کنید و بعد شروع کنید به اضافه کردن آرد تا خمیر لطیفی بدست بیاد.رو سطح کار ورز بدین بعد داخل یه ظرف رو چرب کنید و خمیر رو بمدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه داخلش قرار بدین تا استراحت کنه.بعد از خمیر چونه های دلخواه بگیرید من روی خمیر رو با کمی عسل که با آب گرم بازش کرده بودم رومال کردم و پر کنجد کردم.بیست دقیقه دیگه به خمیر استراحت بدین بعد داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید تا بپزه حدود بیست دقیقه و گریل رو هم دو سه دقیقه روشن کنید تا طلایی تر بشه...بلافاصه که از فر دراووردین .روی نونها رو با کره آب شده رومال کنید.
#کیک_شیره_انگور
تخم مرغ : ۴ عدد
شکر : نصف پیمانه(اختیاری)
شیره انگور : ۳/۴ پیمانه
آب جوش : ۱/۴ پیمانه
آرد : ۲/۵ پیمانه
بکینگ پودر : ۱ ق غ
روغن : ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ رو شکر رو ۷ دقیقه با همزن زدم تا کاملا پفکی بشه بعد روغن و شیره و آب جوش رو ریختم و همش زدم تا یکدست بشه بعد آرد و و بکینگ پودر رو در ۳ مرحله ریختم و دورانی هم زدم تا تموم بشه و توی قالب چرب شده ریختم و به مدت ۴۰ دقیقه توی فر ۱۸۰ درجه گذاشتم
میتونین گردوی خرد شده هم بهش اضافه کنین خیلی خوشمزه میشه
#حلوا_بادام 🍮
▫️آرد گندم سه صفر ۴۵۰ گرم
▫️آرد برنج ۲۵۰ گرم
▫️پودر بادام ۲۰۰ گرم
▫️پودر قند ۷۰۰ گرم
▫️هل آسیاب شده ۲۰ گرم
▫️کره ۳۵۰ گرم
▫️روغن جامد ۲ ملاقه کوچک
▫️زنجبیل به میزان لازم
🔸آرد را در ماهیتابه روی حرارت با شعله ی کم قرار دهید و تف دهید تا خامی ارد بره و بوش کامل بلند بشه...نباید آرد برای این حلوا تیره شود و باید رنگ ان روشن باشد ....بعده تفت خوردن ارد....آرد برنج را نیز بریزید بعد آرد ها را از روی حرارت برداشته و الک کنید .
دوباره تابه را روی حرارت گذاشته کره و روغن جامد را اضافه کنید . و بگذارید تا ارد با روغن کمی تف بخورد سپس از روی حرارت برمی داریم و پودر قند و پودر بادام و هل و زنجبیل را اضافه کنید و در نهایت در یک ظرف پهن کنید .و به قطر یک سانت و بعد به دلخواه برش بزنید یا قالب بزنید و در یخچال به مدت ۲ تا ۳ ساعت قرار دهید
💖💖
2.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماهی_جنوبی_شکم_پر
مواد لازم:
۱ عدد ماهی سرخو🐟
۱ عدد پیاز رنده شده (آبش رو سوا کنین)🧅
۳ تا گوجه فرنگی رنده شده🍅
۳-۴ قاشق غذاخوری سبزی قرمه سبزی🍃
۳۰ گرم کره آب شده🧈
زعفران دم کرده💛
نمک🧂
فلفل🌶
پودر کاری
پاپریکا
4.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کوکی_کشمشی_وکاکائو🧑🍳
کره ۱۵۰ گرم ( اندازه دقیق روی خود کره درج شده)
آرد ۲۶۰ گرم. یا دو پیمانه
پودر قند ۱۸۰ گرم یا یک پیمانه و دو قاشق غذاخوری
دو عدد تخممرغ
وانیل نصف قاشق چایخوری
کشمش نصف پیمانه
شکلات خورد شده نصف پیمانه(قابل حذف
#کـتـلـت_مـــخـلوط
🧂مواد لازم
لوبيا چيتي پخته نصف ليوان
نخود پخته نصف ليوان
گوشت چرخ کرده 500گرم
پياز 1عدد کوچک
سيب زميني پخته 1عدد متوسط
رب گوجه فرنگي 1قاشق غذاخورينمک،ادويه،فلفل به دلخواه
سبزيجات معطر خشک به ميزان لازم(نعنا،گشنيز،ريحان وشويد)
آرد گندم يا سوخاري مقداري
تخم مرغ 3عدد
روغن مايع به ميزان لازم براي سرخ کردن
نان باگت کوچک 1عدد
🥣طرز تهیه
لوبيا چيتي ونخود پخته را با گوشت چرخ کرده، پياز، سيب زميني پخته، رب گوجه فرنگي، نمک، فلفل، ادويه، سبزيجات معطر، آردگندم يا سوخاري ونان باگت(همه ي مواد به غير از تخم مرغ)چرخ کنيد.
بعد از چرخ کردن همه ي مواد،تخم مرغ ها را به مايه اضافه کنيد ومخلوط کنيد.دقت کنيد ابتدا از دو عدد تخم مرغ استفاده کنيد،اگر مايه شما شل نبود تخم مرغ سوم را بيفزاييد سپس روغن را در تابه داغ کنيد و از مواد آماده شده به اندازه ي يک گردو برداريد.
آن را کف دست صاف کنيد و در تابه سرخ کنيد.
سیب زمینی سوخاری رستورانی
سیب زمینی
پودرسوخاری یا پانکو
زردچوبه
روغن
نمک
آب ویخ
تخم مرغ
شیر کمی
ابتدا سیب زمینی ها رو خلالی درشت خرد میکنیم .میریزیم توی آب جوش و کمی نمک چند دقیقه بپزه بعد آبکش میکنیم و میریزیم توی آب و یخ سه دقیقه بمونه . بعد آبکش کرده و میزاریم لای دستمال که آبش گرفته بشه . بعد سیب زمینی ها رو توی آرد میریزیم برمیدارن توی تخم مرغ و کمی شیر میریزیم بعد درمیارع توی آرد سوخاری یا پانکو میریزیم . در آخر هم توی روغن و زرد چوبه سرخ میکنیم . وروش سس تند میزنیم .
میتونید روی سیب زمینها پنیر پیتزا هم بزنبد
نکته ... میتونید پیاز و مرغ هم همین مدلی بپزید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]