کباب_تابه_ای_مرغ
من برای این کباب، ۱ کیلو ران و سینه بدون استخوان مرغ رو چرخ کردم. علاوه بر سینه مرغ، از ران هم استفاده کردم چون سینه مرغ به تنهایی خیلی خشک و سفت میشه. بعد به مرغ ۱ عدد پیاز و ۲ حبه سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، پودرسوخاری، فلفل دلمه نگینی ریز و زعفران دم کرده اضافه کردم. مواد رو بعد از ورز دادن، بمدت ۱ ساعت در یخچال استراحت دادم. بعد به شکل کوبیده درآوردم و داخل روغن سرخ کردم.
نکات:👇👇
◽این غذا بهمراه برنج یا نان سرو میشه.
◾می تونید درکنارش از آب لیموترش تازه استفاده کنید که فوقالعاده خوشمزش میکنه.
◽میتونید در روغنی که کباب رو داخلش سرخ میکنید، از مقداری کره برای خوشطعم و خوشعطر شدن کباب استفاده کنید.
لواشک آلبالو و آلوچه و سیب🍒🍏🍒
اول میوه هامو شستم بعد ریختم داخل قابلمه تا بجوشه (من آب نریختم حتی یک استکان چون میوه هام خیلی رسیده بودن و سریع خودشون آب پس دادن)اینم بگم سیب هارو به چهار قسمت تقسیم کردم بعد انداختم داخل قابلمه
وقتی خوب همه له شدن زیرشو خاموش کردم و گذاشتم تا سرد بشن سپس از آبکش گوشت میوه هارو از هسته جدا کردم با دست زیرش آبکش ی ظرف گذاشتم تا گوشت میوه ها تو اون بریزه و هسته ها توی آبکش باقی بمونه بعد دوباره گوشت میوه هامو ریختم تو قابلمه تا آب اضافیش کشیده بشه حدود یک ساعت گذاشتم تا جوشید و تقریبا آبش تبخیر شد ،بعد از سرد شدن داخل سینی هام کیسه فریزر انداختم و لواشک پهن کردم توی سینی ،بعد گذاشتم تو بالکن جلوی آفتاب تا زمانی که خشک شدن
6.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی فووووق العاده خوشمزه
مواد لازم
خمیر هزارلا یک بسته
کنافه (کادایف)یک سوم بسته
کره آب شده نصف لیوان
شیر یک لیوان
پنیر خامهای سه ق غ(۵۰گرم)
خامه قنادی ۱۵۰گرم
وانیل
طرز تهیه
خمیر را به قطعه های مربع برش بزنید و در شیر خیس کنید و کنافه و کره ابشده رو ترکیب کنید
خمیر را در ظرف کنافه بغلتونید و روی سینی فر بچینید وبا دمای ۱۸۰درجه بمدت ۲۰دقیقه میزاریم وقتی طلایی رنگ شد از فر خارج میکنیم و از وسط باز میکنیم و باخامه پنیری پرمیکنیم و در آخر روش شربت میریزیم
برای خامه پنیری
خامه و پنیر و وانیل و یک قاشق غذاخوری شکر سه دقیقه هم میزنیم
مواد لازم برای تهیه کیک بدون فر🥧
🔸آرد ⇐ 2 پیمانه
🔸شیر ⇐ 1 پیمانه
🔸تخممرغ ⇐ 3 عدد
🔸بکینگ پودر ⇐ 2 قاشق غذاخوری
🔸 شکر ⇐ 1 پیمانه
🔸 وانیل ⇐ نصف قاشق چاییخوری
🔸روغن مایع ⇐ 1 پیمانه
🔸نمک ⇐ 1/4 قاشق چاییخوری
🦋آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف مخلوط کرده و از یک الک عبور میدهیم.
🦋تخممرغها را در یک ظرف شکسته و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن هم بزنید.
🦋سپس شیر و روغن را هم اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا کف کند.
🦋آرد و بکینگ پودر را به آرامی به مخلوط تخممرغها اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود.
🦋در مرحله آخر قابلمه تفلون را روی حرارت گاز قرار دهید و با مقداری روغن اطرافش را چرب کنید.
حدود 40 دقیقه برای پخت کیک زمان دهید و در این زمان بهتر است از دم کنید.
کیک خوشمزه شما آماده است، نوش جان
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونات مرغ 🥨🍗
مواد لازم :
سیب زمینی ۱ عدد
سینه درسته ۱ عدد
پیاز ۱عدد
سیر ۲ حبه
آویشن
پودر سوخاری
پودر پانکو
تخم مرغ
❤️
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لوبیا_پلو_شیرازی😍😋
موادلازم
برنج ۴ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ۲ پیمانه
شوید نیم کیلو
ادویه پلویی به مقدار لازم
نمک و زرد چوبه مقداری
آب رو جوش بیارید برنج رو که از قبل خیس کردین داخلش بریزید بهش نمک و زرد چوبه اضافه کنید وقتس نیم پز شد لوبیا رو که از قبل خیس کردیم و پختیم داخل برنج بریزید و برنج رو ابکش کنید کف قابلمه ته دیگ مورد نظرتون رو بندازید و یک لایه برنج یک لایه ادویه پلویی و دارچین و لایه بعد شوید تازه به دلخواه میتونید مابینش پیاز داغ هم بریزید این کار رو تا اتمام برنج ادامه بدید روی برنج رو میتونید اب و روغن بدید و ۴۵ دقیقه بذارید دم بکشه
نوش جان
.
#توپک_هویج_🥕
👈مواد لازم
5 عدد هویج
1 بسته بیسکوییت
نصف لیوان شکر
نصف لیوان گردو
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
1قاشق مربا خوری دارچین
پودر نارگیل برای غلتاندن
طرز تهیه👉
هویج ها را ریز رنده کنید و با دو قاشق غذاخوری دوغن مایع در تابه تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.شکر را اضافه کرده و تا زمانی که آب هویج ها کشیده شود آنها را خوب بپزید.سپس گردو خرد شده و دارچین را روی هویجها بریزید و بیسکوییتها را هم خرد کرده و اضافه کنید و با هم خوب ترکیب کنید و از این ترکیب تکه هایی بزرگتر از تیله بگیرید و در دست گرد کنید و در پودر نارگیل بغلطانید.نوش جان
14.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش خوراک لوبیا👌
#صبحانه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
13.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
#تهچین_دلبر_با_بادمجون🍆🍆
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
8.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
#غذای_کارمندی
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]