11.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به به چه روز دل انگیز 😍
و انشالله پربرکت 😍
سلااااااام سلام
صبحتون بخیر همراهان گرامی🤚
#پنکیک_كرم_دار
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۲ ق چ
شیر ۱۰ ق غ
روغن ۶ ق غ
شکر ۵ ق غ
آرد ۷ ق غ سرپر
بکینگ پودر ۱ ق م
نوتلا يا شكلات صبحانه به ميزان لازم
طرز تهیه :تخم مرغ های به دمای محیط رسیده رو با وانیل ۲ دقیقه بزنید ، حالا شیر و روغن و شکر رو اضافه کنید تا حل شدن کامل با همزن بهم بزنید ، حالا آرد و بکینگ پودر رو با هم الک کنید و اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و ۵ دقیقه بذارین استراحت کنه ، حالا به اندازه مشخص با ملاقه داخل ماهیتابه داغ مایه رو بریزین و بعد از ۳۰ ثانیه قبل از اینکه حباب ایجاد بشه به اندازه ای که روی سطح رو بپوشونه نوتلا یا شکلات صبحانه بریزین و بعد دوباره همون مقدار روش دوباره از مایه پنكيك بریزین و با احتیاط به یکباره برگردونید و بعد ۳۰ ثانیه آماده میشه و نوش جان
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
2.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای دیزاین روش هم #گاناش_فرم_گرفته درست کنید که دردسرای فرم دادن خامه قنادی رو نداره.🤩
#کرمفیل برای داخل #پیراشکی و #شیرینی_خامه ای و... هم خیلی مناسبه و خیلی خوشمزس...اصلا هم مزه و یا بوی تخم مرغ نمیده.🤩
✳️چیا میخواد:
زرده تخم مرغ:دوعدد
شکر:نصف پیمانه(100گرم)
وانیل:نصف ق چ
نشاسته ذرت:3 ق غ(30گرم)
شیر:یک پیمانه
کره:1ق غ
برای شکلاتی:
پودر کاکائو:1 ق غ
شکلات تخته ای:50 گرم
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#_ساندویچ_بستنی_توت_فرنگی
موادلازم📝
12 عدد بیسکوییت یا 12 اسلایس کیک
حدود 397 گرم بستنی توت فرنگی
2 پیمانه شکلات چیپسی سفید
1 قاشق سوپخوری روغن مایع گیاهی
✍طرز تهيه:
بستنی رو از فریزر دربیارین و 5-10 دقیقه بزارین یکم نرم شه و بعد با استفاده از اسکوپ بزرگ بردارین و روی بیسکوییت بزارین و روش بیسکوییت دیگه بزارین و خیلی کم فشار بدین، ولی نه زیاد که بیسکوییت بشکنه.
شکلات های چیپسی سفید و روغن مایع رو داخل کاسه مقاوم در برابر حرارت بریزید و 30 ثانیه بزارین مایکروویو، اگه آب نشه 15 ثانیه دیگه بزارین ولی زیاد نه، چون میسوزه.نصف ساندویچ هارو داخل شکلات آب شده کنین و روی کاغذ روغنی بچینین و 30 دقیقه بزارین فریزر.ساندویچ هارو میتونین تا یکماه داخل کاغذ روغنی یا فویل و داخل ظرف دربسته نگهداری کنید
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان با ڪرم فندوقی
مواد لازم
شیر ۲۵۰ میلے لیتر
شڪر ۸۰ گرم
روغن ۶۰ میلے لیتر
تخم مرغ ۱ عدد
مایه خمیر ۸ گرم (حدود ۱ ق غ سر خالی)
آرد ۵۰۰ گرم (سفےد یا گندم)
ڪرم فندقی،ےا نوتلا،ےا شڪلات صبحانه براے داخلش
قالبتون رو با ڪره چرب ڪنید.
روی خمیر هم ڪره بمالید.
برای ۱ ساعت اجازه بدین استراحت ڪنه.
پخت در دمای:
۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت
به مدت:
۳۰ دقیقه
مربا و نوتلا و پودر نارگیل براے روش به دلخواه
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
4.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رول_اسنک
بدون نیاز به ساندویج ساز
👩🍳مواد لازم
🍞پودر سوخاری ۱۰۰ گرم
🧀پنیر پارمزان رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
🍀جعفری تازه ۱ قاشق غذاخوری
🥪نون تست (ساندویچ) ۶ تکه
🍥پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
🧀پنیر موزارلا ورقه ای یا پنیر پیتزا ۱۲ تکه
🥓ژامبون ۶ تکه
🔅رول ها رو میذاریم توی فریزر تا خودشونو بگیرن و موقع سرخ کردن باز نشن (حدودا نیم ساعت).
🥚تخم مرغ کامل ۲ عدد
🍳روغن برای سرخ کردن
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
🍫🍪چیکلاتالی فیندیکلی کورابیه🍪🍫
شیرینی فندقی شکلاتی مخصوص عید😍
.
لیوان استفاده شده ۲۴۰ میلی لیتر
👈فنجان استفاده شده ۱۱۰ میلی لیتر (استکان کمر باریک ترکیه ای)
.
مواد لازم👇
۲۰۰ گرم کره نرم (هم دمای محیط)
کمی کمتر از ۱ لیوان پودر قند (به اندازه ۱ انگشت کمتر)
۱ عدد تخم مرغ
۱ ق چ وانیل شکری و یا نوک ق چ وانیل ایرانی
نصف فنجان چایخوری روغن مایع
۱ پینس نمک (بین انگشت شصت و اشاره)
تقریبا ۳ لیوان آرد
.
مواد رویه👇
فندق خرد شده
شکلات آب شده
مواد گاناش وسط شیرینی👇
۴ ق غ خامه صبحانه
۹۰ گرم شکلات
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
#رولت_کاکائویی🌹🍃
طرزتهیه
👇👇👇
۴عددتخم مرغ ونصف شکر رو خوب بزنین حداقل 5 دقیقه، بعد ۱ق.غ ماست۱ق.غ روغن ۱ق.غ ابلیمو۵گرم وانیل۲ق.غ پودر کاکائواضافه کنین و بزنین، و در آخر ۱ونیم آرد رو با۱۰گرم بکینگ پودر الک کنین و اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بریزین (نه کلفت نه نازک)و در فر گرم شده 170-180 درجه بپزین ولی نزارین زیاد روش سرخ شه. مدت زمان پختش بستگی داره که سینی تون چه اندازس. از فر دربیارین و روش دستمال بزارین و با کاغذ روغنی زیرش،آرام و با دقت رول کنین بعد که سرد شد، کرم یا خامه مورد نظر رو بمالین و رول کنین دوباره و روش سس بدین و شکلات رنده کنین
نوش جان👌
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
3.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکی_فندقی_نوتلا
🥳🥳🥳🥳🥳
برای تقریبا 14 عدد
خمیر:
کره سرد ۷۵ گرم
شکر 65 گرم
2 عدد زرده تخم مرغ
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
آرد 150 گرم
2 عدد سفیده تخم مرغ
حدود 100 گرم فندق خرد شده
نوتلا
1. همه چیز را برای خمیر خوب ورز دهید، در سلفون بپیچید و 30-60 دقیقه خنک کنید.
2. دوباره خمیر را ورز دهید و به شکل توپ های هم اندازه در آورید.
3. گلوله ها را ابتدا در سفیده تخم مرغ و سپس در فندق خرد شده بغلتانید.
4. با پشت قاشق چوبی یک حفره درست کنید.
5. در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید.
6. پس از سرد شدن، حفره را با نوتلا پر کنید.
7. نوتلا رو کمی گرم کنید تا کمی مایع شود
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]
فلافل جنوبی
دو پيمانه نخود رو ٤٨ساعت خيس كنيد و تو اين دو روز مدام ابش رو عوض كنيد بعد دو روز به راحتي پوستش جدا ميشه پوست نخودها رو در بياريد یک پياز متوسط رو پوره كنيد ابش رو بگيريد حالا نخودها ،پوره پياز ،نصف يك بوته كوچيك سير (٤تا ٥تا حبه )،١/٤پيمونه اب ،يك قاشق غذاخوري سركه سفيد ،يك قاشق چايخوري بيكينگ پودر ،و ٣قاشق غذاخوري ارد نخودچي و ادويه ها كه شامل نمك ،فلفل قرمز ،تخم گشنيز پودر شده و كمي زيره رو اضافه مواد رو ميكس كنيد تا مواد يكدست بشه
بعد بريزيد تو ظرف سه تا ٤ساعت بزاريد تو يخچال و بعدهم تو ظرفي كه گود و خوب روغنش داغ شده و غوطه ور بايد باشد با قالب فلافل قالب بزنيد و سرخ كنيد
.👩🌾.
[<🍕😋@ashpazy_irani >]