eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.2هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
#ترفند_آشپزی براي اينکه تخم مرغ ترک خورده را در آب بجوشانيد,قبل از اينکه آن را در آب بيندازيد,آهسته وآرام جای شکستگی های آنرا آبلیموونمک بزنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
ژله هارو داخل سربطری بریزید سفت شد عکس باربی هارو باخلال دندون بچسبونید روش خیلی خوشکل میشن ....من بخاطر اینکه دامنهای باربی حالت بگیره از بطری روغن ودوغ که شیارداره استفاده کردم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
برای پوست کندن راحت گوجه فرنگی ابتدا برش کوچک و مربع شکل روی پوست گوجه ایجاد نمایید این برش نباید گوجه را نصف کند بلکه فقط باید روی پوست آن باشد سپس گوجه ها را درچند ثانیه آب جوش قرار دهید و بعد در آب سرد قرار دهید تا به آسانی پوست شان گرفته شود‌🍅🍅 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهدیگ_برگ_مو ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#پنکیک_صبحانه 🍪 يه دونه تخم مرغ رو با سه قاشق غذاخوري شكر سه قاشق غذاخوري روغن مايع و كمي وانيل هم بزنيد حسابي . يك پيمونه و دو قاشق غذاخوری آرد رو با يك قاشق چايخوري بكينگ پودر و يك چهارم قاشق چايخوري نمك الك كنيد و به مخلوط تخم مرغ اضافه كنيد و در آخر هم يك پيمونه ( پیمونه شیرینی پزی یا لیوان فرانسوی دسته دار ) سر خالي شير بريزيد و مواد رو حسابي هم بزنيد تا يكدست بشه . تابه نچسب رو بذاريد روي حرارت تا داغ بشه نیاز به چرب کردن نداره ، يك ملاقه از مايه پنيك بريزيد تو تابه وقتي حباب زد برش گردونيد تا سمت ديگه اش با حرارت ملايم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
هدایت شده از دکوراسیون برتر🌹
🍃🌸پروردگارا برای نعماتی که هر روز با هزار عشق و امید به من میدهی از تو سپاسگزارم نعمتی کـه نامش زندگـی‌ ست اکنون در ماهی بزرگ بخاطر عزمت امام حسین زندگی را شروع میکنیم روزتون حسینی 🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
#ترفند_آشپزی حتما مرغ سالاد الويه رو و با پياز و كرفس و فلفل دلمه و يه حبه سير و نمك آبپز كنيد كه آبش خوش طعم باشه. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فصلِ #هلو هاى خوشمزه اومده😋 اينم از يك #دسر_هلويي خوشمزه براى مهمانى هاى شما عزيزان👇 شیر.......... ۱ پیمانه شکر..........۱/۲پیمانه پودر ژلاتین....۲ ق غ هلوی پوست گرفته و پوره شده. ۲۵۰ گرم بستنی وانیلی یا خامه‌ی‌صبحانه.....۱ پیمانه 🌀طرز تهیه: پودر ژلاتین را در ۲/۳ لیوان آب ریخته روی گاز با دمای کم گذاشته و هم بزنید تا در آب حل شود. همه‌ی مواد بالا را درون مخلوط‌کن ریخته و هم زده تا یکدست شود. ژلاتین خنک شده را به مواد افزوده و باز هم بزنید. مایه‌ی دسر را در قالب ریخته و ۳-۴ ساعت در یخچال نگه دارید تا به خوبی بسته و سفت شود. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ژله_فلفل_دلمه_ای ژله موز یک بسته ژله پرتقال یک بسته ژله طالبی یا کیوی یک بسته رنگ خوراکی 🍜طرز تهیه: پودر ژله در سه رنگ فلفل دلمه ای را هر کدوم از این پودر ژله هارو جدا با یک لیوان آب جوش به روش بن ماری یعنی روی حرارت غیر مستقیم کاملا حل میکنیم ومیگذاریم کاملا سرد بشه وبعد از اینکه سرد شد سه چهارم لیوان شیر بهش اضافه میکنیم ودرقالبمون که ته بطری نوشابه خانواده است میریزیم ودر یخچال به مدت 4تا5ساعت قرار میدهیم.دورنگ دیگر را هم باهمین روش آماده میکنیم. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ترفند_آشپزی🍴 🔰 براى تهیه سبزى پلو👇 🔸قبل از افزودن باقلا به برنج آبکش‌شده، آن را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه در آب جوش قرار دهید و با دم کشیدن کامل برنج، باقلا‌ها نیز مغزپخت خواهندشد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#فريز_كردن_كلم_بروكلی براي شستن كلم بروكلي آنرا در آب سرد با كمي نمك خيس كنيد. بعد آنرا شسته و بزاريد در آبكش آب اضافي آن خارج شود. كلم بروكلي را به اندازه دلخواه خرد كنيد. بروكلي ها به مدت ٣ دقيقه در آبجوش بجوشانيد.آبكش كرده و ٣ دقيقه هم داخل آبسرد قرار دهيد و مجددا آبكش كنيد. وقتي كلم بروكلي ها خشك شد. يك لايه داخل كيسه زيپ كيف بچينيد. فقط دقت كنيد كه كلمها روي هم قرار نگيرند، بعد آنرا داخل فريزر قرار دهيد، در هر بار ميزان مورد نياز خود را به راحتي از زيپ كيف خارج كنيد. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani