eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
12.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه فقط سیبزمینی و یه بطری خالی داری حتما این ترفند خوشمزه رو امتحان کنید😍 سیب زمینی رو پوست بگیرید و همراه نمک بزارید کامل آب پز بشه . از صافی رد کنید و همراه آرد و نشاسته ذرت با هم کاملا مخلوط کنید ورز بدید چونه درست کنید و با بطری فرم‌ بدید . داخل ظرفی کره و روغن و سس سویا و سرکه و سیر و پیاز خورد شده، نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه رو کامل تفت بدید سیب زمینی های فرم داده شده رو اضافه کنید و به آرومی هم‌بزنید تا کامل مزه دار بشن . طعم این سیبزمینی ها بینظیر‌ میشه حتما امتحانش کنید😋 .
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 خمیر پیتزا مواد گوشتی پیتزا برای من شامل(گوشت و فلفل و پیاز و ذرت و هویج و نخود فرنگی،یکم رب گوجه فرنگی بود که تفت دادمش) شما میتونین هر موادی دوس دارین درست کنین حتی مرغ و مواد دیگه. پنیر پیتزا سس سفید یا قرمز گوجه بزرگ یا گیلاسی حلقه شده خمیر پیازا رو حسابی پهنش میکنیم به قطر یک سانتی متر(چون بره داخل فر خودش کمی پف میکنه)،بعد با یه لیوان یا کاسه که دایره شکل هست(هر سایزی که دوس دارین)دایره دایره قالب بزنین و بعد داخل سینی فر که چربش کردین بزارین و نون هارو ۳ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بزارین. بعد که دراومد روی نون هارو با سس سفید و سس گوجه بمالید و انواع ادویه هایی که دوس دارین بزنین و بعد از مواد گوشتی روش بریزین،پنیر پیتزا روش بریزین و بعد روش حلقه گوجه و جعفری خورد شده میتونین بریزین،بزارین داخل فر فر رو از قبل ۱۰ دقیقه گرم کنین با دمای۱۸۰ درجه و بعد ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بزارین داخل فر با همون ۱۸۰
12.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی تنوری با سس قارچ 🥔 🥔
20.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحدم پیک مسیحا دم جانان آمد گفت برخیز که آرام دل و جان آمد سحر از پرده نشینان حریم خلوت نغمه برخاست که شاهنشه خوبان آمد نیمه شعبان فرخنده باد
11.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ هات داگ با سس مخصوص 🌭 🌭
5.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 چلو ماهیچه بدون قروفر وامااا دهن آب میشد😉 ماهیچه رو خوب بشورید وبزارید تو آبکش تا آبش کاملا بره تو این فاصله یک عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد کنید . کمی روغن رو داخل قابلمه ریخته پیاز رو بریزید ماهیچه ها روش شعله رو کم کنید وبزارید با شعله کم پیازا تفت بخورن سه یا چهار حبه سیر رو پوست گرفته وبه ماهیچه اضافه میکنیم فلفل سیاه وفلفل قرمز دو قاشق زعفران دم کرده بزنید(من زردچوبه نزدم میخوام بوی زعفران رو حس کنم) ماهیچه و پیاز که با هم تفت خوردند آب بریزید( به اندازه ای آب بریزیدکه روی ماهیچه رو بگیره )درشو بزارید وشعله رو کم کنید تا آروم آروم بپزه وجابیفته 😉آخر پخت نمک بزنید وبا پشت قاشق سیر رو له کنید. آگه عجله دارید میتونید تو زود پز بپزید منتهی آب کمتر بریزید سیر اختیاریه میتونید نزنید😊
4.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سینه مرغ رو به نوارهای باریکی برش میزنیم ورول میکنیم وبه سیخ میکشیم نگران تکه وتکوهای که از سینه باقی میمونه نباشید همه رو به اضافه یکی دوتکه ران چرخ کردم میتونید با تکه ها اضافی پیتزای مرغ/پیراشکی/ماکارونی.... درست کنید مقداری زعفران دم میکنیم وبا برس به مرغای سیخ کشیده شده میمالیم. یک عدد پیاز بزرگ رو خرد میکنیم یکی دوقاشق روغن زیتون نمک فلفل کمی زردچوبه یک حبه سیر رنده شده کمی آب لیمو رو با هم قاطی میکنیم ومرغای زعفرانی رو میزاریم مابین مواد ودر ظرف رو میبندیم ومیزاریم یخچال یک شب، فرداش مرغا رو در میاریم ومی تکونیم تا مواد ازش جدا شه وتو روغن با شعله متوسط سرخ میکنیم وبا پلو نوووووش جان میفرماییم گوجه فرنگی وفلفل دلمه ای هم با همون سیخای چوبی سرخ کردم (عزیزان آگه بخواید گوجه فرنگی ومرغ رو یک درمیان بزنید وسرخ کنید گوجه ها زود وا میرن وله میشن ولی هنوز مرغ پخته وسرخش نشده)در ماهی تابه رو بزارید هم مرغ مغز پخت میشه هم روغن نمیپاشه تا موقعی که داره کم کم سرخ میشه
2.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند برای پخت سریع گوشت 🥩 🥩