eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.5هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
4.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 سینه مرغ رو به نوارهای باریکی برش میزنیم ورول میکنیم وبه سیخ میکشیم نگران تکه وتکوهای که از سینه باقی میمونه نباشید همه رو به اضافه یکی دوتکه ران چرخ کردم میتونید با تکه ها اضافی پیتزای مرغ/پیراشکی/ماکارونی.... درست کنید مقداری زعفران دم میکنیم وبا برس به مرغای سیخ کشیده شده میمالیم. یک عدد پیاز بزرگ رو خرد میکنیم یکی دوقاشق روغن زیتون نمک فلفل کمی زردچوبه یک حبه سیر رنده شده کمی آب لیمو رو با هم قاطی میکنیم ومرغای زعفرانی رو میزاریم مابین مواد ودر ظرف رو میبندیم ومیزاریم یخچال یک شب، فرداش مرغا رو در میاریم ومی تکونیم تا مواد ازش جدا شه وتو روغن با شعله متوسط سرخ میکنیم وبا پلو نوووووش جان میفرماییم گوجه فرنگی وفلفل دلمه ای هم با همون سیخای چوبی سرخ کردم (عزیزان آگه بخواید گوجه فرنگی ومرغ رو یک درمیان بزنید وسرخ کنید گوجه ها زود وا میرن وله میشن ولی هنوز مرغ پخته وسرخش نشده)در ماهی تابه رو بزارید هم مرغ مغز پخت میشه هم روغن نمیپاشه تا موقعی که داره کم کم سرخ میشه
2.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند برای پخت سریع گوشت 🥩 🥩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هرچی سوخاری تا حالا خوردی بذار کنار این یه چیز دیگه اس😎😎 مواد لازم: بال و کتف ۱ کیلو سرکه سفید ۱ ق غ روغن زیتون ۳ ق غ فلفل سیاه و قرمز نوک قاشق چ پاپریکا ۲ ق م کاری ۱ ق م پودر سیر ۱ ق م نمک ۱ ق چ ماست یک پیمانه دو بسته چیپس دو بسته بیوگلز مواد لازم برای سس چیلی تای: آب یک و نیم لیوان سرکه سیب نصف لیوان فرانسوی شکر یک سوم لیوان سویا سس دو ق فلفل قرمز یک ق مرباخوری نمک نصف ق چ پول بیبر سه ق غ نشاسته ذرت یک ق غ سیر سه حبه 🌟
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ مرغ😋 اینم یه دستور بیست دقیقه‌ای برای عزیزانی که فرصت آشپزی ندارن😍 *اگه می‌خوای رژیمی باشه پنیر و مایونز رو حذف کن (برای سس میتونید از ترکیب ماست پرچرب و روغن زیتون و کمی کچاپ استفاده کنید) اسم سسی که در ویدیو استفاده شد وُسْتِشِر هست (یک سس تخمیری انگلیسی) در واقع خوندن و نوشتن این واژه تفاوت داره (ورچسترشایر نوشته میشه) از این جهت مثل خیلی کلمات دیگه به صورت غلط وارد زبان فارسی شده. فلفلی هم که اضافه شد پول بیبر هست فلفل حلبی که پرک شده بهش فلفل ترکی هم میگن (کمی مرطوبه) و خیلی هم تند نیست 🌟
6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😍 دو عدد موز ۱۸۰ گرم بیسکویت (یا به مقدار لازم ) ۱۰۰ گرم شکر (تقریبا نصف لیوان) ۱۰ گرم وانیل شکری (یه ق چ خ ) ۷۰ گرم پودینگ ( تقریبا نصف لیوان ) ا لیتر شیر (تقریبا ۴ لیوان ) اول قالب مورد نظر تون رو خوب چرب کنید و موز رو حلقه کنید بچینید توش و بیسکویت ها رو بچینید رو موزها بعد شکر و وانیل و پودینگ و شیر رو بریزید تو قابلمه و بگذارید رو گاز مرتب هم بزنید تا قوام بیاد بعد بریزید رو بیسکویت ها و روش سلفون بکشید و بگذارید یخچال تا دو ساعت بمونه بعد برگردونید تو ظرف سرو و روش رو با عسل یا کارامل یا هر چیزی که دوست دارین تزیین کنید و نوش جان کنید خیلی راحت و خوشمزه 🌟
17.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عدس پلو داریم چه عدس پلویی کته و‌ راحت مواد لازم برای هر پرس عدس پلو ۱۱۰ گرم برنج ۵۰ گرم عدس ۴۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱۰ گرم پیاز خام رنده شده برای ترکیب با گوشت جرخ کرده کشمش ۱ ق غذاخوری یا ۲ عدد خرما ادویه گوشت : نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و دارچین 🌟
17.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش فیله استریپس🥰🍗 🌺🍃
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 برنج ٢پیمانه جعفری ساطوری ١٠٠گرم تخم‌مرغ ٢عدد زعفران دم کرده ٢ق چ شیر٢قاشق غ پودر سوخاری ٣٠٠گرم گوشت چرخ کرده ١۵٠گرم پیاز ١عدد،سیر ۱ حبه رب گوجه ١قاشق فلفل دلمه خرد شده ١عدد نمک،فلفل، آویشن، زردچوبه مقداری 👩‍🍳👩‍🌾
12.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این مدلی انار فریز کن🤩 🌺🍃
8.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗😋😍 ۸ عدد ران مرغ سیبزمینی ۳ عدد پنیر ۱۰۰ گرم پاپریکا ۱ ق غ آرد سوخاری ۳ ق غ آرد سفید ۱ ق غ برای سرخ کردن؛ آرد سفید یک کاسه آرد سوخاری یک کاسه تخم مرغ ۲ عدد ابتدا سیبزمینی رو آبپز کرده و ران مرغ هارو با فلفل و نمک سرخ میکنیم وبا اب جوشیده و پیاز میذاریم بپزه و وقتی که پخت مرغ رو‌خورد کرده و سیبزمینی آبپز و نمک و فلفل و پنیر پارمسان و‌ آرد سوخاری و پاپریکا و آرد سفید مخلوط و دور استخوان های شسته شده میپیچیم و نیم ساعت در یخچال گذاشته و در آرد سفید سپس تخم مرغ و بعد آرد سوخاری غلتونده و در روغن داغ سرخ میکنیم یا در فر از قبل گرم شده ۲۰۰ درجه به مدت بیست دقیقه ‌ 🌼