448.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امـروزتون شــاد
و دلتون فقط جای
خوشحالی و عـشق
ســلام روز بخیر رفقـای جـان☕️🌞
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎈 اسنک پنیری خوشمزه و اسان
فوروارد یادتون نره ❤️
#شیرینی_نوروزی
#کوکیهای_پسته_و_بادام
🔷مواد لازم:
🔹کره ۲۲۵ گرم
🔹شکر ۱۴۰گرم
🔹زرده ی تخم مرغ ۱عدد
🔹اسانس بادام چند قطره(یا ۱/۴ ق.چ وانیلین)
🔹 آرد ۲۲۵ گرم
🔹نمک یه پینچ
🔹پودر بادام ۵۵ گرم
🔹پسته ریز خرد شده ۵۵ گرم
♨️طرز تهیه:
کره و شکر رو با همزن برقی بزنید تا صاف و سبک شود،سپس زرده و اسانس را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین تا مایه روشن شود.اینک آرد و نمک را بیفزایید و در آخر پودر بادام را ترکیب کرده و خمیر فراهم شده را در کیسه پلاستیکی گذاشته و ۳۰ الی ۶۰ دقیقه استراحت دهید.
فر را با دمای ۱۷۵درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر را بین دو کیسه به ضخامت ۳ تا ۴ میلی متر باز کنید. پسته ها را روی خمیر بپاشید و با وردنه کمی فشار دهید.
کاتر دلخواه زده و در سینی مناسب بچینید. و به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که زیر کوکی ها طلایی شوند بپزید.
9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بلال کبابی😍😋
بلال کبابی با عطر ذغال و طعم ذرت مکزیکی
ذرتهاتونو برش بزنید
پوستهاشو ی اب بکشید ته قابلمو بزارید بعد داخلشو ی لیوان اب و ی نصف تا یک لیوان شیر بریزید البته به حجم بلالتون داره من ۳ تا بلال درشت بود و بعد ی مقدار کره داخلش بندازید و درشو ببندید بزارید رو شعله ملایم خوب پخته بشه اگر بدونید چقدر خوشمزه و ابدار و خوش طعممیشه اوف🥰😌😋
برای سسش پنیر میتزا و اویشن و نمک و اگر ی مقدار تند دوست دارید پولبیبر (یک نوع فلفل و ادویه ترکی )و ی مقدار من ادویه معطر جادویی مادربزرگ ریختم شما هر چی دوست دارید ولی نمک و اویشن از دست ندید اگر بقیرو نداشتید
خلاصه پنیر که اب شد و مخلوط شد سس امادس
ی نکته اگر میخواید ذرتها عطر ذغال بگیره و طعمجنگلی داشته باشه در اخر ی مقدار ذغال بزارید رو شعله که گداخته بشه داخل ی ظرف بریزید در نهایت ی مقدار روغن مایع روش بریزید
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_خرمایی😍😋
آرد سفید حدود ۳۵۰_۳۰۰ گرم (تقریبا دو تا دو ونیم لیوان،البته ارد کم کم و تا جایی ریخته شود که خمیر کاملا لطیفی شکل گیرد ممکنه کمتر یا حتی کمی بیشتر ازاین میزان هم استفاده شود زیاد ازحد نریزین بافت نون سفت میشه)
خمیر مایه ۱ق غ سرصاف
شیر ولرم ۱/۲لیوان
روغن مایع یا کره اب شده ۱/۳لیوان
وانیل کمی
زعفران دم کرده ۱ق غ (دلخواهه اگر خواستین رنگ خمیر زردرنگ بشه)
شکر ۲ق غ سرپر
شیرخشک ۲ق غ (نداشتین حذف بشه)
تخم مرغ کوچک ۱عدد
مواد لازم برای بین خمیر:
خرمای پوست وهسته گرفته ۳۰۰گرم
گردوی نگینی،پودرهل،پودر دارچین به مقدار لازم
کره ۱ق غ
16.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کباب
لیست خرید:
فیله گوسفندی(۵۰۰ گرم)
میتونید از سردست یا رون گوسفندی هو استفاده کنید
فلفل کاپی رنگی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه رنگی ۲ عدد
گوجه ۵ عدد
رب نصف قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه
پودر سماق
دارچین نوک قاشقچایخوری
زعفرون دمکرده به مقدار دلخواه(برای رنگ بهتر)