eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
164.4هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
27.3هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از کیک پیتزای🍕 پودر خمیر مایه ۲ ق چ خ شکر ۳ ق چ خ شیر پرچرب یا اب یک لیوان اب ولرم یک چهارم پیمانه روغن مایع ۵ ق غ خ نمک نصف ق غ خ تخم مرغ یک عدد ارد سفید نیم کیلو 👇👇👇 پودر خمیر مایه+یک چهارم پیمونه آب ولرم+ یه ق شکر رو مخلوط کرده و روی ظرف رو می پوشونیم تا ده تا پونزده دقیقه مخمر به عمل بیاد. توی ظرفی دیگه تخم مرغ زده شده رو با شیرولرم یا آب ولرم بقیه شکر و نمک .روغن مایع و مخمر عمل اومده رو با هم قاطی می کنیم و به ارومی ارد رو بهش اضافه می کنیم تا موقعی که خمیر به دست نچسبه .ده دقیقه ورز می دیم و ظرفی رو چرب می کنیم خمیر رو توش می زاریم جای گرم تا دوساعت که پف کنه
19.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیزکیک نوتلا خوشمزه و جذاب😍😋 بیسکوییت ساقه طلایی خامه صبحانه پنیر خامه ای ژلاتین شکلات صبحانه پودر قند کره شیر کاکائو شکلات صبحانه پودر قهوه پودر کاکائو ژلاتین
11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 عدد 🧅 سیر ۴حبه بزرگ 🧄 گشنیز،جعفری،نعنا خرد شده ۲لیوان 🍀☘️ رب انار ۶ ق غ لیمو ترش ۲ عدد 🍋 گردو خرد شده ۳ ق غ زرشک ۲ ق غ نمک،فلفل سیاه ۱ ق چ زنجبیل،زیره،زردچوبه نصف ق چ سرخالی میزان پخت بسته به سلیقتون داره نیم ساعت داخل فر با دمای ۱۸۰ باشه خوب و آبداره اما اگر خشک تر دوست دارید ۴۵ دقیقه بزارید داخل فر
دوستای گلم من عدس پلو رو با دارچینی که لابلای برنج میپاشم، خوش عطرش میکنم گوشت چرخ کرده رو با پیاز فراوان سرخ میکنم بهش زرچوبه و ادویه میزنم و کشمش پلویی و لابلای برنج و یه مقدارم برا تزیین، از طرفی کلی بال مرغ داشتم که قرار بود کباب کنم(یه روزی) ولی خب با زردچوبه و ادویه پختمشون بالای مرغ رو سرخ کردم و پایین مرغ رو ریش کردم با زعفران دم شده سرخشون کردم میتونید با زردچوبه هم سرخشون کنید و روی پلو گذاشتم خیلی خوشمزه میشه امتحان کنید
11.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت من سیصد گرم گوشت را با یه پیاز رنده شده ونمک وفلفل وزردچوبه وگرد لیمو عمانی وپودرزیره وپودر دارچین ودوقاشق ارد نخودچی خوب ورز دادم وبه اندازه یه گردو کوفته ها را درست کردم سایزش دست خودتان است وتوی روغن سرخ کردم لپه را با یه دونه برگ بو وچوب دارچین نیم پز کردم چون بقیه پخت را توی خورشت انجام میده یه پیاز را توی روغن تفت دادم سبک که شد پوره دوحبه سیر را اضافه وتفت دادم بعد دوقاشق رب واونم تفت دادم تا رنگ باز کنه بعد یه گوجه متوسط را ریز خرد کردم واضافه کردم بعدزردچوبه وفلفل وادویه خورشتی زدم واب گوجه که در امد نخود را اضافه کوفته و سیب زمینی خام من سرخ نکردم وابجوش ریختم زیاد اب نریزید که خورشت خیلی ابکی بشه وحرارت را ملایم کردم تا مواد پخته وکاملا جا بیفته
14.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شام سه سوته😍😋 مواد لازم: کنسرو تن ماهی🐟 ۱ عدد خیارشور🥒 ۱ عدد بزرگ ذرت🌽 ۲ ق غ خ پیاز سفید🧅 ( ۱/۴ یک‌پیاز کوچیک ) سس کچاپ یا مایونز 🍅۱ ق غ خ شوید و یا جعفری🍀🌿 به میزان دلخوا‌ه پنیر پیتزا 🧀به میزان دلخواه نان تست 🍞 برای ادویه هم من فقط از نمک ، فلفل سیاه و کمی پودر سیر استفاده کردم🌶🧂🧄 حرارت بالای فر رو روشن کن دما رو روی ۱۸۰ درجه بذار و ۵ دقیقه تست هارو بذار تو فر تا پنیرش برشته بشه😋 این مقدار مواد به شما ۴ الی ۶ عدد تست به شما میده ، بستگی به سایزِ نون تست داره.
13.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر بادام عسلی😋😍 ~مواد لازم: 125 گرم کره (در دمای اتاق) 2 عدد تخم مرغ 1 پیمانه پودر قند نصف لیوان فرانسوی روغن 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری وانیل آرد به مقدار لازم (به صورت کنترل شده اضافه کنید) ~برای شربت: 2.5 فنجان شکر (هر فنجان نصف لیوان فرانسوی) 3 لیوان آب یک برش نازک لیمو
16.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ کره و سماقی😍😋 چیزی هم داریم که بهش کره و سماق بزنیم خوشمزه نشه؟ مواد لازم:مرغ کامل۱ عدد،پیاز درشت ۴ عدد،سیر ۳ حبه،کره ۵۰ گرم،سماق قرمز ۴-۵قاشق واسه مرحله آخر که مرغ میره توی فر از بالای فر فقط ۱ ربع بهش حرارت بده تا برشته بشه🥰
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیس پک شکلاتی دلبر مثل بازاری🧋🧋 🤩➡️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 📌 کره نرم - 120 گرم 📌 تخم مرغ -3 عدد. 📌 شکر-150 گرم 📌 وانیل شکری-2 قاشق چایخوری 📌 شیر -75 میلی لیتر 📌 آرد -225 گرم 📌 پودر بیکینگ-1.5 قاشق چایخوری. 📌 کمی نمک ⠀ کره نرم را با شکر ، وانیل شکری و کمی نمک ترکیب کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هرکدام خوب مخلوط کنید. آرد را با بیکینگ پودر ترکیب کنید. نیمی از مواد خشک را به مواد مایع اضافه کنید.. شیر را بریزید. مواد خشک باقی مانده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند. خمیر را به نسبت 2/3 درون قالب ها بریزید. بادمای 170 و به مدت 39-35 دقیقه
7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی شکم پر شکم ماهی رو خالی وپولک روی پوست ماهی رو جدا کرده تمیز شسته وبزارید آبش کاملا بره با کارد برشی به عمق نیم سانت میزنیم نمک دانه درشت میپاشیم وبه مدت یک الی دوساعت کنار میزاریم زیاد نمک نزنید که ماهی شور بشه من بعدا ماهی رو نمیشورم با همون نمک میپزم مواد داخل شکم ماهی سبزی گشنیز وشنبلیه وکمی جعفری من کمی هم نعنا زدم مقدار گشنیز از همه بیشتر ونعنا از همه کمتر ریز خرد کرده با دستگاه غذا ساز بزنید یکی دو پالس بهتره شنبلیه زیاد نزنید که تلخ بشه پیاز وسیر رو با هم تفت میدهیم وسبزی رو میریزیم تا با هم تفت بخورم کمی فلفل تند قلمی وزردچوبه وفلفل سیاه رو میزنیم فلفل تند اختیاریه گردوی خرد شده رب انار همه رو باهم تفت میدهیم و کنار میزاریم تا خنک بشه بعد از خنک شدن میریزیم تو شکم ماهی اشکم ماهی رو با خلال دندان ویا نخ وسوزن فیکس میکنیم 🌟