5.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوفته_سیب_زمینی😍😋
400 گرم گوشت چرخکرده
4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر
1 تخم مرغ کوچک
4-5 شاخه جعفری ، ریز خرد شده
1 قاشق چایخوری نمک
1/2قاشق چایخوری زیره
1/4قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
10-12 سیب زمینی ریز
1 قاشق غذاخوری روغن
1/2 قاشق غذاخوری کره
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/2قاشق غذاخوری رب فلفل
1/2 قاشق چایخوری آویشن
1.5 لیوان آب
نمک،فلفل
مواد کوفته را در یک کاسه بریزید و خوب ورز دهید. با دست نم دار به اندازه گردو برداشته ،فرم دهید و در سینی فر بچینید سپس سیب زمینی های کوچک را از وسط نصف کنید و بین کوفته ها قرار دهید،برای آماده کردن سس، کره و روغن را در قابلمه کوچکی گرم کنید،رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با هم تفت دهید آب و ادویه ها را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد،بعد از روی حرارت بردارید و روی کوفته و سیب زمینی بریزیدسینی را در فر از قبل گرم شده با حرارت 190 درجه برای حدود 40 دقیقه گذاشته تا سیب زمینی ها نرم شوند،سپس 10 دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن برشته شود و گرم سرو کنید
🌟
#ژله_عید🌱
ژله تنگ ماهی 🐠
بسته به اندازه تنگتون ژله چند بسته ژله آلوورا و یک بسته بلوبری رو باهم مخلوط کنید و بزارید یخچال تا نیم بند بشه بعد در بیارید و هم بزنید که حالت کفی بشه مثل آب دریا ته تنگ رو شکلات سنگی بزارید بعد مقداری از ژله رو داخل تنگ بزارید و بزارید ببنده بعد چند دونه پاستیل ماهی داخلش بزارید بعد دوباره مقداری از ژله بریزید و بزارید ببنده بعد دوباره ماهی بزارید و دوباره ژله و به همین ترتیب تا تمام بشه 😍
🍃🌸
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍗🌶️🥫جوجه چینی با سس تارتار😍😋
مواد لازم:
۱-فیله یا سینه مرغ ۶۰۰ گرم
۲-آرد سفید ۱۶۰ گرم
۳-دلستر ساده ۱ لیوان
۴-جوش شیرین ۱٫۴ ق.چ
۵-زعفران دم شده ۱ ق.غ
۶-نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم
سس:
۱-سس مایونز ۱ پ
۲-خیار شور ۲ عدد
۳-ترخون خشک ۱ ق.چ
۴-آبلیمو ۱ الی ۲ ق.غ
۵-نمک و فلفل به میزان لازم
نکات:
۱- غلظت خمیر بنیه باید به اندازه غلظت ماست باشه نه خیلی شل و نه خیلی سفت.
۲- نباید خمیر را زیاد هم بزنید، چون از حالت پفکی خارج میشه و به فیله ها نمی چسبه.
۳- فیله یا سینه های مرغ آغشته به خمیر بنیه را یک به یک در داخل روغن داغ سرخ کنید، حتما باید دو طرف فیله ها را در روغن برگردونیم تا به خوبی بپزن ، زمانی که مرغ ها طلایی رنگ شدند، اون ها رو روی دستمال روغن گیر آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی شون گرفته شه.
🌟
1.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رول ژامبون و پنیر
فینگرفود راحت و خوشمزه
مواد لازم :
نان تست
پنیر موزارلا
ژامبون
تخم مرغ
🌟
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ بمب دو نفره😍😋
مواد لازم :
تفاله پیاز ۵۰ گرم
قلوهگاه گوساله ۱۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
فیله مرغ ۲ عدد
قارچ ۱۵۰ گرم
ادویهها :
پودر سیر
جعفری خشک
سس باربیکیو
نمک، فلفل سیاه
مواد مرینیت :
نمک، فلفل قرمز
زنجبیل تازه
سس خردل
#ساندویچ_بمب_دونفره
🌟
19.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•بادمجون شکم پر😍😍
ترکیب بادمجون با هرچیزی عالیه 🤌🏻
16.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد مرغ مجلسی درست کن 🍗🥗😍😋
سیب زمینی پخته رنده شده : ۶ عدد
نمک و فلفل سیاه
سس مایونز
ذرت : ۱/۲ کنسرو
هویج رنده شده : ۲ عدد
سینه مرغ پخته و ریش شده : ۲ عدد
خیارشور ریز شده : ۱ پیمانه
جعفری خورد شده : ۳ قاشق غذاخوری
18.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهچین میگو خیلی خفن و مجلسی😍😋
میگو : به مقدار لازم
زعفران : زیاد و با دست و دلبازی
ماست چکیده ساده : ۳-۴ قاشق غذاخوری
نمک : مقداری
زست لیمو : مقداری
روغن زیتون : یه مقدار
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
هویج : ۲ عدد متوسط
کشمش : ۱/۵ قاشق غذاخوری
زرشک : ۱/۵ قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ : ۱ عدد
گلاب : ۱ قاشق مرباخوری پر
برنج آبکش شده : ۲ پیمانه
گردو : یه مقداری
14.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی ۱ دقیقه ای 😍😋
مواد لازم:
آرد 🥡دو قاشق غ خ
پودر کاکائو🍫 نصف قاشق غ خ
شکر🍚 یک قاشق غ خ
بیکینگ پودر🥄 یک چهارم قاشق غ خ
شیر 🥛سه قاشق غ خ
روغن مایع 🥃یک و نیم قاشق غ خ
کافیه که فقط همه ی موادُ خوب مخلوط کنید و اگه دوست داشتی وسطش شکلات تخته ای/سکه ای یا حتی نوتلا بریزی و یک دقیقه بزاری تو مایکروویو تا بپزه😍
مقدار مواد تو این کیک خیلی مهمه اگه رعایت نکنید یا کیک سفت و لاستیکی میشه یا نمیپزه و پف نمیکنه پس حتما به مقدار ها توجه کنید
10.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پلو_مکزیکی
حتما امتحانش كنيد .
مواد اوليه به ازاي ٤ نفر
٤٠٠ گرم سينه مرغ
پياز متوسط ١ عدد
فلفل دلمه هاي رنگو به اندازه ١ عدد متوسط
قارچ ٤٠٠ گرم
آويشن
فلفل سياه
پودر سير
نمك
#شوید_پلو_با_گوشت_قلقلی
من برای تهیه اش حدود سیصد گرم گوشت رو با پیازی که رنده کردم به همراه نمک و فلفل سیاه به مدت یک ساعت داخل یخچال گذاشتم ،کمی روغن تو ماهیتابه ریختم و گوشت به اندازه های یکسان گرد وسرخ کردم ،ادویه خاصی نمیخاد ،گوجه گیلاسی هارو تو روغن کمی تفت دادم ، من همیشه برنج ایرانی استفاده میکنم به خاطر عطر و طعمش، وقتی برنج رو آبکش کردم شوید تازه رو کاملا ریز کردم و بهش اضافه کردم و یه ته دیگ و تمااام🤗