12.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•سوپ قارچ فرانسوی🫕•
این سوپ خیلی خوشمزس حتما امتحانش کنید🤩
👩🍳@ashpazy_irani
11.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزهترین سوپ شیر مجلسی😍
مواد لازم :
جو پرک ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نصف فلفل دلمه
قارچ ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱ بسته
شیر ۱ لیوان
هویج ۱ عدد
جعفری ۲-۳ ق غ
⤹༢➥ 🫕
17.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•مرغ سوخاری🍗•
برای ورزشکارای عاشق سوخاری! 🥰
👩🍳@ashpazy_irani
17.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوای هویج😋
از خوشرنگترین و خوشمزهترین حلواها
مواد لازم :
هویج ۵۰۰ گرم
شیر ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
پودر هل ۱/۴ ق چ
آرد ۱ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه
کره ۴۰ گرم
زعفران
👩🍳@ashpazy_irani
16.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سمبوسه پیتزایی🥵
مواد لازم :
نان لواش
پیاز
قارچ
سوسیس
فلفل دلمه
پنیر پیتزا
ذرت
👩🍳@ashpazy_irani
13.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لازانیا گوشت و قارچ😍
مواد لازم :
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخكرده
فلفل دلمه
فلفل قرمز
فلفل سیاه
کره ۳۰ گرم
آرد ۲ ق غ
شیر ۲ لیوان
قارچ
نمک
⤹༢➥ 🫔
👩🍳@ashpazy_irani
15.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•حلوا عربی🥧•
خوشمزه ترین حلوا با اختلاف همینه🥹
👩🍳@ashpazy_irani
18.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند دم کردن چای🫖☕️
چای ایرانیتو تو ۵ دقیقه پررنگ کن
🤩➡️
👩🍳@ashpazy_irani
27.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا زیتون😍🫒
با طعم خفن و بی نظیر
مواد لازم :
پاستا ۲۰۰ گرم
زیتون ۱۰-۱۵ عدد
قارچ بزرگ ۷ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
روغن زیتون
فلفل سیاه
پنیر خامهای ۱ ق غ
خامه ۲ ق غ
پنیر پارمزان
👩🍳@ashpazy_irani
19.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفندهای یه پنکیک کپل مپلی🤤
مواد لازم :
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۲ ق چ
شکر ۱/۳ لیوان
خامه صبحانه ۱/۲ پاکت
شیر ۱/۲ لیوان
آرد ۱ لیوان
👩🍳@ashpazy_irani
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیتزا_کلانه (پیتزا کُردی)😍😋
توی خمیر کلانه در فصل بهار از گیاه کوهی پیچک و در سایر فصول از پیازچه استفاده میشه و روی ساج میپزن و با روغن حیوانی چرب میکنن و با دوغ صرف میشه
مواد لازم برای چهار عدد کلانه :
آرد گندم : ۲۰۰
آب ولرم : ۱۲۰ گرم
نمک : نصف قاشق چای خوری
مایه خمیر خشک : یک قاشق چای خوری سر خالی
پیازچه : ۵۰۰ گرم
روغن حیوانی : میزان لازم
اب رو کم کم اضافه کنید به آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه ، سفت هم نباشه خمیر ۱۰ دقیقه ورز بخوره ، ۱۵ دقیقه استراحت کنه خمیر بدست امده به چهار قسمت مساوری تبدیل بشه برای چهار عدد کلانه موقع پهن کردن خمیر باید به قدری خمیر پهش و نازک بشه که مثل شیشه اونطرفش مشخص باشه ، هر چه خمیر نازک تری داشته باشید کلانه خوشمزه تری دارید
🌟
13.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•شاورما مرغ با سس سير و شويد🌯•
~❤️موادلازم :
سينه مرغ يا فيله مرغ
سيب زميني
گوجه
خيارشور
نان لواش يا دلخواه
~❤️مواد سس :
مايونز
شويد تازه
سير رنده شده
پاپريكا دودي
#شاورما_مرغ
🌟