فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی رژیمی بدون روغن بدون شکر، بدون همزن تا زه تو تابه هم میتونی بگذاری دیگه چی بهتر از این؟ 😍
سه سوته و راحت همه رو بریز تو کاسه هم بزن و تمام😅
این مقدار مواد حدودا سیزده تا کوکی میده بهتون
آرد ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)
ارده ۱ پیمانه
شیره نصف پیمانه
وانیل. ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر. ۱ قاشق چایخوری
گردو برای تزئین
🚩 حتما با فاصله بچینید داخل سینی
🚩 سینی برای پخت کوکی بهتر رنگ روشن باشه تا زیر کوکی هاتون زود نسوزه
🚩 ده دقیقه ای آماده است، بیشتر بمونه توی فر خشک میشه
🚩 دمای فر ۱۷۰ تا ۱۸۰ باشه
🚩 هر نوع شیره ای میتونید استفاده کنید البته جز تریاک🤣
15.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک سالا مجلسی فوقالعاده خوشمزه و سالم برای شما 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅️ایده #خرمای_مجلسی مخصوص عید و ماه رمضان
جذاب و شیک از مهمونت پذیرایی کن😍🥰
مواد لازم:
خرما :200 گرم
بادام زمینی:100 گرم
بيسکوئيت پتی بور:1بسته
گردو :مقدار لازم
گره بادام زمینی
شکلات
خرما و بیسکوئیت بادوم زمینی داخل میکسر بریزید کامل که میکس شد با دست گرد کنید و داخل گردو خورد شده بغلتانید و بعد یه حفره بندازید و داخل شو از کره بادام زمینی یا شکلات پرکنید و تمام ❣️
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تهچین
مناسب برای سحری در ماه رمضان
#سمنو
😋🌱🌾❤️💇🤰😍
مواد لازم:
جوانه گندم: ۳۰۰ گرم
آرد قنادی (آرد بدون سبوس): ۱.۵ کیلوگرم
🌟
طرز تهیه:
ابتدا جوانه های گندم شسته شده با آب سرد و دو بار با چرخ گوشت، چرخ می کنیم.
به جوانه های چرخ شده آب ولرم اضافه می کنیم و از صافی رد می کنیم، این کار و دو بار دیگه تکرار می کنیم.
تا کاملا نشاسته جوانه گندم گرفته شود.
در انتها مایع بدست آمده را از صافی پارچه ای رد می کنیم تا همه مواد زائد آن جدا شود.
مایع صاف شده را با آرد مخلوط می کنیم و آنقدر هم می زنیم تا مایع یکدست و شبیه دوغ شود.
مایه سمنو را روی شعله ملایم قرار می دهیم و هم می زنیم، این هم زدن را آنقدر ادامه می دهیم تا مایه سمنو، جوش بیاد، بعد از دو ساعت جوشیدن، شعله را کم کرده تا حدی که از جوش بیافتد درب قابلمه را قرار داده و برای ۸ ساعت سمنو را دم می کنیم در حدی که فقط گرم باشه.
بعد از دم کردن، شعله را بیشتر کرده و سمنو را تا زمانی که پایین بیاد و جمع بشه هم می زنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
برای درست کردن جوانه گندم، ابتدا برای سه روز گندم ها را خیس می کنیم، بعد برای سه روز داخل پارچه نمدار قرار می دهیم، بعد ریشه زدن داخل ظرف قرار داده و حدود سه روز صبر می کنیم تا ساقه های جوانه به طول ۲ سانتیمتر برسد و هنوز غلاف نقره ای داشته باشند.
قبل شستن، جوانه های گندم وزن می کنیم و پنج برابر وزن آن آرد بدون سبوس (سه صفر) برای سمنو وزن می کنیم.
مقدار آب اضافه شده به جوانه سمنو موقع صاف کردن و بعد از مخلوط شدن با آرد باید تا حدی باشه که مایه ما شبیه دوغ غلیظ بشه.
موقع هم زدن مایه سمنو در ابتدا روی شعله ملایم، قبل از جوش آمدن حباب هایی روی مایه ایجاد می شود که بعد از مدتی از بین می رود و تا زمان جوش آمدن بطور مداوم هم می زنیم
در انتها بعد از بدست آمدن سمنو با توجه به ذائقه می توانید روغن کنجد، گلاب و هل اضافه کنید.
رنگ تیره تر سمنو موقعی به دست میاد، که سمنو در حجم بالایی پخته بشه در غیراینصورت می توانید مقداری کاکائو یا مقداری شکر کارامل شده به سمنو اضافه کنید تا به رنگ دلخواه برسید.
🌟
33.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه کباب سبز
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سبزی(ریحان،جعفری،گشنیز،نعناع۳ شاخه،چوچاق،
خالیواش خرد شده ۱ ق غ خ)
آویشن ۱ ق غ خ
سس تند ۱ ق چ خ
آبلیموترش ۳ ق غ خ
روغن زیتون ۲ ق غ خ
حریره سیر ۱ ق چ خ
پاپریکا ۱ ق چ خ
عصاره دود مایع ۱ ق چ خ
نمک ۱ ق چ خ
17.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بامیه ترد عربی
مواد لازم:
3 لیوان آرد سمولینا
یک لیوان آردگندم
شیر خشک 3 قاشق غذاخوری
شکر 3 قاشق غذاخوری
مخمر1ق.غ
2 و1/2 لیوان آب گرم(کنترل شده)
شربت
یک ونیم لیوان شکر
یک و نیم لیون آب
دوعدد هل
کمی آب لیمو
همه مواد را میجوشانیم تاشکر حل شود و زمان میدهیم شربت خنک شود.