7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔🍔🍔
#همبرگر رستورانے 😋
@ashpazy_irani
#سالادیونانی 🥗 😋
🔸کاهو، گوجه فرنگی، خیار، پیاز قرمز، زیتون سیاه، فلفل دلمهای سبز و و پنیر فتا
🔸سس : آبلیموترش تازه، روغن زیتون بکر(بو دار)، اورگانو خشک، فلفل سیاه و کمی نمک در صورت لزوم. در بعضی رسپیهای خارجی به این ترکیب سرکه انگور قرمز و کمی سیر له شده(یا پودر سیر) هم اضافه میکنند.
@ashpazy_irani
#ژله_مخملی😍😍
بیسکویت پتی بور شیری
۱ بسته کوچک
ژله بلوبری
۱ بسته
آب جوش یک لیوان
آب سرد نصف لیوان
پودرژله روبا۱لیوان آب جوش بنماری میکنیم وبعدآب سردوبهش اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم
توقالبی که ازقبل چرب شده و۱۰ دقیقه توفریزربوده موادومیریزیم ومیگذاریم دریخچال. وقتی ژله خوب بسته شدازقالب بیرون میاریم
بیسکوییت هاروازقبل خردکرده وبهش رنگ خوراکی زده میگذاریم تاخشک شوددوباره آسیابش کرده تاریزریز بشه بعدبا الک ریزمیپاشیم روی ژله.
البته من خودم ژله بستنی درست کردم و قالب رو چرب نکردم و اینکه میتونید هر طعم استفاده کنید میتونید رنگ خوراکی هم به بیسکویت نزنید سلیقه ایه
@ashpazy_irani
#دسر_حلوا_كاراملى 🍮 😋
🔸ابتدا شکر را در قابلمه ای ریخته و روی شعله کم میگذاریم تا کم کم کاراملی شود شیرو پودرکارامل و پودرکاسترد رو باهمزن دستی کاملا مخلوط کرده سپس به شکرکاراملی شده میفزاییم کره را نیز اضافه کرده مرتب بهم میزنیم تا غلیظ شود(هنگام اضافه کردن شیر شکر سفت میشود که مشکلی نیست با هم زدن دوباره مخلوط میشود اگه تا غلیظ نشده احساس کردید که شکر سفتی داخل مایه باقیمانده ،مخلوط رو از صافی رد کنید بعد3 بگذارید روی حرارت و مرتب بهم بزنید تا زمانی که غلیظ شود
بعد از روی حرارت برداشته و میزاریم تا از داغی بیوفتد و بعد در قالب ریخته وبه مدت 4 ساعت در یخچال میگذاریم تا کامل ببندد.
@ashpazy_irani
7.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
150گرم کره دو لیوان شیر
1.5 فنجان آرد
1 فنجان شکر
1 ق چ وانیل
دو بسته شکلات
1 قاشق غذاخوری کاکائو برای آخرین لایه
پودرکاکائو و پسته برای تزئین آن
.
!
آرد را به خوبی تفت دهید تا عطر و بوی خوبی بده.
.
در حین حرارت پودینگ را حتما مدام هم بزنید روی حرارت کم و مطمئن شوید که هیچ توده ای باقی نماند ، در صورت لزوم می توانید آنرا با همزن بزنید.
.
در حالی که شکلات را اضافه می کنیم ، اجاق با حرارت کم باشه.
.
توصیه می کنم بعد از اتمام در یخچال به مدت یک شب بزارید بمونه.
@ashpazy_irani
#کیک_قاشقی 😋
1 لیوان شکر
2 لیوان آرد
2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر، 1 قاشق مرباخوری وانیل
🔸همه رو در یک ظرف خوب مخلوط کرده و مثل کتلت با قاشق توی ماهیتابه ریخته و در روغن داغ سرخ می کنیم
@ashpazy_irani
#شیرینی_نخودچی_بدون_فر 😋
آرد نخودچی یک لیوان + سه ق غ
پودر قند دوسوم لیوان
پودر هل یک ق م
روغن جامد یا کره نصف لیوان ( یا مخلوطی از هردو)
🔸آرد نخودچی و میزاریم رو حرارت تفت میدبم تا بوش بلند شه خوب تفت بخوره شیرینی خوشمزه ای دارین بعد اینکه تفت خورد میزاریم سرد بشه بعد پودر قند(الک کنید) و پودر هل و بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد روغن و کره آب شده رو اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم خوب که ورز خورد گردش میکنیم و با هر چی که دوست دارید تزیینش میکنید
نکته : روغن و کم کم اضافه کنید ممکنه روغن کمتری به خودش بگیره چون آرد ها باهم متفاوت هستند طوری باشه مواد رو تو دستتون بتونید گرد کنید پس یکباره نریزید
@ashpazy_irani
💯زن نیستی اگه تیپت،اخلاقت،تیکه کلامات
ده سال از سنت کمتر باشه
زن باید تو هر سنی #ملکه👑 آقاشون بمونه،💃
خانومی که فک میکنی ژست و ناز وادای زنونه نداری !💑
عضو این کانال شو 😍😉
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
👒 @mallakebash 💄
خانوم ها جوین بشید👆👆
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_میکادو😋😋😋
مواد لازم :
آرد سفید ۲ لیوان
آرد نخودچی ۱ لیوان
پودر قند نصف لیوان
عسل ۴ ق غ
کره ۲۰۰ گرم
روغن مایع کلا حدود ۳چهارم لیوان
پودر کاکائو ۲ ق غ
نان میکادو ۸ ورق
طرز تهیه :
آرد سفید الک شده رو روی گاز ۵ دقیقه خوب تفت میدیم،بعد آرد نخودچی رو هم به همین شکل ، پودر کاکائو رو هم اضافه و هم میزنیم ، کره رو اضافه کرده و وقتی ذوب شد روغن مایع هم میرنیم،پودر قند رو توش الک میکنیم و اگه مواد سفت شد یکم دوباره روغن توش بریزین،حالا با سرعت زیاد که مواد سرد نشه،نون میکادو رو روی سطح کارتون بزارین و مواد رو خیلی کم به اندازه ی اینکه سطحش رو پر کنه قشنگ با قاشق پهن میکنیم،بعد سریع ورق بعدی نون میکادو رو روش میزاریم،همینطور تا ۸ تا بشه،بعد با دست روی هم فشار بدین که خوب بچسبه،فقط مراقب باشین ورق هارو نشکونین،چون شکننده ان،بعد یک ساعت تمام بزارین یخچال،از یخچال که دراومد،با چاقوی بزرگ به اندازه و شکل دلخواهتون برش بزنین،خیلی آهسته و منظم👌👌
@ashpazy_irani