19.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کتلت_سنگدان_مرغ
سنگدان مرغ ۶۰۰گرم
سیب زمینی ۲عدد متوسط
پیاز ۱عدد متوسط
سیر ۴حبه
فلفل کبابی ۲عدد
آرد سوخاری نصف پیمانه
تخممرغ ۱ عدد
نمک ۲ قچ
فلفل سیاه ۱ قچ
پودر سیر ۱ قچ
ترخون خشک ۱ قغ
تخم گشنیز ۱ قچ
زردچوبه ۱ قچ
13.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍝این اسپاگتی مخلوط سبزیجات خوشمزه رو، تو این یک دقیقه ویدئو یادش بگیرید😉😍
خیلی راحت برای شروع کار همه سبزیجات رو به غیر از قارچ با روغن(همگی باهم) یه تفت کوچیک بدید.
2 . حالا ادویه هارو اضافه کنید و بعد اسپاگتی رو همراه با رب رقیق شده و کمی آب جوش اضافه کنيد.
3. بعد از نرم شدن اسپاگتی، سریع روغن زیتون یا معمولی رو اضافه کنید و مخلوط کنید که اسپاگتی جدا بشه و نچسبه .
4. تو این مرحله قارچ دکمه ای کامل رو اضافه کنید و ۱۵ دقیقه بزارید که اب وسس کشیده بشه فقط تو این فاصله حواستون باشه که اسپاگتی نچسبه.
5. بعد از آماده شدن (قبل از سرو) با سس کچاپ مخلوط کنید، آویشن و پنیر پارمسان رو همره با برگ ریحون تازه اضافه و میل کنید😉
❌️نکته: از اسپاگتی سایز ریز استفاده کنید، بعد از آماده شدن از نرم شدن اسپاگتی نترسید خاصیت این رسپی همینجوری هستش...
🔻اینارو لازم دارید...🫕
1️⃣ماکارانی+رب
2️⃣پیاز+سیر+برگ ریحون
3️⃣گوجه+فلفل دلمه+قارچ
4️⃣پنیر پارمسان+روغن زیتون
5️⃣فلفل سیاه+زردچوبه+نمک+آویشن
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_گوشت_به_سبک_اوکراینی
برای پایه: سیب زمینی - 5 عدد متوسط پنیر رنده شده 70 گرم 3 عدد تخم مرغ سبزه نمک، فلفل به مزه ✅سیب زمینی ها را رنده کرده و آب نشاسته آن را بگیرید پس از ترکیب همه مواد، مخلوط را مخلوط کرده و پخش کنید در یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده شده است (در دمای 210 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید)
پر كردن: گوشت چرخ کرده (گوشت) 450 گرم 1 عدد پیاز بزرگ فلفل دلمه ای 1 عدد (متوسط) گوجه فرنگی 2 عدد رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری نمک، فلفل ادویه
6.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فرنی_بستنی
ارد برنج :۶قاشق غذا خوری
شیر:۴لیوان
گلاب به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
بستنی :۳قاشق سر پر
خامه صبحانه ۱بسته
شکر :۸قاشق
کره:کمی
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده
😋سیب زمینی پارمزان ترد😋
سیب زمینی ۳عدد
تخم مرغ ۱عدد
پنیر پارمزان مقداری به دلخواه
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری الک کنید
ادویه به دلخواه : پودر سیر نمک فلفل آویشن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
18.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کشک_بادمجون
بادمجان...حدودا 2 کیلو
کشک... حدودا نیم کیلو
پیاز سرخ کرده ...هر چی بیشتر بهتر
گردوی درشت چرخ شده ...اونم مثل بالا
نمک وزردچوبه مقداری نعنا و سیر داغ
بادمجانها رو پوست کنده وکمی نمک می پاشیم ومی ذاریم 10 دقیقه بمونه تاهم آب تلخش روپس بده وهم موقع سرخ کردن روغن زیادی به خودش نگیره.بعدش با دستمال آب بادمجانهارو خشک می کنیم .بعد توی تابه با حرارت کم سرخ می کنیم اگه درتابه روببندین بازم هم بهتر سرخ می شه وهم روغن کمتری می بره.با این روش وقتی غذاتون آماده بشه می بینین که اصلا روغن نداره ودرحد معمولیه بعداز سرخ شدن بادمجانها 1لیوان آب توش می ریزیم کشک روهم اضافه می کنیم ومی ذاریم بجوشه تا بادمجانها نرم بشن.وقتی که آب بادمجانها خیلی کم شد بادمجانهاروبکوبین نباید آبکی باشه نباید هم این غذاخشک باشه .بعدش بادمجانهارو با گوشت کوب میزنیم کمی آب جوش بهش اضافه کنین بعد پیازسرخ و و نمک و فلفل زردچوبه ومیریزم میزاریم جا بیفته
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله هندوانه
ژله ی رنگ قرمز ۲بسته +۲لیوان آبجوش+۱لیوان شیر
ژله ی رنگ سفید ۱بسته+۱لیوان آبجوش+نصف لیوان شیر
ژله ی رنگ سبز ۱ونیم بسته +۱ونیم لیوان آبجوش+نصف لیوان شیر
دوبسته ژله ی انار رو با۲لیوان اب جوش قاطی کردم روی شعله ی کم قاطی کردم تا شفاف بشه ژله رو گذاشتم به دمای محیط رسید ۱لیوان شیر که اونم در دمای محیط بود رو به ژله ی قبلی اضافه کردم ظرف مورد نظر رو چرب کردم حالا ژله رو داخل ظرف ریختم گذاشتم فریزر
یک بسته ژله ی آلوورا رو به روش بالا حل کردم دوباره ولی اینبارنصف لیوان شیر زدم وقتی ژله ی قبلی نیم بند شد این ژله رو روش ریختم گذاشتم فریزر ۱ونیم بسته ژله ی کیوی رو با۱ونیم لیوان ابجوش حل کردم (۱قطره رنگ خوراکی ژله ای برا خوشرنگ شدنش زدم)رو شعله ملایم گذاشتم شفاف شد وگذاشتم به دمای محیط رسید نصف لیوان شیر همدمای محیط رو بهش اضافه کردم وروی ژله ی های قبلی ریختم و1ساعت گذاشتم فریزر تا خودشو بگیره یا ۸ساعت بزارین یخچال کناره های ظرف ژله رو باکارد جدا کنین وچندثانیه داخل ابجوش فرو کنین وبرگردونین داخل ظرف مورد نظربجای تخم هندوانه از شکلات اشکی بزارین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_خرسی با فیلینگ نوتلا
مواد لازم برای شیرینی
300 گرم آرد 000
150 گرم کره سرد
100 گرم پودر قند
1 تخم مرغ متوسط
5 گرم وانیل
برای فیلینگ
- نوتلا یا هر نوع کرم فندقی
برای تزئینات
میتوانید از چیپس شکلات سفید و قهوه ای استفاده کنید
پودر قند به میزان دلخواه
در یک کاسه الک شده را با پودر قند الک شده را بریزید ومخلوط کنید. (میتوانید از سر پدالی همزن استفاده کنید)
کره خرد شده را اضافه و شروع به ورز دادن کنید تا زمانی که یک قوام شنی به دست آورید.تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و تا زمانیکه خمیر بدست آید ورز دهید. خمیر را داخل کاغذ روغنی بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
خمیر شیرینی را روی تخته آردپاشی شده پهن کنید، وبا کاتر برش دهید (8 سانتی متر) و مانند تصویر سوراخ کنید که تا خرس شکل بگیرد و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت10 الی 12دقیقه بپزید تا طلایی شود. بعد از خنک شدن بیسکویت ها را سینی فر خارج کنید با نوتلا پر کنید و پودر قند بپاشید.
19.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌این شیرینی نه فرمیخوادنه همزن نه شیرنه تخم مرغ❌
#شیرینی
به مقدارمساوی پودربادام درختی وپودرقندبایدباشه من ازهرکدومحدودیکونیملیوان معادل ۱۶۰گرماستفاده کردم پودرقندروروی پودربادامالککنیدومخلوط کنیدبعدداخل غذاسازبریزیدوچندپالس بزنیدحواستون باشه زیادنزنیدچون به روغن میفته حین کارزیروروهم کنیدبعدبه موادطی چندمرحله دویا سه ق غ گلاب اضافه کنیدتا حالت خمیری شکل بشه زیادنزنیدکه شل بشه خمیروبه چندقسمت تقسیم کنیدوبارنگ خوراکی وزعفران دمکرده غلیظ مخلوط کنیدویکم ورزربدید