خوراک قارچ🍱
_قارچ ۸۰۰ الی ۱۲۰۰ گرم
_پیاز یک عدد متوسط
_فلفل دلمه ای دو عدد
_گوجه ۳ عدد
_کره ۵۰ گرم
_پاپریکا ۱ ق چ
_آویشن ۱ ق چ
_ریحان خشک ۱ ق چ
_شکر ۱ ق چ
_آبلیمو ۲ الی ۳ ق غ
_روغن ۶ الی ۸ ق غ
_نمک و فلفل به میزان لازم
🍋در ابتدا قارچ ها را کاملا شسته و تمیر کرده و سپس با کمی روغن و یک استکان آب بر روی حرارت متوسط قرار داده و در تابه را به مدت ۵ دقیقه ببندید تا کمی قارچ ها بپزد . کره و فلفل های دلمه ای را اضافه کرده و مجددا تفت می دهیم تا فلفل ها کمی نرم شود. سپس گوجه های خرد شده ، ادویه ها ( نمک ، فلفل ، پاپریکا ، آویشن و ریحان خشک ) ، شکر و آبلیمو را اضافه کرده و کمی که تفت خورد در تابه را ببندید تا با حرارت ملایم گوجه ها نرم شود و قارچ ها بپزد.
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ویدیو درست کردن #گل_با_نان
ایده برای سفره عقد 👆
664.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک صبح شاد و آروم
با لحظاتی شیرین
و ناب و خاطره انگیز
در کنار آنهایی که
عاشقشان هستید
برایتان آرزومندم....
🌸#صبحتون_گلباران🌸
#چیز_کیک_موز
❣️
چیز کیک موز اول ۱ بسته بیسکویت پتی بور کاکاوویی را پودر کردم 100گرم مغز بادام پودر کردم مخلوط کردم با 100گرم کره به دمای محیط رسیده مخلوط کردم داخل قالب کمربندی اول کیسه فریزر پهن کردم مواد بیسکویت گذاشتم فشار ودادم گذاشتم کنار بعد ۱ بسته پنیر ماسکار پونه با 150 گرم خامه زده شده 2قاشق غ شیر عسل 1ق غ خوری عسل مخلوط کردم 1ق غ پودر ژلاتین بانصف لیوان اب بن ماری کردم خنک که شد با مواد خامه مخلوط کردم باهمزن زدم ریختم روی بیسکویت روش برشهای موز ریختم گذاشتم یخچال 1ساعت بعد بیرون اورد 1بسته ژله موز را باالیوان اب جوش ونصف لیوان اب سرد مخلوط کردم سرد که شد ریختم روی کیکم 2ساعت گذاشتم یخچال وتزیین کردم خوشمزس 😋😋😋