eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.9هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
خوراک قارچ🍱 _قارچ ۸۰۰ الی ۱۲۰۰ گرم _پیاز یک عدد متوسط _فلفل دلمه ای دو عدد _گوجه ۳ عدد _کره ۵۰ گرم _پاپریکا ۱ ق چ _آویشن ۱ ق چ _ریحان خشک ۱ ق چ _شکر ۱ ق چ _آبلیمو ۲ الی ۳ ق غ _روغن ۶ الی ۸ ق غ _نمک و فلفل به میزان لازم 🍋در ابتدا قارچ ها را کاملا شسته و تمیر کرده و سپس با کمی روغن و یک استکان آب بر روی حرارت متوسط قرار داده و در تابه را به مدت ۵ دقیقه ببندید تا کمی قارچ ها بپزد . کره و فلفل های دلمه ای را اضافه کرده و مجددا تفت می دهیم تا فلفل ها کمی نرم شود. سپس گوجه های خرد شده ، ادویه ها ( نمک ، فلفل ، پاپریکا ، آویشن و ریحان خشک ) ، شکر و آبلیمو را اضافه کرده و کمی که تفت خورد در تابه را ببندید تا با حرارت ملایم گوجه ها نرم شود و قارچ ها بپزد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک صبح شاد و آروم با لحظاتی شیرین و ناب و خاطره انگیز در کنار آنهایی که عاشقشان هستید برایتان آرزومندم.... 🌸🌸 ‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌ ‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌ ‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌ ‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌
شربت_مجلسی🍹 اول تخم ریحان یا تخم شربتی رو بذارید با اب لعاب بده حالا برید سراغ ژله هربسته رو بایه لیوان اب جوش باز کنید و بریزید تو یه کاسه و خوب هم بزنید و وقتی شفاف شد بذارید یخچال تا ببنده ولی نه کامل وقتی بست خوب همش بزنید و تخم شربتی رو اضافه کنید و روش آب سرد بریزید و بذارید یخچال....
❣️ چیز کیک موز اول ۱ بسته بیسکویت پتی بور کاکاوویی را پودر کردم 100گرم مغز بادام پودر کردم مخلوط کردم با 100گرم کره به دمای محیط رسیده مخلوط کردم داخل قالب کمربندی اول کیسه فریزر پهن کردم مواد بیسکویت گذاشتم فشار ودادم گذاشتم کنار بعد ۱ بسته پنیر ماسکار پونه با 150 گرم خامه زده شده 2قاشق غ شیر عسل 1ق غ خوری عسل مخلوط کردم 1ق غ پودر ژلاتین بانصف لیوان اب بن ماری کردم خنک که شد با مواد خامه مخلوط کردم باهمزن زدم ریختم روی بیسکویت روش برشهای موز ریختم گذاشتم یخچال 1ساعت بعد بیرون اورد 1بسته ژله موز را باالیوان اب جوش ونصف لیوان اب سرد مخلوط کردم سرد که شد ریختم روی کیکم 2ساعت گذاشتم یخچال وتزیین کردم خوشمزس 😋😋😋
19.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥳🥳🥳🥳🥳 🍘بیسگوییت ۱بسته هرمدلی فرقی نداره 🍘پودر قند۱ق غ 🍘پودرکاکائو۱ق غ 🍘کره ۵۰گرم 🍘شیر۱لیوان تاجایی اضافه کن که حالت خمیری بگیره 🍘شکلات تخته ای
5.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژامبون پنیر سوخاری حتما امتحان کنید ژامبون پنیر موزارلا ورقه ای سس مایونز فلفل سیاه و آویشن آرد سفید تخم مرغ پودر سوخاری
13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موچی ژاپنی🇯🇵 مواد فیلینگ : پودر قند ۴۵ گرم آب لیموترش ۳۰ گرم اسانس لیموترش ۱ ق غ زرده تخم مرغ ۲ عدد نشاسته ذرت ۱۵ گرم شیر ۱۵۰ گرم مواد خمیر موچی : شیر ۱۸۰ گرم پودر قند ۴۵ گرم آرد گلوتینوس ۱۰۰ گرم نشاسته ذرت ۳۵ گرم روغن ۱۵ گرم
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
0 اسم این غذارو چی میزاری!؟👩🏻‍🍳 گوشت چرخ کرده رو به همراه پیاز نمک فلفل پودر سیر و زردچوبه خوب ورز میدیم تا چاشنی به خورد گوشت بره گوشتارو قلقلی میکنیم و سرخ میکنیم در ادامه گوجه هارو رنده میکنیم نمک و فلفل و رب بهش اضافه میکنیم هم میزنیم کمی که گوشت سبک شد پوره گوجه رو اضافه میکنیم میزاریم حسابی جا بیوفته تا خوشمزه بشه😌 سیب زمینی هارو بجوشونید هم میتونید رنده کنید هم میتونید با گوشت کوب بکوبید با کمی کره شیر نمک و فلفل میزاریم یکم روی حرارت بمونه تا بافت نرمی بگیره و تااادااا این غذای خوشمزه امادست به سلیقه خودتون میتونید سروش کنید و ازش لذت ببرید