8.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسقطی
مسقطی کاسه ای
مواد لازم
نصف لیوان نشاسته گل
سه و نیم لیوان آب سرد
نصف لیوان گلاب
پودر هل نصف ق چ
زعفرون دم کرده چهار ق غ
شکر یک لیوان
خلال بادم به میزان دلخواه
ابتدا آب سرد رو روی نشاسته گل میریزیم و اجازه میدیم یک ربع بمونه بعد این زمان هم میزنیم و از صافی رد میکنیم و روی گاز میزاریم با شعله متوسط و بهش زعفران و هل و شکر رو اضافه میکنیم
مرتب هم میزنیم وقتی جوش اومد و شفاف شد شعله رو خیلی کم میکنیم و خلال بادوم رو اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت به هم زدن ادامه میدیم بعد این زمان گلاب رو آضافه میکنیم پنج دقیقه دیگه هم میزنیم و بعد خاموش میکنیم و داخل ظرف مورد نظر میریزیم و داخل یخچال میزاریم حدود یک ساعت بمونه تا کاملا ببنده و آماده خوردن بشه
نکته:هر چی زمان بیشتری نشاسته رو هم بزنید مسقط شفاف تر میشه
نشاسته گل یا نشاسته گندم همون نشاسته های معمولی که دونه های درشتی داره
#شامی_ترش 🥙 😋
🔸گوشت و پیاز رنده شده و نمک و ادویه رو کمی ورز دادم...بعد شامی ها رو از همین ترکیب درست کردم و توی تابه با حرارت متوسط سرخشون کردم...تو یه تابه عمیق دیگه یه پیاز خرد شده رو تفت دادم...بهش پاپریکا، پودرسیر، فلفل و جوز هندی اضافه کردم...بعد هم پوره پنج شش تا گوجه رو به اضافه نمک و یک استکان کوچیک آبغوره ریختم داخل تابه...بعد از این که سس چند دقیقه جوشید شامی ها رو چیدم داخلش..و تقریبا بیست دقیقه گذاشتم روی حرارت موند تا سس غلیظ بشه و شامی ها هم مغز پخت بشن و طعم سس به خوردشون بره
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی
مقداری شیر
نمک و فلفل
بکینگ پودر به دلخواه
13.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دلمه
اینارو میخوایم 😍👇🏻
گوشت ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سبزی معطر ۱۵۰ گرم
برنج ۱/۴ پیمانه
لپه ١/٢ پیمانه
برگ مو نیم کیلو
ادویه ؛ نمک و زردچوبه ، فلفل سیاه و پولبیبر و پرک فلفل قرمز
رب گوجه ۳ ق غ
گوجه سبز و غوره به مقدار دلخواه
آب لیمو تازه ۱/۲ عدد
اب ۱/۴ لیوان
برگ هارو بشورید و ۱۰ دقیقه با اب جوش خیس کنید برای تهدیگ میتونید برگ بزارید
5.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژامبون پنیر سوخاری
حتما امتحان کنید
ژامبون
پنیر موزارلا ورقه ای
سس مایونز
فلفل سیاه و آویشن
آرد سفید
تخم مرغ
پودر سوخاری
20.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•سمبوسه آبادانی🤩•
هیچ سمبوسه پیتزایی نمی تونه جاشو بگیره😎
10.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
0 اسم این غذارو چی میزاری!؟👩🏻🍳
گوشت چرخ کرده رو به همراه پیاز نمک فلفل پودر سیر و زردچوبه خوب ورز میدیم تا چاشنی به خورد گوشت بره
گوشتارو قلقلی میکنیم و سرخ میکنیم
در ادامه گوجه هارو رنده میکنیم نمک و فلفل و رب بهش اضافه میکنیم هم میزنیم
کمی که گوشت سبک شد پوره گوجه رو اضافه میکنیم میزاریم حسابی جا بیوفته تا خوشمزه بشه😌
سیب زمینی هارو بجوشونید هم میتونید رنده کنید هم میتونید با گوشت کوب بکوبید با کمی کره شیر نمک و فلفل میزاریم یکم روی حرارت بمونه تا بافت نرمی بگیره و تااادااا این غذای خوشمزه امادست به سلیقه خودتون میتونید سروش کنید و ازش لذت ببرید
11.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•پاستا خامه اي🍝•
خوشمزه تر از پاستا داریم مگه🥹
14.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•لازانیا رولی😋•
با این روش لازانیات همیشه نرم میشه و کشه پنیرشم تا سر کوچتون میره🤭
~❤️مواد لازم برای لازانیا رولی:
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیر ۲ حبه
فلفل دلمه ۱ عدد
قارچ ۱۰ عدد
پنیر پیتزا به مقدار کافی
ادویه ها شامل(نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن) هر کدوم ۱ ق چ
ورق لازانیا ۱ بسته
رب ۱ ق غ
آرد ۱ ق غ
شیر ۱ لیوان
کره ۱۰۰ گرم