9.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لبلبی🍲🍜
ساده خوشمزه و آسونتر از لبلبی نداریم
لبلبی مخصوص روزای سرد سال هستش
وبه تعدیل مزاج خیلی کمک میکنه
9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بلال کبابی😍😋
بلال کبابی با عطر ذغال و طعم ذرت مکزیکی
ذرتهاتونو برش بزنید
پوستهاشو ی اب بکشید ته قابلمو بزارید بعد داخلشو ی لیوان اب و ی نصف تا یک لیوان شیر بریزید البته به حجم بلالتون داره من ۳ تا بلال درشت بود و بعد ی مقدار کره داخلش بندازید و درشو ببندید بزارید رو شعله ملایم خوب پخته بشه اگر بدونید چقدر خوشمزه و ابدار و خوش طعممیشه اوف🥰😌😋
برای سسش پنیر میتزا و اویشن و نمک و اگر ی مقدار تند دوست دارید پولبیبر (یک نوع فلفل و ادویه ترکی )و ی مقدار من ادویه معطر جادویی مادربزرگ ریختم شما هر چی دوست دارید ولی نمک و اویشن از دست ندید اگر بقیرو نداشتید
خلاصه پنیر که اب شد و مخلوط شد سس امادس
ی نکته اگر میخواید ذرتها عطر ذغال بگیره و طعمجنگلی داشته باشه در اخر ی مقدار ذغال بزارید رو شعله که گداخته بشه داخل ی ظرف بریزید در نهایت ی مقدار روغن مایع روش بریزید
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_خرمایی😍😋
آرد سفید حدود ۳۵۰_۳۰۰ گرم (تقریبا دو تا دو ونیم لیوان،البته ارد کم کم و تا جایی ریخته شود که خمیر کاملا لطیفی شکل گیرد ممکنه کمتر یا حتی کمی بیشتر ازاین میزان هم استفاده شود زیاد ازحد نریزین بافت نون سفت میشه)
خمیر مایه ۱ق غ سرصاف
شیر ولرم ۱/۲لیوان
روغن مایع یا کره اب شده ۱/۳لیوان
وانیل کمی
زعفران دم کرده ۱ق غ (دلخواهه اگر خواستین رنگ خمیر زردرنگ بشه)
شکر ۲ق غ سرپر
شیرخشک ۲ق غ (نداشتین حذف بشه)
تخم مرغ کوچک ۱عدد
مواد لازم برای بین خمیر:
خرمای پوست وهسته گرفته ۳۰۰گرم
گردوی نگینی،پودرهل،پودر دارچین به مقدار لازم
کره ۱ق غ
3.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم از کیک پیتزای🍕
پودر خمیر مایه ۲ ق چ خ
شکر ۳ ق چ خ
شیر پرچرب یا اب یک لیوان
اب ولرم یک چهارم پیمانه
روغن مایع ۵ ق غ خ
نمک نصف ق غ خ
تخم مرغ یک عدد
ارد سفید نیم کیلو
👇👇👇
پودر خمیر مایه+یک چهارم پیمونه آب ولرم+ یه ق شکر رو مخلوط کرده و روی ظرف رو می پوشونیم تا ده تا پونزده دقیقه مخمر به عمل بیاد.
توی ظرفی دیگه تخم مرغ زده شده رو با شیرولرم یا آب ولرم بقیه شکر و نمک .روغن مایع و مخمر عمل اومده رو با هم قاطی می کنیم و به ارومی ارد رو بهش اضافه می کنیم تا موقعی که خمیر به دست نچسبه .ده دقیقه ورز می دیم و ظرفی رو چرب می کنیم خمیر رو توش می زاریم جای گرم تا دوساعت که پف کنه
12.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🐦ته چین شمالی🍛🍗
مواد لازم🐦
🐦ران مرغ ، پیاز
🐦نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
🐦زرشک ،زعفران ، برنج
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🐦اسپاناکوپیتا🌮🥙
🐦اسفناج نیم کیلو
🐦پنیر اسپونی ۳۰۰ گرم
🐦ماست یونانی ۳ قاشق
🐦نمک فلفل جوزهندی
🐦سیر یک حبه در صورت تمایل
🐦تخم مرغ ۲ عدد
🐦خمیر یوفکا مربع یا مستطیل
🐦کره و شیر برای رومال
🐦کنجد و خرفه برای تزیین
9.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🐦سالاد مرغ و زیتون 🫒🍗🥗
🐦سینه مرغ پخته
🐦زیتون،شوید،پیازچه،خیارشور،سس
برای سس🐦
🐦۷۰٪ مایونز و ۳۰٪ ماست،فلفل سیاهو قرمز،نمک،سیر،لیموی تازه
4.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🐦تیرامیسو🍧
مواد لازم🐦
🐦خامه قنادی : ۱۰۰ گرم
🐦پنیر ماسکارپونه : ۱۰۰ گرم
🐦شکر : ۲ ق غ
🐦قهوه فوری : ۱ ق چ
🐦ابجوش : ۱ فنجون
🐦بیسکوییت لیدی فینگر : یک بسته
🐦توت فرنگی ۴،۵ عدد