eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
168.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.1هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
#سالاد_ماكاروني_با_مرغ مواد لازم:ماكاروني فرمدار دولیوان ليوان(بپزيد و آبكش كنيد)،ساقه كرفس خرد شده يك چهارم ليوان،فلفل دلمه اي قرمز يك سوم ليوان،هويج درشت رنده شده يك سوم ليوان،مرغ پخته و ريش ريش شده يك ليوان،ساقه ي سه تا پيازچه،زيتون سياه يا سبز خرد شده يك سوم ليوان،خيار شور خرد شده يك سوم ليوان طرز تهيه: تمام مواد رو مخلوط كنيد و براي سس از تركيب مايونز+ماست سفت+آبليموي تازه+نمك و فلفل و كمي آويشن و پودر سير استفاده كنيد. يكساعت بذاريد يخچال تا مزه دار بشه و بعد سرو کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#نکات_ریز_آشپزی 🌀براى وا نرفتن كتلت از مقدارى ارد توى موادتون استفاده كنيد با اينكار ديگه نيازى به گرفتن اب پياز نيست #ترفند_آشپزی ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
5.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوسیس_کبابی 😋😋😋❤️❤️❤️ مواد لازم: سوسیس مرغ / گوشت گاو کره مارگارین چوب کباب سس چیلی: ۲ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق چایخوری سس سویا شیرین: ۲ قاشق غذاخوری پودر فلفل: ۱/۴ قاشق چایخوری سس صدفی: ۲ قاشق غذاخوری سیر پوره شده: ۲ حبه طرز تهیه: سوسیس رو به سیخ بزنید و روش را مانند کلیپ برش بزنید و با کره مارگارین سوسیس ها را درون تابه سرخ کنید، تا کمی قهوه ای شود. مواد تشکیل دهنده سس را به صورت یک دست با هم ترکیب کنید‌ سس به سوسیس ها اضافه کنید و یک مرحله دیگر سرخ کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربای_به_و_بادام😋 به1کیلو شکر1کیلو شکررابا2لیوان آب بزاریدجوش بیادتاشکرحل شه روی به های تمیزشده بریزیدودریخچال بمدت یک شب بزارید بعدبزاریدروحرارت تاقوام بیادبادام واضافه ودرشیشه میریزیم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ترشی_پیاز یک کیلو پیاز بنفش ریز رو پوست کنده و شسته و کاملا خشک میکنیم(اصلا نباید آب داشته باشن چون باعث میشه ترشی کپک بزنه) و بعد پیازها رو به همراه دو سه حبه سیر و یک عدد چغندر( لبوی خام)خورد شده داخل شیشه ریخته و روی اونها مقدار کافی سرکه سفید و بسته به مقدار پیازها نمک میریزیم و در شیشه رو کاملا کیپ میکنیم و به مدت تقریبا یک ماه در یک مکان تاریک و خنک نگهداری میکنیم و بعد به یخچال منتقل میکنیم چون اگه بیرون یخچال باشه به مرور رنگش میپره. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#سمبوسه_تند ۲تا پیاز رو خلال کردم تو روغن تفت دادم زردچوبه فلفل فراوون اویشن ونمک زدم سبزی اضافه کردم سیب‌زمینی رو ک کوبیده بودم بهش اضافه کردم و تمام.نون لواش نرم رو از طول برش زدم ۲ق ازمواد گذاشتم لاش و پیچیدم.توی ظرف گود روغن ریختم و سمبوسه هارو گذاشتم تو روغنی ک داغ شده تا کاملا ترد و طلایی بشه و بعد بذارین یا روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#آش_دوغ_اردبیل‌ #مواد_لازم سبزی آش (گشنیز، تره، در صورت تمایل اسفناج) : 500گرم دوغ : 2 لیتر نخود پخته شده : 1 پیمانه برنج : 1 پیمانه تخم مرغ :1 عدد #طرز_تهیه دوغ را با یک عدد تخم مرغ مخلوط می کنیم و هم میزنیم تا کاملا در آن حل شود،این کار را برای این انجام می دهیم تا دوغ دچار تغییرات شمیایی نشود یا به اصطلاح نبرد. (در صورتی که دوغ خیلی آبکی بود و غلظت کمی داشت می توانیم چند قاشق ماست به آن اضافه کنیم). سپس قابلمه را روی شعله زیاد میگذاریم تا به جوش آید.در این مرحله باید پیوسته دوغ را هم بزنیم.کلا این آش نیاز به هم زدن طولانی مدت روی شعله دارد پس از اینکه دوغ به جوش آمد، برنج را اضافه می کنیم و هم میزنیم. پس از پخت برنج تقریبا(حدودا 15 دقیقه بعد)سبزی را که قبلا خیلی خوب ریز خورد کرده بودیم اضافه می کنیم و می گذاریم تا رنگ سبزی تیره شود و بپزددر آخر نخود را که قبلا کاملا خیس خورده و پخته شده است را اضافه می کنیم.در این مرحله نمک را به آش اضافه می کنیم.چون اگر از اول نمک را اضافه کنیم باعث بریدن دوغ می شود. حدود 15تا 20 دقیقه بعد آش آماده می شه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ترفند_آشپزی 🌀براى درست كردن كشك بادمجون نياز نيست بادمجون هارو سرخ كنيد؛ كافيه بادمجون هارو تيكه هاى كوچيك كنيد و با مقدار خيلى كم اب بپزيد ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
#ترشی_لوبیاسبز 🔸طرز تهیه: نیم کیلو لوبیا سبز نازک و تازه رو پاک کردم و شستم و به صورت اوریب ۱_۲سانت خرد کردم در قابلمه کمی آب ریختم و رو حرارت گذاشتم تا آب بجوشه ۱ قاشق نمک ریختم لوبیا سبز رو اضافه کردم و ۵ دقیقه گذاشتم تا بپزه و بعد در صافی ریختم و بلافاصله در آب یخ ریختم (بلانچ کردن) لوبیا و نصف لیوان فلفل دلمه خرد شده و دو ق س سیر ریز خرد شده و یه دسته شوید پاک شده و خرد شده و سه تا هویج ریز خرد شده رو قاطی مواد کردم ۴ لیوان سرکه سفید و دو لیوان آب و ۳ قاشق نمک رو مخلوط کردم و هم زدم تا نمک حل بشه و توی شیشه هارو پر کردم و روش چند تا فلفل تند گذاشتم درب شیشه رو بستم و ۱۰ تا ۱۵ روز در یخچال قرار دادم تا ترشی آماده بشه. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
يك دستور عالى براى پخت #مرغ🍗👇 مرغ ها رو با دو لیوان آب ، نمک ، فلفل و زردچوبه و یک پیاز بزرگ درسته ، توی ظرف در بسته پختم . بعد مرغ ها رو توی یک تابه با دو قاشق روغن مایع و شعله متوسط سرخ کردم . حتما در تابه بسته باشه . اب مرغ رو با یک قاشق رب گوجه فرنگی ، یک قاشق زعفران دم کرده و یک قاشق اب لیمو ، مزه دار کردم و روی مرغ های سرخ شده ریختم و در تا به رو گذاشتم و پنج دقیقه با حرارت ملایم پختم ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم آموزشی بسیار جالب سرو ژله در خیار😍😍 بهتره برای این ژله از پودر ژله سبز رنگ مثل لیمو استفاده کنید. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani