4.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شنیسل_بادمجان🍆🍆
بادمجان دلمه ای به مقدار لازم
پیازداغ ٢ ق س
پنیر فتا (خامه ای) ٢ق غ
پنیر پیتزا ۴ ق غ
تخم مرغ ٢ عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
نمک، فلفل،
11.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پنکیک سیب و دارچین🍎🥞😍😋
برای داشتن پنکیک تپل مپل فقط باید
ماهیتابتونوعوض کنید😁هیچ راز دیگه ای نداره موادش همون مواد کیکه
مواد لازم:سیب رنده شده ۲ عدد،پودر دارچین ۱ قاشق،تخم مرغ ۲ عدد،وانیل نیم قاشق چایخوری،پکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری،شیر ۱/۳ لیوان،شکر ۳ قاشق غ خ،آرد ۴ قاشق غ خ،کره برای چرب شدن تابه خیلی کم خیلی مهم نیست
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🐦 #بستنی فالوده ای🍧
طعم موهیتو⬇️
◀️آب نصف لیوان
◀️شکر نصف لیوان
◀️عرق نعنا ۱ قاشق غذا خوری
◀️لیمو ترش ۱ عدد
طعم پرتقال⬇️
◀️آب پرتقال نصف لیوان
◀️شکر نصف لیوان
◀️فالوده نصف بسته
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کیک پیازچه😋•
حتما بافت نرم و خوشمزه ش و تست کنین😍
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترشی_گوجه_فرنگی_فوری🍅🍅
مواد لازم
گوجه فرنگی دوکیلو گرم
نمک ۳قاشق غذا خوری پر
سرکه ۳لیوان
آب ۶لیوان
سیر یه بوته
فلفل تند ۴عدد بزرگ
سبزی ترشی ۳۰۰گرم که شامل نعنا،ترخون،مرزه، شوید،گشنیز هست
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•پیتزای بدون خمیر فوری🍕•
مواد لازم :
سیب زمینی ۴ عدد ، حلقه ای ناااازک
پنیر پیتزا به اندازه ی کَرَمت
پپرونی پنج ورق
قارچ سه عدد
سس کچاپ
نمک و فلفل سیاه
پودر سیر و اورگانو
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کمپوت زردآلو
مواد لازم:
زردآلو💛
شکر🍚
آب💧
برای درست کردن کمپوت زردآلو باهسته توی شیشه زردآلوهای سفت و سالم و میریزیم
به ازای هر لیوان آب باید ۳ قاشق غذاخوری سرپر شکر روی زردآلوها بریزم ،
در شیشه رو محکم میبندیم و داخل قابلمه میذاریم
و حرارت و روشن میکنیم حتما دو سوم شیشه داخل آب باشه
بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد ۱۵ دقیقه بهش زمان میدیم که کمپوت ما آماده بشه.
اگه از از زردآلوهای نرم و لکی استفاده کنید و زمان بیشتری بذارین روی حرارت بمونه خیلی نرم و له میشه ، اگه زردآلوها بی مزه بودمیزان شکر رو کمی بیشتر کنید
میتونید به دلخواه وانیل
دونه هل
یا چوب دارچین هم اضافه کنید
ولی به نظرم طعم اصلی زردآلو بدون اینا خیلی بهتره
🤩لطفا فوروارد کن✨✌
11.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آبغوره خونگی 😍😋
✅ اگه نکته ها رو رعایت کنید یه ابغوره خوشمزه خواهید داشت✅
✅غوره رو انقدری میکس کنیدکه فقط غوره ها له بشن
✅وقتی گذاشتین روی شعله همون ابتدا نمک و بریزین
✅من برای ۱۵ کیلو غوره به کاسه ماست خوری سر خالی نمک ریختم
✅به هیچ عنوان وقتی ابغوره روی شعله هست هم نزنید
✅تاکید میکنم ابغوره نباید بجوشه فقط باید گرم بشه تا تفاله ها بیاد روی ابغوره اگه بجوشه تفاله ها قاطی ابغوره میشه و دیگه نمیشه جدا کرد
✅سعی کنید ابغوره رو تو ظرف شیشه ای نگه دارین و درش و جوری محکم کنید که اصلا هوا نکشه چون اگه هوا بکشه کپک میزنه
#آبغوره
🌟
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بستنی راحت و خوشمزه😍😋
مواد لازم:
موز🍌 ۳ عدد
نصف بسته بسکویت پتی بور🍪 یا ۱ بسته بیسکویت مادر یا ساقه طلایی و یا لوتوس
خامه صبحانه 🥣۱ پیمانه
شیر عسلی🍯 ۱/۳ پیمانه
شیر 🥛۱/۴ پیمانه
گردوی خورد شده ۱/۳ پیمانه
شکلات تخته ای آب شده🍫 مقداری برای کاور کردن بستنی (به دلخواه)
طبق ویدیو برو جلو و در آخر بستنی رو به مدت ۶ الی ۷ ساعت بذار توی فریزر تا خوب ببنده و بعد میتونی از قالب جدا کنی.
🟢اگر قالب بستنی نداری میتونی از لیوان یکبار مصرف استفاده کنی و داخلش یه چوب بستنی بذاری و وقتی بستنی یخ بست لیوان رو برش بزنی و بستنی رو دراری.
🟢و یا میتونی بستنی رو توی یه ظرف بریزی و در آخر اونو با اسکوپ سرو کنی.
#بستنی
🌟