5.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_ناپلئونی😍😋
خمیر هزارلا : ۱ بسته
خامه قنادی : ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
پودر قند : به مقدار لازم
پودر پسته : به مقدار لازم
خمیر هزارلا رو ۲ ساعت قبل از اینکه مصرف کنید از فریزر به یخچال منتقل کنیدفر رو با دمای ۱۸۰ درجه و فقط المنت پایین روشن کنید . خامه قنادی رو نیم ساعت قبل از شروع کار از فریزر خارج کنید . خمیر رو روی یک سطح صاف پهن کنید و اطرافشو با کاتر یا چاقو صاف کنیدو به ابعاد دلخواه برش بدید . کیف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و خمیرهارو روی اون بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه سینی رو داخل فر بزارید حتما فر از قبل به مدت ۱۰ دقیقه گرم شده باشه )خامه فرم گرفته رو داخل قیف بریزید و کنار بزاریدخمیر های هزارلا رو از فر خارج کنید و اجازه بدید حتما سرد بشه . خمیرها رو لایه لایه برش بزنید و لایه هایی که ترد و خشک شدن با دست پودر کنید . روی هر لایه خامه قنادی بزنید و لایه بعدیه خمیر رو روش بزارید و مجدد خامه قنادی بزنید و اون خمیر های خشکی که با دست پودر کردید رو روش بریزد . در اخر هم با مقداری پودر قند و به دلخواه پودر پسته تزئین کنید.
.
12.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد ماکارونی 😍😋
کیه که عاشق سالاد ماکارونی نباشه🤤❤️
نصف بسته ماکارونی فرمی(من از مخلوط سبزیجات استفاده کردم)
سس مایونز یا هزارجزیره به دلخواه(میتونین ماست و سس خردل و هر نوع سس که دوست داشتین استفاده کنین)
خیارشور سه تا
هویج خام ریز رنده شده دوتا(میتونین بپزین و درشت تر خرد کنین ولی خام عالیه)
ژامبون هشت ورق(میتونین کالباس یا مرغ پخته ریش ریش شده استفاده کنین)
نخود فرنگی و ذرت و زیتون هم اختیاریه ولی خیلیی خوشمزه میشه
شوید خشک یا تازه
سیب زمینی آب پز هم من نمیزنم چون سنگین میشه
نمک و فلفل سیاه و آویشن هم حتتتما بزنین
نکته:وقتی ماکارونی رو آبکش کردین نذارین آبش کاملا کشیده بشه،وقتی مرطوبه سس رو جذب نمیکنه و سالادتون خمیری نمیشه
سس رو که اضافه کردین ماکارونی بذارین تو یخچال مزه دار بشه و تو این فاصله موادشو آماده کنین(خیلی خوشمزه تر میشه)
19.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنکیک 😍😋
اینم یه پنکیک جذاب برای صبحانه و عصرانه😋😋
مواد لازم:
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
یک چهارم پیمانه شکر
سه چهارم پیمانه شیر
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 و یک چهارم پیمانه آرد
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ رو با شکر به وسیله همزن برقی یا دستی بزنین تا رنگش روشن بشه.در حین کار دور گیری هم انجام بدین که بوی صحم تخم مرغ از بین بره .شیر و مابقی مواد رو اضافه کنین و داخل ظرف نسوز سرخ کنین
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پلو زبان گوساله 😍😋
زبان گوساله رو با پلو سرو کنید تا مجلسی بشه حتما با این روش درستش کنید.😍
چیزایی که میخوایم:
زبان گوساله
پیاز
سیر
برگ بو
فلفل دلمه
چوب دارچین
هویج
رزماری
زعفران غلیظ
فلفل سیاه
پاپریکا
زردچوبه
نمک
نکات:
.
🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره.
.
🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه.
🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میتونی تو خونه خیلی راحت یکی از
پرطرفدارترین شیرینیها رو درست کنی
مواد لازم :
آب ۲۰۰ گرم
آرد ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
بیکینگ پودر ⅛ ق چ
خامه قنادی ۵۰۰ گرم
شکر حدود ۱ ق غ
کره ۵۰ گرم
وانیل
#شیرینی
🌟
3.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خودت پچ پچ درست کن بدون فر و همزن و خیلی راحت😉
🔻 این یه مدل پیراشکیه که مثل کروسان پیچیدیم، با کروسان فرق داره، کروسان کلا مراحل درست کردنش و ساختارش با پچ پچ فرق داره.
👩🏼🍳خوب چی لازم داریم؟؟🧐
این مواد ۸ تا پچ پچ به سایز کلیپ میده:
✅جذب روغنش خیلی خیلی کمه✅
🫙 آب ولرم ۱/۳ لیوان
🧂 خمیرمایه فوری ۱ قاشق چایخوری
🧂 شکر ۲ قاشق غذاخوری
🧂 نمک ۱ پینچ (اندازه ای که بین انگشت شست و اشاره جا میشه)
🥚 تخم مرغ همدمای محیط ۱ عدد
🍚 آرد سفید قنادی ۱ و ۲/۳ لیوان تا ۲ لیوان
🧈 کره ی همدمای محیط ۳۰ گرم
برای گاناش:
🍧 خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
🍫 شکلات تخته ای یا سکه ای تلخ یا شیرین به دلخواه ۱۵۰ گرم
🌰 یا بجاش نوتلا یا شکلات صبحانه
🔻 استراحت اول ۲ ساعت، استراحت دوم ۴۵ دقیقه.
🔻 اگه از سالم بودن خمیرمایتون اطمینان ندارین، اول خمیرمایه رو با آب ولرم و شکر ترکیب کنین و ده دقیقه روشو بپوشونین بذارین کنار و کف که کرد و حجمش یکم زیاد شد بقیه مراحلو انجام بدین، اگه کف نکرد یعنی خرابه، استفاده نکنین ازش.
🔻 آب خور آردها متفاوته، اول یک لیوان + دو سوم لیوان رو اضافه کنین اگه حس کردین خمیر خییییلی چسبناکه که اصلا نمیشه باهاش کار کرد، یک سوم لیوان دیگه آرد بریزین، یکم چسبندگی عادیه، پس آرد زیادی به خورد خمیر ندین.
🔻 روغن کمی داغ باشه و حرارت حتما ملایم که مغزپخت بشه.
بخش اول
#پچ_پچ
🌟
5.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برا مزه دار کردن ماهی
نمک فلفل پاپریکا پودر زیره پودر رازیانه
برگ کرفس
فلفل دلمه رنگی
یک بوته سیر
آبلیموی تازه
مواد لازم برا برنج
برنج خیس خورده
یه پیاز سفید درشت
زرد چوبه_فلفل سیاه_پودر زیره از هر کدام یک قاشق چای خوری
عصاره ی سبزیجات
اگه چهار پیمانه برنج خیس میکنید ۴پیمانه هم آب جوش بریزید
اول حرارت رو زیاد کنید وقتی برنج حباب زد در قابلمه رو بزارید و حرارت رو کم کنید اگه برنج هنوز دم نکشیده بود باز یکم آب جوش اضافه کنید
#ترفند
🌟
5.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهیچه ای که بدون قطره ای آب و با پیاز و زعفرون پخته بشه بی نهایت لذیذ میشه 👌🏽👌🏽😋😋😋
مواد لازم 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
ماهیچه گوسفندی ۱/۵کیلو
پیاز ۷۵۰ گرم
زعفران دم کرده ۲ پیمانه
چوب دارچین ۱ عدد
برگ بو۴ عدد
آبلیموی طبیعی ۳ق غ
نمک به میزان لازم
سیر دو بوته
زردچوبه و ادویه دلبخواه هست و من اضافه نکردم
طرز تهیه 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
برای چند ساعت ماهیچه رو با زعفرون بگذارید تا مزه دار بشه ✅
کف ظرف مورد نظر پیاز خلالی بچینید و ماهیچه هارو روی اون وروی ماهیچه ها هم پیاز خلالی بریزید ✅
دو عدد بوته ی سیر رو همراه با برگ بو و یک عدد چوب دارچین اضافه کنید✅
۱ پیمانه از زعفران رو اضافه کنید و حرارت رو زیاد کنید ✅
بعد از نیم ساعت پیازهای زیری شروع به آب انداختن میکنن و میجوشند ،حالا حرارت رو کم کنید و دم کنی بگذارید برای ۲ ساعت و نیم ✅
بعد از دو ساعت ماهیچه ها نیم پز شده ،الان ماهیچه هارو زیر و رو کنید و بعد بقیه ی زعفرون رو اضافه کنید ✅
بعد از یکساعت ماهیچه ها کاملا پخته و میتونید نمک رو اضافه کنید ✅
برگ بو و دارچین رو خارج کنید و بهش کمی آبلیمو بزنید ✅
یه ربع دیگه اجازه بدید تا نمک خورد ماهیچه بره
ماهیچه بعد از ۳ساعت امادست
#ماهیچه
🌟
10.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو هوای گرم یه شیک شکلاتی خوشمزه خیلی میچسبه
مواد لازم :
بستنی ۲عدد
موز ۲عدد
شیر ۱لیوان
پودر کاکائو ۱قاشق
🌟
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلفوتی گیلاس😳😋
این دسر فرانسویه یه دسر تابستونه شما حتی میتونین با البالو وتوت فرنگیمدرست کنین خیلی خوشمزس وسه سوته حاضره
موارد مورد نیاز👇🏼
۳عدد تخم مرغ
۱/۲پیمانه شر
۱/۲پیمانه شکر
۱/۲پیمانه ارد
۱/۲پیمانه خامه صبحانه
۲قاشق کره اب شده
۱قاشق چایخوری وانیل
۱/۲قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱/۸قاشق چایخوری نمک
گیلاس به اندازه کف ظرف قالب
طرز تهیه👇🏼
برای شروع تخم مرغ خامه شکر وانیا نمک بکینگ پودر ارد شیر کره همه موادو ترکیب میکنم هم میزنیم هسته گیلاسارو جدا میکنیم کف ظرفمونو کره میزنیم اول گلاسارو میریزیم بعد میایع کیک تو فر از قبل گرم شده دردمای ۱۸۰ به مدت ۴۰ دقیقه میذاریم
اولش یکم پف داره بعد پفشو از دست میده که عادیه
نوش جان😋
#کلفوتی_گیلاس
🌟
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•نون چربی😋•
یکی از غذاهای محلی دزفول که خیلی خوشمزس🥰
~❤️مواد لازم:
نخود ۳۰۰ گرم
گوشت گوساله ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد بزرگ
ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم
نان تنوری به میزان لازم
#نون_چربی
🌟