7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترکیب اکبر جوجه و تهانداز مرغ😍
مرغ رو از وسط نصف کنید و نمک بزنید و
داخل روغن داغ حدود نیم ساعت بذارید تا
نیم پز بشه و بعد داخل قابلمه روغن و زعفران
بریزید و کره و مرغ رو کمی سرخ کنید و در ادامه
برنج آبکش شده رو اضافه کنید بعد از ۱ ساعت
با حرارت کم ته انداز مون آماده هست
#اکبر_جوجه_و_تهانداز_مرغ
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوای خونگی سه سوته😋
برای باقلوا :
خمیر مخصوص باقلوا
بادام خرد شده ۲۰۰ گرم
کره هم دمای محیط
مواد شربت :
آب حدود ¾ پیمانه
شیر عسلی ½ قوطی
شکر حدود ۱ پیمانه
هل یک عدد
#باقلوا
🌟
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد شوید و پیازچه
👩🏼🍳مواد لازم👩🏼🍳
برای ۴ نفر
سیب زمینی ۴ عدد
شوید خرد شده نصف پیمانه
پیازچه خرد شده ۲/۳ پیمانه
مایونز ۲ قاشق
ماست ۲ قاشق
سس خردل ۱ قاشق
نمک/فلفل سیاه و قرمز
خیارشور خرد شده در صورت تمایل نصف پیمانه
‼️حتما بزارید داخل یخچال یکم استراحت کنه تا طعم ها با هم مخلوط بشن
‼️اگر دوست دارید میتونید خیارشور هم اضافه کنید
‼️حواستون باشه سیب زمینی ها زیاد پخته و له نشن،یکم زنده تر بردارید
#سالاد_شوید_پیازچه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندهای جالب با تخم مرغ😍
.💓
17.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته اصیل تبریزی سنتی ترین وخوشمزه ترین غذای تبریز👌🧆🥩
مواد لازم:
گوشت مخلوط گوساله وگوسفند: ۵۵۰ گرم
لپه: ۱/۵ لیوان
برنج: نصف لیوان
سبزی کوفته: (تره ومرزه): ۲۵۰ گرم
ادویه ها: زردچوبه+فلفل سیاه+پودر سیر+ادویه غذا
نمک: به میزان لازم
مواد میانی کوفته:
گردو درسته
برگه زردآلو
آلو بخارا
زرشک
نمک
سس کوفته:
پیاز سرخ شده
زرشک
رب
آبجوش
زعفرون دم کرده
🌟
40.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو با مرغ زعفرانی😍
مواد لازم :
کره ۵۰ گرم
ران مرغ ۲ تکه
عرق هل ۱ ق چ
پیاز درشت ۱ عدد
خلال بادام و قیصی ۳ ق غ
چوب دارچین ۱ عدد
آب نارنج ⅓ پیمانه
زرشک ⅓ پیمانه
زعفران دم کرده
نمک، فلفل سیاه
زردچوبه ۱ ق چ
پاپریکا ۱ ق چ
گلاب ۱ ق غ
🌺🍃
18.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کنتاکی
مواد لازم :
نمک ۲ ق چ
مرغ کامل ۱ دونه
فلفل سیاه ½ ق چ
پودر پاپریکا ۱ ق چ
نشاسته گندم ۱ ق غ
فلفل قرمز ½ ق چ
پودر سیر ۱ ق چ
زنجبیل ½ ق چ
زیره ۱ ق چ
🌟
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توضیح کامل کپشن👇🏻
قیمه پلو😍امکان نداره که خوشت نیاد 😎
مواد لازم:
•گوشت چرخ شده 250 گرم
•پیاز 2 عدد متوسط
•برنج 4 پیمانه
•لپه پخته 1 پیمانه
•رب گوجه 1/5 ق غ خ
•آب مقداری
•زعفران به مقدار لازم
•نمک 1 ق م خ
•فلفل نصف ق چ خ
•زردچوبه 1 ق چ خ
•پودر گل سرخ 1 ق م خ
•پودر دارچین به مقدار لازم
•پودر لیمو 1 ق م خ
•پودر هل نوک ق چ خ
🥮طرز تهیه:
•ابتدا پیاز و گوش رو داخل خرد کن بریزید و میکس کنید. (وقتی که گوشت و پیاز باهم میکس میشه هم حجمش زیاد میشه هم فوق العاده خوشمزه تره میشه)
•بعد داخل تابه تفت بدید و ادویه ها، پودر گل سرخ و پودر لیمو رو اضافه کنید عطرشون که آزاد شد رب گوجه رو اضافه کنید و مخلوط کنید، کمی آب بریزید، هم بزنید
•بعد لپه پخته شده رو اضافه کنید و بعد پودر هل.
•بعد از آماده شدن مواد گوشتی داخل قابلمه ته دیگ مورد نظر رو بندازید و بعد یک لایه برنج آبکش، روش پودر دارچین و زعفران بدین و لایه بعد رو مواد گوشتی، دوباره برنج آبکش و روش پودر دارچین و زعفران.
اجازه بدید که روی کم به مدت 45 دقیقه دم بکشه.
•بعد از این مدت داخل ظرف سروتون برگردونید و سیب زمینی کنارش بذارید
•مطمئنم که خوشتون میاد. از پلو های مورد علاقه خودمه😍🥹
🧅نکته:
اگر پیاز رو با گوشت میکس نکردین میتونید پیاز رو اول تفت بدید و بعد گوشت رو اضافه کنید و بعد باقی مراحل، ولی اگر میکس کنید خوشمزه تر میشه.
#قیمه_پلو
🌟