eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍔 😋 🔸اول از همه به مقداری سینه مرغ چرخ شده نیاز داریم واسه هر برگر تقریبا صد و پنجاه تا دویست گرم بعلاوه یه پیاز خیلی کوچیک رنده شده و اب گرفته و اگه داشتین مقداری برگ پیازچه ریز خورد شده و نمک و فلفل و زعفرون و پاپریکا و کمی گلپر و خیلی کم سماق همه موادو مخلوط کنید 🔸تابه گریل رو داغ کنید و با کمی روغن چرب کنید دستتونو خیس کنید و موادو به شکل برگر یا استیک کف دستتون درست کنید و بزارید توی تابه داغ بعد حرارت رو کم کنید یک طرفش که پخت پشت و روش کنید و اجازه بدید اون سمتشم سرخ بشه بعد از پخت یه نارنج بچلونید روش خیلی خوشمزش میکنه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
🍢 😋 ▫️ ۲ عدد سینه مرغ ▫️ ۲۰۰ گرم دنبه گوسفندی ▫️یک حبه سیر ▫️ ۱ عدد پیاز ▫️زعفران _نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز _جعفری دو ق غ 🔸دو عدد سینه ی مرغ رو دو بار با دنبه ها چرخ کنید تا خوب یکدست له بشن. من با همون چرخ گوشت پیاز و سیر چرخ میکنم که کاملا محو بشن و فقط طعمشون باقی بمونه توجه کنید وقتی پیاز و رنده یا چرخ کردید آبشو حتما بگیرید که گوشتا روی آتیش وا نرن. خوب هم بزنید و زعفران و ادویه هاتون رو بش اضافه کنید و 2 ساعت توی یخچال قرار بدید مرحله آخر هم که سیخ گرفتن و کباب کردنه و در آخر نوش جان ♦️اضافه کردن دنبه برای نرم شدن کباب هست و اگر رژیم دارید می تونید از دستور کباب حذف کنید ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بورانی بادمجان🍆 همون طوری که هممون میدونیم شمالی ها به داشتن غذاهای خوشمزه شون معروف هستن. اصلا نمیشه پیش غذاها، چاشنی ها و غذاهای خوشمزه شمالی رو خورد و عاشقشون نشد. یکی از این چاشنی های خوشمزه شمالی هم بورانی بادمجونه که کنار غذا سرو میشه و طعم و بوی بادمجون کبابی و سیری که توش استفاده شده، هوش رو از سر آدم میبره برای داشتن یه بورانی خوشمزه احتیاج داریم به بادمجان 3 عدد💕ماست،چکیده باشه بهتره💕دوعدد سیر💕کمی نعناغ و نمک ابتدا بادمجون هارو کباب میکینم این کار رو میشه روی گاز فر و یا منقل انجام داد بعد پوستشون رو میگیریم برای اینکه بورانیمون ابکی نشه کمی بدون روغن رو شعله میذاریم که اب بادمجونا کشیده بشه بعد میریزیم داخل میکسر و با یک پیمانه ماست که چکیده باشه بهتره دو حبه سیر رنده شده یک قاشق نعناع و کمی نمک میکس میکنیم از طعم و مزه این چاشنی چیزی نمیگم فقط دوست دارم خودتون امتحان کنید مخصوصا برای مهمانی ها خیلی عالیه ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
خوشگل‌ 😋 🔸به مقدار مساوی بلغور گندم درسته و عدس از شب قبل خیس کردم، یعنی شنبه شب، و روز یکشنبه یک پیاز داغ، چند تا حبه سیر و زردچوبه و در آخر کندم و عدس را توش ریختم و با یک لیوان آب که توش یک عصاره سوپ بود کمی پختم تا به روغن افتاد. بعد گشنیز و ریحون و ترخون و مرزه بهش زدم و چاشنی هم، یک قاشق ماست، دو قاشق ایوار و ای لیمو ترش و کمی رب انار لب ترش زدم و کمی دیگه گذاشتم رو حرارت و بعد فلفل ها را از وسط نصف کردم و اونها را پر کردم. کف ظرفی را هم یک سس گوجه خوشمزه درست کردم و فلفل ها را روش گذاشتم و چهل دقیقه تو فر پختم. بچه ها روش پنیر دوست نداشتن ولی اگر شما دوست داشتین بزنین ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ @ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چرا ناراحتی که بستس 😐 حتما برای باید بری آرایشگاه و تحمل کنی تازه بعدشم کلی بزنی 😏 بابا بیا اینجا بهت یه نشون بدم که هم کم بشه هم ندی به آرایشگاه 😊☺️ خیلی سادس بیا اینجا 👇 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e هزارو یک راه برای 🔮
‍ ✅كيك هل و زعفران😋 ✍مواد لازم تخم مرغ٤عدد آرد ٣پيمانه شكر يك پيمانه ونصف پيمانه روغن نصف پيمانه شيريك پيمانه هل يك ق مرباخورى گلاب ٢ق س بكينگ پودر يك ق غ زعفران غليظ دمكرده مقدارى 🍜طرز تهیه دستور؛زرده وسفيده رو ازهم جدا كنيد،زرده وشكر رو باهم بزنيدتا كشدار بشه.ابتدا روغن بعد شير وگلاب وهل وزعفران را كم كم اضافه كرده وباهمزن خوب هم بزنيد، سفيده هارو باهمزن بزنيد تا خوب پف كنه وموقع برگردوندن ظرف نريزه،بعد تو سه مرحله با ليسك به مايع اضافه كنيد وخيلى اروم ودورانى هم بزنيد تا پفش نخوابه،بعد اردو بكينگ پودررو كه سه بار الك كرديد ارام ارام به مايع اضافه كرده ودورانى هم بزنيدتا خوب مخلوط بشن. قالب رو كاملا چرب كنيد مايع كيك رو داخلش بريزيد ودرفر از قبل گرم شده با درجه ى١٨٠به مدت٤٠تا٥٠دقيقه قراربديد. 🍰 . @ashpazy_irani
کیک شیر داغ 😍😍 چهار عدد تخم مرغ رو با یه لیوان شکر و کمی وانیل خوب میزنیم تا سفید وکشدار بشه بعد یه لیوان سرخالی روغن مایع ویه لیوان شیر داغ اضافه کرده وسریع هم میزنیم و آخر دو لیوان آرد با یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم وبه مایه کیک اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم و کف قالب کاغذ روغنی گذاشته مایه کیک رو در قالب میریزیم ودر فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدیم. بعد از ۳۰ دقیقه کیک رو با خلال دندون چک میکنیم چون دمای فرها با هم متفاوته. بعد که کیک آماده شد واز قالب بیرون آوردیم برای خوشرنگ شدنش شهد زعفران با فرچه کمی روش میزنیم . @ashpazy_irani
کرابیه سیب 😍😍 ✍مواد لازم: ۲۵۰گرم کره یا مارگارین یا روغن صاف قنادی نصف استکان روغن مایع یک چهارم لیوان ماست یک عدد تخم مرغ یک ق غ خوری سرکه یک لیوان پودر شکر یک ق غ خوری بکینگ پودر یک ق م خوری وانیل نزدیک به پنج لیوان آرد . مواد داخل 👇 سه عدد سیب بزرگ نصف لیوان شکر یک ق چ خوری دارچین مقداری گردو خرد شده . 🥣طرز تهیه: برای مواد داخل اول سیب رو رنده کنید شکر رواضافه کنید با چند ق آب بعد روی حرارت بزارین تا پخته بشه و‌آب سیب کشیده بشه دراخر دارچین وگردو اضافه کنید از روی حرارت بردارین تا خنک بشه... برای خمیرهم کره نرم شده رو با پودر شکر باهمزن بزنید تا یکدست بشه بقیه مواد رواضافه کنید ودراخرهم آرد روکم کم بریزین تاخمیر شکل بگیره بعدکه خمیر اماده شده به شکل دلخواه درست کنید ودر دمای ۱۷۵درجه تاطلایی شدن زیر شیرینی بپزیید. @ashpazy_irani
✅ رولت مرغ 😋 ✍مواد لازم : سینه مرغ چرخ کرده کره آرد سوخاری پیاز و سیر رنده شده نمک، فلفل و زردچوبه هویج پخته زعفران دم کرده سبزی خشک مثل ترخون 🥣طرز تهیه : اول پیاز، سیر، ادویه ها و زعفرون رو به سینه مرغ چرخ شده اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم. یه نایلون پهن میکنیم و روش آرد سوخاری میپاشیم و بعد خمیر رو با وردنه پهن میکنیم و جعفری خرد شده میپاشیم و دوتا هویج سالم یه سمت مواد میچینیم و بعد آروم با کمک نایلون میپیچیم و رول میکنیم. توی ماهیتابه روغن میریزیم و رولت رو داخلش قرار میدیم تا آروم سرخ بشه. سس👇 : برای سس یه پیاز رو سرخ میکنیم و بهش هویج و فلفل دلمه اضافه میکنیم و تفت میدیم، بعد رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و یکم آب جوش و میذاریم غلیظ بشه. و در آخر رولت رو داخل سس میذاریم تا نیم ساعت خیلی آروم رو شعله ملایم بپزه . @ashpazy_irani
✅سس براق شکلاتی😋 ✍مواد لازم: پودر ژلاتین 9 گرم+آب 3 قاشق غذاخوری آب 125 گرم شکر 225 گرم خامه 130 گرم پودر کاکائو 30 گرم . 🍜طرز تهیه: ابتدا پودر ژلاتین را روی 3 قاشق غذاخوری آب بپاشید . در قابلمه کوچکی آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا جوش بیاید سپس خامه و پودر کاکائو را اضافه کرده مخلوط کنید و به مدت 5 دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید. سپس مخلوط ژلاتین را اضافه کرده خوب مخلوط کنید و از روی حرارت برداشته صبر کنید تا دمای مخلوط به 24 درجه سانتی گراد برسد سپس برای روکش کیک استفاده کنید. این دستور بسیار ساده تهیه میشه فقط حتما همه مواد را دقیق اندازه گیری کنید. اگه دماسنج ندارید با انگشت دمای سس را تست کنید باید کمی خنک تر از دمای بدن باشه اگه زیاد خنک بشه دیگه مناسب ریختن روی کیک نیست و باید دوباره کمی گرمش کنید. @ashpazy_irani
✅یه فینگرفود عالی جیب تاجر😍 دو عددنون تست رو روی هم میذاریم وبا وردنه پهنش میکنیم با کاتر گرد قالب میزنیم نون به هم چسبیده . نون ها رو آغشته به تخم مرغ میکنیم وبعد در آرد سوخاری می غلتانیم ودر روغن داغ فراوان سرخ میکنیم نون در روغن پف میکنه . بعد از سرخ شدن یه طرف نون رو باز میکنیم وهر چی دوست داشتین داخلش بذارین. من مرغ ریش ریش شده با مایونز و جعفری وکاهو گذاشتم . @ashpazy_irani