#دسر_مسقطی
مواد لازم:
نشاسته گل ۱ لیوان
آب ۵ لیوان
گلاب ۱ لیوان
شکر ۲ لیوان
زعفران مقداری
خلال بادام مقداری
طرز تهیه:
✏️✏️✏️
یک لیوان نشاسته گل و پنج لیوان آب سرد و یک لیوان گلاب و دو لیوان شکر و مقدار کافی زعفران آبشده را کاملا مخلوط میکنیم تا نشاسته کاملا حل بشه و مایع یکدست بشه. بعد روی شعله گذاشته و مرتب هم میزنیم تا نشاسته لعاب بندازه و کاملا ببنده. بعد شعله را خیلی کم میکنیم و مثل پلو دم کنی گذاشته و به مدت یک ساعت مسقطی را دم میکنیم تا کاملا شفاف بشه و نشاسته کاملا بپزه. بعد داخل ظرف دلخواه میریزیم و میگذاریم کاملا خنک بشه و برش میزنیم. اگر مایل بودید میتوانید آخرای کار داخلش خلال بادام هم بریزید. توجه داشته باشید که هم زدن مداوم ابتدای کار و دم کردن مسقطی در کیفیت آن بسیار موثر است.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@Ashpazy_irani
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍫🍩🧇
#نوتلا به روش خونگی👇
بااستفاده از فندوق و خرما و پودر کاکائو برای
خودتون نوتلادرست کنید و نوش جان کنید😌😍
#ترفند_های_خوشمزه😋😋
@ashpazy_irani
💯زن نیستی اگه تیپت،اخلاقت،تیکه کلامات
ده سال از سنت کمتر باشه
زن باید تو هر سنی #ملکه👑 آقاشون بمونه،💃
خانومی که فک میکنی ژست و ناز وادای زنونه نداری !💑
عضو این کانال شو 😍😉
http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
👒 @mallakebash 💄
خانوم ها جوین بشید👆👆
آشپزی ایرانی🍔
ملکه بادام @ashpazy_irani
شیرینی_ملکه_بادام
مواد لازم:
آرد 170 گرم
پودر قند 50 گرم
روغن جامد یا کره 75 گرم
تخم مرغ کامل 1 عدد
هل ساییده ½ قاشق چایخوری
مواد رویه:
عسل 50 گرم
خلال بادام 50 گرم
کره 25 گرم
خامه 25 گرم
زعفران دمکرده غلیظ 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
آرد / هل را با هم مخلوط کرده و یک بار از الک رد کنید. پودر قند و روغن را با همزن برقی هم بزنید تا پودر قند به خورد روغن برود . سپس تخم مرغ را اضافه کرده سپس فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد را قاشق قاشق اضافه کنید و با نوک انگشت مخلوط کنین و خوب ورز بدید و نیم ساعت داخل یخچال استراحت کند تا خمیر لطیفی بدست آید .بعد قالب مورد نظر با روغن چرب کنین و یک گلوله کوچک بردارین تو قالب بزارین و داخل قالب فرم بدید و با چنگال سوراخ کنین و داخل فر دمای ۱۸۰ درجه یک ربع تا بپزه بعد ۱۰ دقیقه تا سرد شود . در این فاصله مواد رویه را درست کنید . همه مواد را با هم در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید و اجازه دهید 5 دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش کنید بعد از یک ربع که خمیر پخت مواد رویه را روی خمیر پخته بریزید و مجددا قالب را برای حدود 20 دقیقه در طبقه بالای فر بگذاریدو شعله بالا روشن کنین تا رویه شیرینی پخته وکاراملی شود. بعد از اتمام پخت سینی را از فر خارج کنید تا کمی سرد شود و از قالب جدا کنین
پیشنهاد: میتوانید خلال بادامها را کمی خرد کنید و سپس در مواد رویه بریزید. از خلال بادام زمینی هم میتوانید استفاده کنید ولی قطعا طعم متفاوتی خواهید داشت.
در صورت تمایل میتوانید به جای هل از وانیل استفاده کنید ولی چون این شیرینی سنتی است بهتر است اصالت طعمش حفظ شود.
نوش جان
@ashpazy_irani
#قريوش شيريني خوشمزه ...
مواد:تخم مرغ 1 عدد،روغن مایع نصف استکان،آب 1 استکان،نمک مقداری،بکینگ پودر ،آرد به مقدار لازم،خمير مايه فوري
#شربت:شکر 2 لیوان،آب 2 لیوان،زعفران به مقدار لازم،گلاب يك قاشق غ
طرز تهیه:ابتدا شربت را درست می کنیم کنار می گذاریم سپس مواد خمیر را باهم مخلوط کرده و در آخر آرد را می ریزیم به مقداری که خمیر بدست نچسبد. بعد حدود يك ساعت درجاي خنك استراحت ميديم ،بعد از خمير به اندازه يك نارنگي برميداريم و با وردنه پهن ميكنيم و با قالب دلخواه شكل در مياريم و در روغن داغ سرخ ميكنيم ،بعد از سرخ شدن داخل شربت ميريزيم و خوب از شربت ميپوشونيم ، ميذاريم خنك بشه.من از سه سايز قالب طرح گل استفاده كردم روي هم گذاشتم و با خلال پسته روي هم نگهداشتم.
@ashpazy_irani
23.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #کلیپ_اموزشی
🎬 #بسته_های_طعم_دار_مرغ 🍗😋👆
بلافاصله بسته ها رو داخل فریزر بگذارید و تا یکماه مصرف کنید.
فکر میکنم این بسته های غذا برای دانشجوها و کارمندها خیلی خوب باشه.
@ashpazy_irani
#شربت_زعفران_سه_لایه برای افطار
شربت زعفران 4 لیوان شکر با دو لیوان حل کردم و گذاشتمش روی گاز بعد چهار عدد هل رو شکستم اضافه کردم بعد از حدود نیم ساعت شش قاشق زعفران غلیظ دم کرده رو بهش اضافه کردم یه مقدار شعله رو زیاد جوش بیاد و یک سوم لیوان هم بهش گلاب اضافه کردم و بعد گذاشتم شربتم حسابی قوام بیاد حدود یک ساعت یا یخورده بیشتر طول میکشه
برای لایه ها تخم شربتی رو بشورین شربت غلیظ رو بریزین داخل لیوان بعد داخل یه پارچ دیگه سه قاشق از شربت زعفران و پنج قاشق آبلیمو حل کنین و بقیه شو آب بریزین و همه رو با هم مخلوط کنین بعد به آرومی رو به شربتهای غلیظ داخل لیوان اضافه کنین و بعد تخم شربتی رو با قاشق به آرومی بهش اضافه کنین بعدچند حبه یخ هم بندازین
@ashpazy_irani
برای خوشمزهتر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده کنید و آنرا کم کم به گردو اضافه کنید تا گردوها روغن بیشتری پس بدهند.
@ashpazy_irani
✅شکلات داغ 😋
✍ مواد لازم:
شیر ۱ لیوان
شکلات تخته ای
نسکافه ۱ ق.چ
پودر کاکائو ۲ ق چ
خامه صبحانه ۱ ق غ
شکر
وانیل
🥣 طرز تهیه:
همه ی مواد و باهم مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم.به غلظت دلخواه که رسید سِرو میکنیم
#شکلات_داغ
@ashpazy_irani