eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
172.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: آرد ۳ لیوان خمیر مایه ۱قاشق غ تخم مرغ ۱ عدد شیر یا آب ۱ لیوان روغن نصف فنجان نمک ۱ قاشق چ شکر ۱قاشق غ اگه ازتازه بودن خمیر مایتون ازمینان ندارین حتما مستقیم نریزین داخل آرد ابتدا با کمی از آب وشکر مخلوط کنین و۱۰دقیقه بهش زمان بدین اگه پف کرد وسالم بود استفاده کنین. آرد وبقیه ی مواد بجزآب رو باهم مخلوط کنین آب رو کم کم اضافه کنین ومخلوط کنین تا خمیر جمع بشه یه کم خمیر چسبندس اصلا آرد اضافی نزنین خمیر رو به سطح کار انتقال بدین و حدود ۱۰دقیقه ورز بدین ویا ۱۰۰بار روی سطح کار بکوبین با این کار خواهین دید که چقدر خمیر لطیف میشه بعد داخل کاسه بزارین روشو سلفون وپارچه بکشین و۱ساعت استراحت بدین بعد از استراحت پف خمیر رو بگیرین خیلی کم ورز بدین واستفاده کنین . @ashpazy_irani
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لگیمات. آرد ۲لیوان ماست ۱دوم لیوان آب ولرم ۱لیوان سرخالی گلاب ۱ق غ پودرکاستارد ۱ق غ نشاسته ذرت ۲ق غ خمیرمایع ۲ق چ هل و وانیل نوک ق چ نمک یه پنس شکر ۲ق غ مواد رو به بجز آب مخلوط کنین بعد آب رو بریزین خوب هم بزنین و۱ساعت تو دمای آشپزخونه استراحت بدین تا خمیر دوبرابر بشه بعد خمیرو در قیف بریزین وحدود ۲سانت سر قیف رو قیچی کنین ودرروغن شناور و داغ سرخ کنین ویا مث من یه قاشق گرد رو اول به روغن بزنین وبعد از خمیر بردارین ودر روغن بریزین وسرخ کنین سپس در شربت بار سردبزارین حدود یکی دو دقیقه بعد در آبکش بریزین تاشهد اضافیش بره میتونین بجای شربت بار ازشیره خرما استفاده کنین. حتما درظرف گود با روغن زیاد سرخ کنین روغن رو اول داغ کنین . شربت حتما سرد باشه . شعله متوسط باشه تا به ملایمی سرخ بشن که داخلش خمیر نباشه @ashpazy_irani
1.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم طرز تهیه رشته پلو با مرغ @ashpazy_irani
11.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽فیلم تزیین کیک با ژله بریلو و گاناش👆🏻👆🏻 ☝️☝️☝️ @ashpazy_irani
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ریواس گَس برا این خورش مناسب نیست . ریواسهایی رو انتخاب کنین برا خورش که نرم باشن. از نعناع جعفری تازه استفاده کنین . خیلی دقت کنین که ریواس بیشتر از یه ربع بجوشه داخل خورش له میشه لطفا رب نزنین این خورش بدون رب خوشمزتر میشه😉 بجای گوشت از تکه های مرغ هم میتونین استفاده کنین. . ۶شاخه ریواس گوشت گوساله باندازه خانواده (من برا هرنفر۳تکه میندازم) نعناع وجعفری ۳۰۰تا۴۰۰گرم ۱سوم نعناع و۲سوم جعفری باشه پیاز درشت ۱عدد روغن ونمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم پیازو با کمی روغن وزردچوبه تفت دادم پیاز که سبک شد گوشت رو اضافه کردم وتفت دادم آبجوش ریختم ودر قابلمه رو گذاشتم تا گوشت نیمپز بشه . تو این فاصله سبزیهارو خرد کردم وخوب تفت دادم. سبزیهارو به گوشت نیمپز اضافه کردم ونمک وفلفل زدم وگذاشتم خورش بپزه وجابیوفته. یه ربع قبل سرو هم ریواس هارو که درشت خرد کرده بودم رو ریختم قاطی کردم ودر قابلمه رو گذاشتم وبعد سرو کردم . @ashpazy_irani
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله حلزونے مواد لازم : پودر ژله از هر رنگ نصف بسته (من از 6تا نصفه بسته استفاده ڪردم) بستنی وانیلے آب شده براے هر رنگ دو قاشق غذاخوری آب جوش براے هر رنگ نیم پیمانه دستور تهیه : اول پودر ژله ها رو با نیم لیوان آبجوش حل میڪنیم و میذاریم شفاف و سرد بشه. وقتی سرد شدن به هر ڪدوم دو قاشق غذاخورے بستنے وانیلے آب شده اضافه میڪنیم و هم میزنیم. حالا قالب حلزونے (ےا هر قالب دیگه اے ڪه داشتید) رو چرب میڪنیم و داخل پیچ هاے قالب رو با رنگ ها پر میڪنیم و حدود بیست دقیقه میذاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه. (سطحش چسبناک باشه) وقتی نیم بند شد ژله بستنے آلوورا رو میریزیم (که رنگ ها وقتے می‌خواهیم از قالب خارج ڪنیم خودشون رو نشون بدن.) ومیذاریم یخچال تا نیم بند بشه. حالا به ترتیب هر رنگ ژله اے رو ڪه دوست داشتید لایه به لایه بریزید و هر سرے میذاریم یخچال تا نیم بند بشه ودوباره رنگ بعدی. وقتی قالب پر شد براے سه تا چهار ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده. اےن قالب هاے پلاستیڪے براے ژله خیلے راحتن و به آسونے از قالب خارج میشن. من این قالب رو از لوازم قنادے خریدم. @ashpazy_irani
4.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا ترڪیه شیر ۲۵۰ میلیلیتر تقریبا یک لیوان روغن نباتے ۳ ق غ پودر خمیر فورے ۵ گرم شڪر ۱ ق غ نمک نصف ق غ آرد ۴۰۰_۵۰۰ گرم براے پر ڪردن: ۱ ڪیلو گوشت چرخڪرده ۲۰۰ گرم گوجه فرنگی جعفرے و شوید نمک و فلفل پنیر موزارلا ۳۰۰ گرم روغن ۱ ق غ ڪره ۲۵ گرم ابتدا براے مایه گوشتے: گوشت چرخڪرده و گوجه فرنگے خورد شده و جعفرے و شوید و نمک و فلفل رو باهم مخلوط میڪنیم و به سه قسمت مساوے موادو تقسیم میڪنیم ، براے خمیر،پودر خمیر فورے و شڪر و نمک رو داخل‌ شیر ولرم میریزیم و آرد الک شده رو اضافه میڪنیم و خمیر رو ورز میدیم ده دقیقه، در پایان ۱ ق غ روغن نباتے رو ریخته و با پارچه روشو میپوشانیم و در جاے گرم استراحت میدیم به مدت یڪساعت سپس خمیر رو به سه قسمت تقسیم میڪنیم و دوباره روشو میپوشانیم و سے دقیقه دیگه استراحت میدیم خمیرو داخل سینے فر ڪه ڪاغذ روغنے انداختیم با قطر ۳۰ سانتے متر پهن میڪنیم ڪمتر نباشه لبه هارو ازمایه گوشتے پر میڪنیم و لبه هاے خمیرو بر میگردونیم و بقیه مایه گوشتے رو میریزیم و‌روش رو‌با پنیر پیتزا میپوشانیم و لبه هارو‌ بقیه روغن نباتے میزنیم و در فر ۲۲۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۱۵ الے ۲۰ دقیقه میذاریم @ashpazy_irani
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک و نیم کیلو گوجه دوتا پیاز یکی دوحبه سیر همه رو خورد کنید و بزارید رو گاز با شعله زیاد اول، بعد که کمی آب انداخت و گوجه ها کمی نرم شد در ظرفو بزارید و شعله رو کم کنید تا حسابی بپزن و له و نرم بشن. بعد بریزید تو مخلوط کن و خوب پوره و میکس کنید. تا یکدست بشه. بعد پوره رو از صافی رد کنید تا پوست و دونه های گوجه جدا بشه. و بعد یک ق غ پودر گوجه (اختیاری) یک ق غ فلفل سیاه(یا کمتر، اگه هم تند دوست دارید فلفل قرمز یک ق چ بزنید.) نصف لیوان شکر، نصف لیوان سرکه سفید، یک چهارم لیوان آب سرد، 1ق غ نشاسته، 1ق چ نمک اول نشاسته رو با یکچهارم آب سرد مخلوط کنید تا حل شود و بعد به پوره گوجه اضاف کنید و مخلوط کنید و سپس همه مواد باقی مانده رو هم بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا ظرفو بزارید رو گاز، اول شعله زیاد باشه، وقتی قل زد کم کنید، و بعد ازینکه دیدید غلیظ شد خاموش کنید. بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه. پ. ن این سس رو بمدت دو ماه بلکه هم بیشتر در یخچال نگهداری کنید چیزیش نمیشه. هرچند معمولا زود تموم میشه توی خونه ما. @ashpazy_irani
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
البته قارچ سوخاری معمولا کنار مرغ سرو میشه فعلا این خوشمزه رو با هم درست کنیم. قارچ بافت اسفنجی داره و وقتی میشورید آب جذب میکنه بهتره با دستمال کاغذی روی قارچها بکشید و بعد پوست بگیرید از آرد قنادی استفاده کنید قطعا روی نتیجه نهایی تاثیر داره ادویه ها رو به دلخواه تغییر بدید آویشن و زنجبیل هم میتونید به دلخواه اضافه کنید دقت کنید به هیچ عنوان دستی که داخل آرد زدید به آب نزنید چون تکه های خمیری به قارچها میچسبه حتما انبراستفاده کنید حتما آب سرد باشه بهتره چند تکه یخ هم داخلش بندازید اول قارچها رو در آب بعد درآردقرار بدید سه مرحله تکرارکنیدمرحله سوم بصورت دورانی قارچها رو به آرد آغشته کنید .تا پولکی شود قارچها رو درروغن داغ سرخ کنید زیاد بهش زمان ندید لایه آرد جدا میشه از قارچها در آخر روی دستما ل کاغذی حوله‌ای قرار بدید تا روغن اضافیش گرفته بشه. نوش جان 💖 @ashpazy_irani
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای این پاکورای خوشمزه احتیاج داریم به این مقدار مواد واسه دوتا سیب زمینی نسبتا بزرگه که توی فیلم می بینید سیب زمینی را بپزید در حدیکه نه کاملا پخته ونه نیمه خام باشه بعد حلقه حلقه کتید نه نازک ونه زیاد ضخیم توی فیلم نشون دادم 👆 توی ظرفی یک لیوان ارد نخود خام دوستان منظورم ارد نخودچی نیست ارد نخود خام را خواربار وفروشیها دارن پودر کردنش توی خونه کار سختیه پس باید اماده بگیرید ویکبار هم الک کنید چون ناخالصی زیاد داره بعد یک ق غ سر پر نشاسته ذرت وادویه کاری وپودرزیره وپودرتخم گشنیز وفلفل باید طوری باشه که تندی را احساس کنید همه را اضافه ودوق غ جعفری ریز خرد شده ودوق غ تره ربز خرد شده ونمک همه را مخلوط وبعد اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا غلظت مواد ما مثل ماست بشه اگر زیاد شل بشه اطراف سیب زمینی را پوشش نمیده بعد سیب زمینی را هم میتوتید چند تا با هم بریزید توی مواد همه یه حلقه وخوب به مواد اغشته کنید وتوی روغن سرخ کنید تا طلایی بشه وتا گرمه با نان وسبزی وماست ولیمو میل کنید حتی میتونید بدون نان با سس فلفل تند بخورید بسیار خوشمزه است @ashpazy_irani
9.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد مورد نیاز براے ۳ نفر👇 متحویات ڪوفته: گوشت چرخ ڪرده ۳۰۰ گرم پیاز رنده شده و آب گرفته ۱ عدد متوسط زردچوبه و فلفل سیاه هرڪدام ۱ قاشق چایخورے نمک ب میزان لازم سس بادمجان: بادمجان ڪبابے ۳ عدد متوسط گوجه ڪبابے ۳ عدد درشت پیاز نگینے ۱ عدد متوسط سیر رنده شده ۶ عدد رب گوجه دو قاشق غذاخوری فلفل سیاه زردچوبه هر ڪدام یک قاشق چایخورے نمک ب میزان لازم (بادمجان و گوجه رو میتونید روے اجاق ڪباب ڪنید همونطور ک گرم هستن توے مشما بزارید ک رطوبتشون حفظ بشه، خیلے راحت میتونید پوستشون رو جدا ڪنید) اول از همه گوشت پیاز و ادویه ها رو ترڪیب ڪرده بعد ب اندازه نارنگے گوشت بر میداریم و مث ڪلیپ ڪوفته ها رو فرم میدیم و سرخ میڪنیم. توے روغن ڪوفته ها پیاز رو تفت میدهیم و سیر را اضافه میڪنیم بعد از ڪمے تفت دادن ادویه ها و گوجه ساطورے شده را اضافه ڪرده و سرخ میڪنیم و بعد رب گوجه رو اضافه ڪرده و تفت میدیم. بادمجانے ک ساطورے ڪردیم رو ب گوجه و رب اضافه ڪرده و تفت میدهیم تا مواد ب خورد هم بروند. ڪوفته ها رو اضافه ڪرده ڪم آب اضافه میڪنیم و درب ظرف رو میگیریم تا جا بیفته.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا