eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🍈🍝 خربزه رواز وسط نصف توشو خالی كن بعدژله رولی روداخلش بزارهر رنگ ژله ای روکه دوست داری آماده کن و روش بریزخربزه روداخل یه ظرفی بزارکه تکون نخوره بعد هم داخل یخچال قراربده تا ببنده ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
ابنبات خوشمزه 🍭 شکر رو روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید و بعد به شکل ابنبات رکی سینی بریزید و روش یک نی کوچولو و یا چوب مخصوص بزارید و با ترافل تزیین کنید 🍬💖 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
حالِ خوبِتان را، نه از کسی طلب کنید، نه برایش به این و آن رو بزنید، و نه حتی منتظرِ معجزه باشید...! قدری "تلاش" کافی‌ست، برایِ داشتَنَش! این خودِ شمایید، که می‌توانید، روحِتان را، مملو از عشق و آرامش کنید... روزتون زیبا ❤️☀️ @ashpazy_irani
🔴 کشیدن انواع ⭕️ فوت و فن کامل زیر ساخت 🤷‍♀ 🔵 آموزش 💄 👩‍🎤 💅 حالت دادن مو زیر 😅😍 این کانال خیلی معرکست😉 ورود👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
✅کرپ ‌😋 ‌ ✍مواد لازم: تخم مرغ یک عدد شیر دو‌لیوان آرد سفید یک لیوان شکر دو قاشق نمک یه پینچ وانیل نصف ق م خ ‌ 🥣‌طرز تهیه: تخم مرغ،شکر،وانیل رو باهمزن بزنید تا کف کنه.بعد شیر رو اضافه کنید و بعد آرد رو کم کم اضافه کنید و آروم مخلوط کنید تا یکدست بشه.نمک رو هم اضافه کنید.تابه رو روی حرارت میذاریم تا داغ بشه،با کره تابه رو کمی چرب کنید و یه ملاقه توی تابه بریزید و‌تابه رو بچرخونید تا مواد تو تابه پخش بشه و کل فضای تابه رو‌بگیره،دقت کنید ضخامت کرپ کمه،یه طرفش که طلایی شد برگردونید طرف دیگه هم طلایی بشه،بذارید خنک‌بشه و وسطش موز بذارید و‌رول کنید و‌با نوتلا یا عسل سرو‌کنید... می تونید لای کرپ ها میوه و شکلات یا عسل یا نوتلا و کیندر بریزید و‌سرو‌کنید.‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ @ashpazy_irani
✅ ناگت مرغ خانگی😋 اول چهار تا نان تست رو بردارید وکناره های اونا رو برش بزنید و بقیش روخرد کنید و پودر کنید پانصد گرم فیله مرغ رو هم خورد کنید و بهش اضافه کنید نصف قاشق زنجبیل و نصف قاشق سیر له شده ، یک قاشق سس سویا، نصف قاشق فلفل قرمز، نصف قاشق نمک، رو هم بهش اضفه کنید و باهم مخلوط کنید** اونارو تو غذاساز باهم میکس کنید تا خمیری یکدست بشه* حالا یک و نیم قاشق روغن رو بهش اضافه کنید و خمیر رو خوب ورز بدید** خمیر رو پهن کنید و مثل ویدئو و با ضخامت نیم تا نهایت یک سانت برش بزنید حالا تو یه ظرف یک عدد تخم مرغ، مقدار خیلی کمی نمک، فلفل سفید یا سیاه، یک قاشق شیر رو باهم مخلوط کنید و ناگت ها رو اول به مواد آغشته کنید** و بعد تو پودر سوخاری بغلطونید میتونید اونارو تو فریزیر بزارید و تا دو ماه نگه دارید و هروقت که نیاز داشتید تو روغن داغ هر دو طرفش رو سرخ کنید. @ashpazy_irani
⛺️ 🔴طرز تهیه🔻🍛 🔸براي پخت از قبل اونها رو با آبليمو ونمك كاملا آغشته و مزه دار ميكنيم سپس روغن يا كره را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و کبک‌های درسته را در آن تفت دهید تا همه جای آن كاملا برشته و خوشرنگ شود، سپس از روغن خارج کرده و کنار بگذارید. 🔸پیاز و فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده را در همان روغن تفت دهید تا نرم شوند، سپس سیر و فلفل قرمز و نمك و زردچوبه را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید.پوره گوجه فرنگی را داخل ظرف ریخته و مجداد تفت دهيد سپس کبک‌ها را به ظرف برگردانده و با مقداري آب جوش روی شعله کم و با در بسته بپزید. 🔸من كبك ها رو با سرو كردم براي درست كردن موقعي كه برنج داخل قابلمه به جوش مياد سيب زميني هاي خام نگيني خرد شده رو اضافه كرده و با برنج صاف ميكنيم و براي پخت لابه لاي پلوها شويد ميريزيم و ميذاريم دم بكشه معمولا براي هر نفر يك عدد كبك سرو ميشود
⛺️ 🔴طرز تهیه🔻🥘 🔸يك پياز بزرگ و ريز خرد كرده و تفت ميديم و بهش سه تا سير له شده اضافه ميكنيم و بعد سبزي (گشنيز به مقدار لازم و شنبليه يك پنجم مقدار گشنيز)ميريزيم و باهم تفت ميديم تا رنگ سبزي عوض بشه (خيلي نميخواد مثل قرمه سبزي سرخ بشه ) و توو اين فاصله ميگو رو تفت ميديم و به سبزي اضافه ميكنيم بعد آب تمبر هندي( دوسوم بسته تمبر هندي رو يك ساعت توو آب گرم خيس ميكنيم و بعد از صافي رد ميكنيم ) 🔸و دو ليوان آب اضافه ميكنيم و رو حرارت زياد تا جوش بياد بعد حرارتو كم ميكنيم و تقريبا يك ساعت زمان ميخواد تا خورش جا بيافته نيم ساعت آخر ميتونيد به سليقه خودتون سيبزميني نگيني كنيد و بريزيد داخلش...(ميزان تمبر هندي رابطه مستقيم با ترشي خورش داره هرچي تمبر بيشتر باشه خورش ترش تر ميشه)
⛺️ 🔴مواد لازم🔻🥩 ▫️گوشت چرخ کرده ۳۰۰ تا۴۰۰گرم ▫️رب انار دو قاشق غذاخوری ▫️پیاز ۳عدد ▫️نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم ▫️نعنا خشک یک قاشق چایخوری ▫️اب جوش یک تایک ونیم لیوان 🔴طرز تهیه🔻🥘 🔸ابتدا یک عدد پیاز رنده شده باگوشت ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط و ورز میدیم وبه شگ فلقلی(اندازه گردو)دراورده وباکمی کره تفت داده وکنارمیزاریم،حالا درهمون ماهیتابه دوعدد پیاز نگینی کرده سرخ وکمی زردچوبه زده وگوشتهای قلقلی رااضافه 🔸وسپس یک لیوان ابجوش بادوقاشق رب انار ویک قاشق نعنا مخلوط به گوشت فلقلی اضافه ومیزاریم ۳۰تا۴۵دقیقه باشعله ملایم تاپخته وجابیفته.
⛺️ 🔴طرز تهیه🔻🥘 🔸مرغ را کاملا طعم دار کرده  با نمک و فلفل و بعد خیلی خوب سرخش میکنم. بعد یه دونه پیاز  نگینی خرد کرده و  تفت داده با نصف قاشق رب گوجه فرنگی  و یه قاشق کره بعد یه لیوان آب اضافه کرده مرغها را داخل این آب گذاشته تا بپزه. البته با دم کنی ( چون باید مغز پخت بشه ) 🔸بادمجانها را راه راه پوست بکنید و سطش یه شکاف ایجاد کرده بطوریکه تا انتها نره . نمک بزنید بزارین دو سه ساعتی تلخیش بره . بعد بادمجان را سرخ کنید. کنار بزارین توی همون تابه پیاز درشت  را نگینی خرد کرده و کمی تفت داده وقتی سبک شد  کمی دون انار تقریبا ترش بهش اضافه کرده و تفت میدیم و بعد خاموش کرده . 🔸حالا از مخلوط انار و پیاز داخل بادمجونا رو پر میکنیم. و مابقی آن را با رب انار مخلوط کرده و کنار مرغ میریزیم تا آب مرغ طعم دار بشه و به روغن بیفته با حرارت کم . .کمی آب انار هم به اب مرغ اصافه کنید عالیه. 🔸و ده دقیقه آخر بادمجونای شکم پر اناری رو کنار مرغ میزاریم تا طعم دار بشه . اما دیگه در تابه رو نزازین چون رنگ انار ها سفید میشه . میزان ترشی بستگی به طعم انارها داره اگر دوس داشتین و خیلی ترش بود با کمی شکر طعمش را ملس کنید.