eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
173هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
28.5هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم فیلم سرخ کردن ماهی قزل که تو فیلم همه چیز مشخصه با نمک وفلفل وزرد چوبه وزعفرون کاملا اغشته کردم دوساعت کاور کشیده در یخچال گذاشتم وسرخ کردم نکته اصلی سذخ کردنش داغ شدن روغن هست واینکه کامل یک طرف سرخ بشه وبعد بعد برگردونید من این بار ماهی را باز کردم البته که بسته باشه برگردوندنش راحتره بچه ها من ابلیمو را ترجیح میدم موقع سرو غذا استفاده بشه وقبلش ابلیمو نزدم وبرای ماهی قزل ارد هم استفاده نمیکنم امیدوارم براتون مفید باشه‌. ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
2.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋میتونید با این ایده بچه هاتون رو تشویق به خوردن میوه ها کنید حتی واسه مهمونی هاهم جالبه اول اسم روی هر سیب بنویسی و بعد سیب رو خلال کنی😍😍 ╭┄✵🍝🍔🍝✵┄╮ @ashpazy_irani
5.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در ابتدا مواد پیتزا که شامل گوشت و پیاز و ادویه رو آماده کنید، دوستان دقت کنید این مرحله کاملا سلیقه اییه می تونید مواد دیگه ای رو جایگزین کنید. سپس خمیر پیتزا رو با وردنه پهن کنید و به صورت نوارهای باریک برش بزنید بعد مواد پیتزا و پنیر ریخته و خمیر رو لوله ای ببندید و بذارید توی فر به مدت 10 دقیقه و بیرون بیارید دوباره پنیر پیتزا روی اون بریزید و به مدت 5 دقیقه دیگه بذارید توی فر. @ashpazy_irani
🥮 😋 🔸اول از همه دو پیمانه ارد را با دو ق چ بیکینگ پودر مخلوط کرده وسه بار الک کنید سپس دو عدد تخم مرغ را که از یخچال بیرون اوردید وبه دمای محیط رسیده را با نوک ق چ وانیل را با هم زن زده تا کرم رنگ وکشدار شود بعد نصف پیمانه شکر اضافه کنید ودوباره بزنید حدود سه دقیقه سپس نصف پیمانه روغن مایع افزوده وحدود یک تا دو دقیقه بزنید 🔸حالا یک پیمانه شیر اضافه کنید وکمی زده ودر اخر ارد را در سه مرحله اضاف کرده وبا لیسک مخلوط کنید بعد کف قالب را یا کاغذ روغنی انداخته وچرب کنید ویا چرب کرده ارد پاشی کنید ومواد کیک را داخل قالب ریخته ودر فر گرم شده با دمای صدپ هشتاد درجه به مدت چهل تا پنجاه دقیقه گذاشته وبعد از اطمینان از پخته شدن کیک از فر بیرون اورده وبذارید کاملا خنک شده واز قالب خارج کنید وبا عسل یا سس شکلاتی میل کنید
🔴 کشیدن انواع ⭕️ فوت و فن کامل زیر ساخت 🤷‍♀ 🔵 آموزش 💄 👩‍🎤 💅 حالت دادن مو زیر 😅😍 این کانال خیلی معرکست😉 ورود👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/4101111829C3c35eb5b6e
لطفا قبل ازاینکه وارد این کانال بشید مراقب قلبتون باشید😅 همه مانتوها زیر ولباس هاشون زیر 😱 کارای بالا فقط ⁉️⁉️تومان😉 فقط باماهی ۲۰هزارتومن😍خریدکن قسطی😘کاملا واقعیه فقط کافیه یه سربه کانالمون بزنید💋 @shadposh776
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبح و طلوع و غزل🍳 و ناشتاے تو🥒 یعنے سلام ، زنده شدم🍅 با دعاے تو🧀 صبحانہ حاضر است🍇 بفرما غزل بنوش🥛 طعم بهشت مے دهد🍹 امروز چاے تو☕️ بفرمایید صبحانه تو دل طبیعت😍 @ashpazy_irani
طرز تهیه پست بعدی کانال👇 @ashpazy_irani
آشپزی ایرانی🍔
#بستنی_توت_فرنگی طرز تهیه پست بعدی کانال👇 @ashpazy_irani
مواد لازم : توت فرنگی نیم کیلو + ۵ عدد شکر نصف لیوان + ۲ ق غ ثعلب ۱ ق چ شیر ۱ لیوان خامه ۱۰۰ گرم (خامه صبحانه یا خامه قنادی فرقی نداره فقط اگه از خامه قنادی استفاده کردید شکر کمتری بریزید) طرز تهیه : شکر وثعلب رو مخلوط کنید، این کار باعث میشه بعداً ثعلب گلوله نشه شیر رو روی حرارت بزارید وقتی شروع به جوشیدن کرد مخلوط شکر و ثعلب رو کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ثعلب گلوله نشه. بعد از اینکه مواد کمی غلیظ شد از روی حرارت بردارید توت فرنگی رو خرد کنید و به همراه ۲ ق غ شکر روی حرارت ملایم بزارید تا بپزه. پختن توت فرنگی باعث میشه رنگ و طعم توت فرنگی قویتر بشه و بعداً بستنی خوشمزه تر و خوشرنگتری داشته باشیم بعد از اینکه از حرارت افتاد اون رو پوره کنید اگه دوست ندارید دونه های توت فرنگی زیر دندون بیاد میتونید از صافی ردش کنید تا دونه هاش جدا بشه، ولی من خیلی خیلی دوست دارم مخلوط شیر و همینطور خامه رو اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه به دلخواه ۵ تا توت فرنگی رو ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید تا موقع خوردن بستنی تکه های توت فرنگی زیر دندون بیاید و لذتش و چند برابر کنه مواد رو داخل ظرف فلزی بریزید و تو فریزر بزارید بعد از اینکه اطرافش هاله یخ ایجاد شد (برای من حدود یکساعت طول کشید) از فریزر دربیارید و هم بزنید و دوباره برگردونید داخل فریزر ۵ یا ۶ بار با فاصله نیم ساعت این کار رو انجام بدید تا مواد بافت بستنی شکل پیدا کنه بعد مواد رو داخل ظرف مورد نظر بریزید و به دلخواه تزئین کنید و ۵ ، ۶ ساعت بزارید داخل فریزر تا بستنی خوشمزه مون آماده بشه. قبل از سرو یک ربع تو دمای محیط بزارید و بعد اسکوپ بزنید @ashpazy_irani
برای چهار شات دسر یک عدد موز و نصف یک هلو یا هر میوه ی شیرین دیگه ای که دوست داشتین رو خرد میکنیم و کنار میزاریم؛نصف بسته بیسکوییت دلخواهتونو هم با غذاساز،گوشکوب یا دست خرد کنین و بهش دو قاشق غذاخوری کره ذوب شده اضافه کنید(قابل حذف)؛خب لایه اول یا همون کراست از بیسکوییت خرد شدمون میریزیم و یکم صافش میکنیم؛لایه بعدی میوه هارو اضافه میکنیم و بعد از دو بسته دنت با طعم های مختلف استفاده میکنیم و تو هر شات یک قاشق غذاخوری پر از هر طعمش میریزیم و روشو با هرچی دوست داشتین تزیین کنید @ashpazy_irani
هندوانه کوچک: 1 عدد توت فرنگی: 500 گرم آب لیمو: 1 تا 2 عدد شربت آگاو: 2 تا 3 قاشق سوپ خوری (جایگزین: عسل خام، عسل طبیعی و ارگانیک، انواع شیره مثل شیره انگور) همه ی مواد را دربلندر ریخته و کاملا مخلوط می کنیم مایه ی بستنی را در قالب ها ریخته و آن ها را برای 1 ساعت در فریزر می گذاریم سپس قالب ها را درآورده و چوب بستنی ها را در قالب ها می گذاریم و دوباره آن هارا به فریزر برمی گردانیم حدود 6 ساعت بستنی ها در فریزر بماند تا کاملا بستنی ها منجمد شود و سپس قالب ها را درآورده و زیرشیر گرم گرفته تا بستنی ها ازقالب جداشوند و آماده میل کردن شوند @ashpazy_irani
واسه خمیر از یک پیمانه شیر ولرم یک ق غ پودر خمیر مایه شکر و نمک از هرکدوم ی ک ق چآرد تا حدی که بدست نچسبدروغن زیتون و روغن مارگارین از هرکدوم دو ق غتخم مرغ یک عدد شیر ولرم را با شکر و خمیر مایه قاطی کرده وبمدت ده دقیقه میزاریم در دمای آشپزخونه بماند بعد در کاسه بزرگ همه مواد با هم قاطی کرده وکم کم آرد اضافه کرده تا خوب قاطی شود خوب ورز داده تا جای ارد بیفزایید که خمیر بدست نچسبد چون بیشتر باعث سفت و خشک شدن خمیر میشود حالا روی خمیر آماده را سلفون کشیده و به پارچه روش انداخته بمدت یک ساعت استراحت کند...بعد خمیر باز کرده وبرای پیراشکی و پیتزا و اشترودل و پای میتوان ازش استفاده کرده البته من امروز پیراشکی درستیدم که خمیر باز کردم وبا این اندازه مواد حدود هشت عدد پیراشکی بزرگ در اوردم ...برای موادش هم هرچی دوست داشتید استفاده کنید من از مرغ آبپز و پنیر و فلفل دلمه ی و کمی قارچ داخلش ریختم البته مانند مواد ماکارونی درست کردم بعد داخل هر کدوم ریختم وروش رومال تخم مرغ و کمی زعفران زدم و در فر از قبل گرم شده بمدت نیم ساعت گذاشتم بپزد @ashpazy_irani